Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, já mám gfx nvidia 770 procesor i5 a jedu na maximalni detaily bez seknuti nevim co vam tady furt seka kdyz pisete ze mate i7 a 760. Ta hra neni spatna je to takove gta. Ale nejak me nebavi ale 4kk kopii prodanych mluvi za vse
  • Recenze je pekne napsana, ale nechapu, jak muzete napsat "najdete-li v menu položku vertikální synchronizace, dělejte, že tam není" apod. - pusobi to tak, ze hra nefunguje spravne nikomu. Prece spousty lidi na ruznych forech pise, ze jim to jede vse plynule na vysoke nebo ultra detaily. Pisu taky za sebe (i5 3,8GHz, gtx660), kdy hra mi jede od zacatku naprosto plynule i s vertikální synchronizaci.

Jinak hra me neskutecne bavi a libi semi i po graficke strance, i kdyz to neni jak na E3 2012. Obsahem me hra velmi mile prekvapila. Na kritizovany jizdni model se da "zvyknout", hraju na gamepadu a projizdim zatacky ve vysokych rychlostech temer bezchybne. Ja hodnotim 9/10 :)
  • Hraje WD někdo z vás na Phenomu II 965? Mám tento CPU s OC na 3,8Ghz s GTX 560Ti OC a 16Gb ram. Detaily nastaveny na High/Medium a při jízdě autem pociťuji velmi výrazné škuby a neustálé mikrotrhání. Na low detaily to samé, FPS vysoké ale neustálé škuby. Člověk si koupí hru za 60éček a dostane tohle.... Je problém v malém výkonu CPU, nebo je ta hra opravdu tak děsně odfláknutá? *16*
    • Mam bohuzel ten samy problem...CPU 4670K 4GHz a 2x GTX 770OC 4Gb,16Gb ram a pri jizde se to proste hrozne skube....cekam kazdy den na nejaky patch co tohle opravi. Ubisoft si timhle urcite moc novych zakazniku neprida. Snad to brzo opravi ja sem koupil Deluxe Edition za 70$ a taky me tohle nedodelani stve....
  • Watch Dogs machinima: https://www.youtube.com/watch?v=hsrW6V4r6Tk
  • hm
  • Je to asi jen o paměti VRAM. Mně ta konina běží zcela plynule a bez záseků na 3GB kartě staré 2 a půl roku (Radeon 7950)
  • Nechapu jak nekdo muze obhajovat tak vysoke hodnoceni. Bud je to tim, ze kvalitnich titulu vychazi pomalu, nebo degeneraci vetsiny hracu.

moje dojmy:
    Otresny jizdni model, ale to ma vetsina GTA klonu, ale tu se my stavalo celkem casto, ze misto kolize jsem tim autem projel. Taky tezce nechapu jakto ze nejde z auta strilet, to je snad prvni klon GTA co to neumoznuje.
    AI skoro na urovni novyho Wolfa
    Hackovani, jo tak to je mega uber hardcore. Urcite hodne borcu odsud se na par hodin sekne u reseni potrubi. Vcelku se divim, ze nedaly perk na utomaticky hack vseho v okruhu x- metru
    Ovladani smrdi konzoli a to tezce,krasne to jde videt u inventare
    Pribeh i kdyz je v cestine, po par cutscenach jsem je zacal skipovat, tezka nuda.
    Za me osobne tak 5/10, mozna 4/10 za ty PR kecy. Hru jsem stahnu, hral cca 2hodky a smazal. Lituju lidi co si to koupili.
    • kennyB
      Tak pokuď jsi si ji stáhnul, tak se pak nediv, že projíždíš autama *1*
  • co ja viem som v polke hry a tych 7/10 je predsalen malo vzhladom na to ze tu kdejaka pixelart blbost dostava 8-9 bodov...ano WD nesplnila ocakavania a na dokonalu gta5 sa nechyta ale stale je to solidny sandbox so zaujimavym nametom...tejto hre hype skor uskodil lebo kazdy ocakaval zazraky
    • blby je, ze kdejaka pixelart blbost je mnohem zabavnejsi a vydrzi dyl, nez tohleto - namatkou me napada Factorio
  • Deutche Welle dostali taky zaplaceno.Reportáž o WD je vážně k popukání.
  • Hraju na PS4, takze o problemech s vykonem nevim, ale zbytek… obtiznost multiplayeru? Hackovaci hra je naprosto vylazena, najit hackera je challenge, schovat se jemu uplne stejna. Naopak tahle hra je super. Plochy pribeh? Naopak oproti GTA5 vas hra nenuti skakat z jednoho na druhe, je to jednoduche, dava to smysl, neni to kretenske klise. CTos vubec nema namalovaneho jednorozce, je prirozene stejne jako pocit z cele hry, ktera je imho ucelenejsi nez GTA5. Po prvnich 6 hodinach jsem tomu chtel dat 8/10, po dalsich 6 hodinach 8.7/10. PC verzi bych srazil o bod na nasledujiciho pul roku, nez si vsichni koupite novy komp, ktery to utahne.

Byl jsem velmi prijemne prekvapen, ze hra je lepsi, nez hodnoceni svetovych recenzi i jejich ceskych prekladu.

Za me 8/10.
    • Kdyz necemu nerozumis tak k tomu nic nepis. Problem neni zastaraly HW ale optimalizace, navic v pripade ATi i politika NVidie a je jejich GameWorks.
      Pravda je ze hra by mela mit asi dvoje hodnoceni. Jedno pro dmnt z konzoli(ano dmnt protoze jen diky konzolim jsou hry v dnesni dobe tak tupe a jednoduche) a druhe pro Pc(zde myslim lidi co hraji nekolik let, a nepovazuji za skill mackat jedno tlacitko xkrat za s)
      • Pripada ti ze jsem o tom psal? Jen jsem zminil, ze s tim nemam zkusenost z nejakeho duvodu, precti si ten zbytek. Ten je stejny pro vsechny platformy. WD jsou podle me jeden z nejvylazenejsich sandboxu co se designu tyce co kdy vysel a trochu me mrzi, ze si toho nikdo nevsimnul a ze se to schovava za trivialni chyby. Ty nepis o hre, kterou si hral 2 hodiny.
    • Inquisitor
      "takze o problemech s vykonem nevim" no hlavně že máš jasno v tom, že to chce nový komp. To není o výkonu pc, ale špatné optimalizaci. Spíš si půl roku počkají až vyjde nějaký patch a ne na nový comp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit