Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Podle obrázků a videa je evidentní, že je to sračka, takže za mě 2/10, ale k věci...

Jenom jsem chtěl říct, že recenze je IMO výborně napsaná a doufám že autorka dostane v budoucnu více prostoru.
  • Neviem, asi hrám nejakú inú hru ako Plyšovej kaktus, lebo podľa mňa sa tento nepodarok s GTA 5 nedá porovnávať. V zásade súhlasím s názormi v recenzii, len by som dal ešte o bodík menej, je to proste dobrá hra a nič viac. Nakoľko ju hrám na PS4, najviac mi vadí, že ani zďaleka nevyužíva možnosti( najmä grafiku) next generation, je to hra urobená pre PS3. Toto je bohužiaľ len ďaľšie potvrdenie toho, že Sony v honbe za ziskom predbehla dobu a vývojári nie sú schopní pripraviť hry plne využívajúce nové možnosti, vznikajú z toho takéto polotovary. Škoda, škoda a ešte raz škoda nevyužitého potenciálu.
    • Hele ... kdyz tomu na PC nestaci ani GTX 780 ... tak muzes bejt rad ze ti to na konzoli vubec bezi .. jeji grafarna je totiz o rad pomalejsi.
      • Stačí i slabší karta. Samozřejmě pokud zapneš u takové neoptimalizované hry MSAA xkrát, tak potřebuješ 780, jenže kdyby jsi ten AA zapl (jakože nemůžeš) na konzoli, tak se ta hra ani nespustí.
        • Ono to taky na konzoli jede se 1/4vejma texturama a 1/4novym rozliseni a 1/2 FPS ... kdyz si to na PC pustim v 800x600 ... tak to tech 30FPS da taky ;D.
          • Jack1947
            Agresivní bejt umíš dost... co tak něco lehčího třeba vypustit páru. *4*
          • Jack1947
            Škoda že si jen obyčejný hejtr, ti mají vždycky jen zatemnění mozek o své jediné pravdě o PC.
            • A nejaky argument by nebyl? Nebo howno howno slavny soude?

PS4 i Xbox one jsou PC. Jedno i druhe. Prvni bezi na BSD, druhe na widlich. Prvni pouziva opengl, druhe directx. Aby se to veslo do te krabky ... tak to chte nechte nemuze mit vetsi prikon nez nekde kolem 150W ... jinak by se to upeklo. To je tak +- TDP prumerny PC grafarny ... chmm ... a tady to musi byt vcetne CPU, desky, zdroje ...

Co nema konzole na vykonu se ojebava PR kecama, ktery dmnti jako ty zerou a jeste obhajujou ... oni si totiz lidi zcela bezne domu porizujou HD zobrazovadlo, aby si pak do nej poslali +-PAL. To je velice efektivni investice, zeano ... on to prece stejne nikdo nepozna, zeano ... nj kua... ale to sem si moh koupit zobrazovalo za 1/4 ...a jeste by to na nem vypadalo lip, protoze by to telka nerozmatlavala aby zamatlala ty chybejici pixly ...

Ostatne, stejny zvasty maj kozolisti k cene ... kdy velice radi zapominaj na zobrazovadlo, kterej jaksi potrebuji, a jaksi v cene neni, ze ... kdezto PCckari velmi casto uadeji ceny vcetne zobrazovadla, protoze se jaksi rozumi samosebnou, ze k tomu byt musi. A kdyz si to tak pekne poscitame, tak za cenu konzole dostanu solidni prumer PC na hrani (bez zobrazovadla) ... navic s daleko sirsim spektrem games ... a to dokonce takovych, ktere nepredpokaldaji dmnta u pacek, ale vyzaduji pouzivani mozku.
      • to je zkrátka marketing....jen kupujte ty nejdražší a nejvýkonější karty, aby jste aspon obstojně rozběhli lehce nadprůměrně vypadající hru. Nvidia rulez. *5*
    • Asi tak,ale ono kdyz existujou dmnt jako kaktus, tak se neni cemu divit ze misto her jako GTA5 vychazej takovy polotovary jako WD. Ale zas to vidim pozitvne, aspon jsem usetril 1000
      • Mas stesti, ze se me nedotyka urazeni kretenu, kteri kradou hry z torrentu a schovavaji se za nicky na forech. Muzes mi to prijit rict od oci, Lomnickeho 1705/7, 7. patro.
        • Kradu? A jak prosimte, kdyby hra byla kloudna tak si ji pres steam po zkouskovym koupim, ale jak rikam na rozdil od tebe nejsem dmnt a hru si chci prvne vyzkouset
  • Mne je teda ďaleko sympatickejší Aiden než pričmudlá socka zo Srbska so svojim prihriatym bratrancom.
    • Tak samozřejmě, jak je vidět tak hlavní postava je vytvořená tak aby zaujala děti. Trapné assassinovské oblečky, všudypřítomný šátek přes obličej... ten člověk je hrozně nenápadný. Kdyby se takhle někdo v americe poflakoval po ulicích okamžitě ho odprásknou policajti, že je terorista
    • A to je taky fakt...ale Niko byl válečný veterán se smutným výrazem ))
  • Loneck
    "Později tvůrci HW požadavky zmírnili, ale záhy po vydání se ukázalo, že ani GeForce 560 hru na Ultra detaily nezvládá."

To je ta 560ka takové dělo?
    • U téhle části recenze jsem se opravdu začal smát. Připomnělo mi to jednoho známého, který brečí že mu na 5 let starém dvou jádru nejede Battlefield 4 :-D
    • Janun
      Se mi taky nezdá. Já sám mám 570 a nestěžoval bych si že, 2 generace stará karta, dnes nedá vše na max.
  • Magister_Peditum
    No, musel jsem se vzdát nejvyššího nastavení stínů a jinak hra běží na max. nastavení plynule. Mám pouze 2GB GTX 760ku. Každopádně bych ale čekal, že hra, která se graficky moc neliší od pár let starého GTA IV bude mít mírnější požadavky. Snad to ještě vyladí.
    • Hra vypadá docela pěkně (v rámci obdobné konkurence průměrně), ale nevypadá tak pěkně jako na onom prezentačním videu z E3 2012 a ani zdaleka tak pěkně aby ospravedlnila velmi vysoké HW nároky. a nejedná se pouze o samotný vizuál hry, ale i v mnoha různých(na první pohled nepostřehnutelných) technických aspektech jako např. fyzika vozidel či animační systém(a mnoha dalších "detailech") hra zaostává za již více jak 8 let starým GTA 4.
  • 70? Hodnotil to zrejme GTA slepy idi*t.Super hra...Mafii v tomto "sate" by ste dali hadam aj stovku chrapuni.
    • Zajímavé, že některé věci které fungovali už v Mafii I, tady nefungují :D Takže to hodnocení je dle mého celkem adekvátní možná bych dál púl bod navíc, ale to je šumák
      • jeste si to moc nadhodnotil dal by 3/10 za snahu a ty miliony co do toho dal ubisoft *16*
  • MidnighT91
    Tato hra si zaslouží 4/10 a to nemluvím o technickejch problémech, ale o samotné hratelnosti, která je v mnoha ohledech daleko horší než gta3. Rozhodně se neřiďte recenzemi co si přečtete tady, nedávají smysl...
    • ucho
      Rozveď svou tezi, vypiš, co přesně nedává smysl a řekni k tomu svůj názor, který zdůvodni. Takhle zatím nedává smysl tvůj příspěvek.
      • MidnighT91
        Nedává smysl to jak vychvalují samotnou hratelnost, která je nudná, stereotypní, plná cliché, bugů a svět sám o sobě je umělej a bezesmyslu pro detail. https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs Hra která obsahuje šílenosti jako v postnutém videu si 7/10 nezaslouží i kdyby byla technicky bez problému...
        • prudislav
          takovejhle hnidopišskej výběr by se dal najít v každý hře , jenom tady je to víc vidět jako je to openworld
          • Chim
            To že se dá takový výběr najít v každé hře neznamená, že bychom nad tím měli zavírat oči a brát to jako standart.
  • Já teda nenarazil na sebemenší problém, jsem zhruba v půlce hry. Pokud máš aspoň průměrné IQ, tak ti to zabere chvilku.
    • jo na pc, na konzoli je to dýl kvůli pomalému ovládání
  • Další pojeb :D *15* *15* *15* *15* never gonna see my money f*ckers :)
  • Pokudu budu hodnotit hru podle toho, jestli mě baví, pak 10/10.
    Hraju na PC.
    • Jak málo dnes lidem stačí... smutné
      • kejo
        Co je na tom smutne? To len dokonale hry s hodnotenim 10/10 maju pravo cloveka zabavit?
      • ach ano, a čím méně bude stačit, tím vice watch dogs *1* no future :).
    • zadarmo to bavi vic mno. (me ani zadarmo ne :( ) Uz ani nevim coe dneska vlastne horsi ? Piratit ? Nebo je krmit penezi za tohle? Vysledek obou smeru vyjde asi nastejno.
    • To tě přejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit