-
Tady zase smrdí až za roh ty Ubisofťácké nepovinné mise. Když náhodou projedu kolem nějakého vyšetřování, raději rychle přidám plyn. Až na digitální tripy je zbytek nepovinného obsahu celkem otravný, grafika pěkná ale neoptimalizovaná, příběh nepříliš poutavý, fyzika a akcelerace aut na úrovni špatného vtipu. Celkem i souhlasím s hodnocením, jako akční hru měsíce bych spíše volil wolfa :)
-
-
Stejna sablona porad a porad dokola a lidi to porad kupuji po milionech, pritom to neni zabava ale otrava a milion collectibles kteryma si nahoni hraci dobu o 90%
-
-
Prvni vec. Myslim ze nejvetsim problemem prehypovanych her je prilis vysoke ocekavani, ktere prefinancovany marketing vytlaci na maximalni moznou hladinu.
Druha vec. Vykon hardware uz davno neroste tak vyrazne. Pokud nekdo tvrdi ze udela GTA5 s mnohem lepsi grafikou a spoustou nevim ceho, uz z principu jsem skepticky a uzasnym videam zkratka neverim. Graficka karta neni buh, nemuze se na ni hazet uplne vsechno a procesory rostou spise v poctu jader, ktere se jaksi nedari zdimat vsechny na 100%. A je to problem nejenom her ale i aplikaci. Nekdo to umi lip a nekdo hur, ale vlastne nikdo poradne. Na to abych oznacil jadro pudla jsem bohuzel veci neznaly. *7* -
Myslím že bylo hodně zkušeností čerpáno z Assasins Creeda který komplexně zatahoval tolik NPC a prostředí to vašeho působení . Zdá se mi že určité aspekty by bylo nutno dopilovat , co se grafiky týče tak mi přijde že si veřejnost velice protiřečí už jen proto že nadávají na nároky a za 2 minuty si říkají proč něco není lépe vykresleno. Dle mého je to fain ^^ . A styl samotný typu : Příčina a Následek je víc než cool že to má i nějakou logiku . :)
-
Asi prvá recenzia od ženy na AAA hru, akú som tu videl. *4
-
-
*kašeľ* carolyn petit *kašeľ* gamespot *kašeľ* *16*
-
-
vždyt to je nejakej transexual!!!!!
-
Ale OP říkal od ženy...
-
-
Mohl bych naspat, že se Grygar snaží prosadit ženy do herního průmyslu, jenže tahle recenze je hodně profesionální. Takže když můžou ženy dělat sportovní komentátorky, tak proč by ženy nemohly dělat recenzenty u her.... Dobrá práce...
-
-
Jo, je to dobrá recenze. Ženy recenzentky dělat samozřejmě můžou, ale je hloupé brečet, že jich je málo. Ony si tu cestu musí najít samy. Jinak trochu offtopic.
-
-
-
No mne na mojom pc (i7 4930k.32gb ram a 2xgtx780ti ide fps od 60-15.skace to riadne a neda sa to moc hrat.a najviac pri jazde autom tam to skace.neskutocne.ovladace najnovsie vraj optimizovane na wd..no nevidno.prva hra ktora trha a dost.vsetko na ultra.ale aj ked to zmenim na medium je to to iste.seka v kazdom nastaveni vo fhd... skoda
-
-
To je divný. Ja mam i5 3,4 ghz 8gb ram a r9 270x 2gb a jedu na ultra. Hra se mi trochu škubne, kdyz se setmi a pustí se ve meste světla. Ale hned to jede zase v pohode.
-
-
Antialising sem teda stahnul jen na ten nejnižší nebo druhej nejnižší . to ale dělám i her kde to pc v klidu zvladne
-
-
naprosto stejný problém,mám i7 3770K 4,5ghz,16gb ram a gtx690-je naprosto fuk jestli to mam na low medium nebo ultra,cuká se to nehorázne.prdel je že ta grafika sama o sobě je dost slabá,když to srovnám např s Crysis3 nebo AC4 Black flag(ktery mi ve fullHD a všem na max běhá ve stabilních 60fps)ktery jsou mnohem hezčí,tak fakt slabota.no jo,ubisoft a jeho optimalizace...
-
-
Jde tam nějak hacknout i počasí a denní doba? Nebaví mě tma v noci a voda při dešti.
-
-
Jo v kontaineru.
-
-
Tahle hra je špatná parodie na GTA
-
-
a ty jsi zase špatná parodie Gandalfa
-
-
Jdi si raději zahrát dětské GTA *1*
-
-
Saints Row už jsem dohrál...
-
-
Zkus pokračování... jmenuje se Watch Dogs
-
-
Díky za tip, ale zrovna hraji Infamous, čili nepotřebuji hrát vše...
-
-
-
-
-
-
Já bych si to zde dovolil rozetnout.
Watch Dogs není úplně marná hra, ale ani žádná dělostřelba. Prostě jen vyšla o něco (hodně) dřív, než měla. Je vidět, že se celej koncept víc jak jednou přepracovával, spousta věcí není dodělána dle představ, některé základní věci dokonce nefungují či chybí úplně. Mezi zápory určitě patří řízení aut, odfláklá grafika, neoptimalizovaný engine, hodně zjednodušené hackování a debilní minihry ve stylu Saints, copy paste animací z Assassins Creed. Do kladů bych zařadil modely aut, občas dobře kličkující policisty při honičkách a částečně někdy jednoduchý, byť v rámci dialogů dobře trefený příběh. A multiplayer, ten je docela zábavný, ovšem v konkurenci jiných titulů bohužel tak trochu nedostačující. Kombinace GTA/SR a AC multiplayeru ovšem celkem vydařená.
A teď číslo - technicky je hra zastaralá a když už ji někdo spustí na ultra, vlivem neoptimalizace přicházejí dosti špatné FPS. Tyhle věci na konzolích odpadají, tam je samozřejmě grafika horší. Vzhledem k tomu, že opravdu dobře dělá hra jen několik málo věcí, tak objektivně by se na škále 1-10 (ne 7-10) hodilo dát hře slušivou 6. A to si myslím, že je zasloužené vysvědčení pro Watch Dogs. Lepší průměr. -
-
Odflákla grafika? Tak nevím co si to hrál, jelikož i na low je to pecka. A na řízení aut si musíš zvyknout, to je tak u každé hry.
-
-
no možná jste to meli recenzovat na ps4 a pak jen udelat rozdilovej článek o pc a usetrit si tak ten dlouhej odstavec o technických chybách.
zajimavy ze v podstate chvalite hratelnost a podle zdejsich prispevku hratelnost nic moc, napr. se kritizuje AI, jizdni model, spawnujici se policie a pod. -
-
Tak na PS4 to take neni dokonale. Trha se to pri online zavodech, pri vybuchu plynoveho potrubi pod silnici a ruzne nahodne kdekoliv, ale neni to zase nejak dramaticke. Chyba, kdy nejde nacist save kvuli odmenam z uPlay je tam take. Prvni dny skoro vubec nefungovala online cast. Ale za me i tak na PS4 8 z 10.
-
Píšou hrozné nesmysly, mně to taky běhá uplně v pohodě (na PC). Fakt nechápu co někteří dělají, neumí si nainstalovat nejnovější ovladače nebo se to pokouší spustit na nějakém pomalém křápu, fakt netuším. Každopádně ta hra je OK. Jestli by si zasloužila nějaká hra kritiku za technickou stránku, pak jsou to nádhery typu CoD nebo BF4, které tu dostaly 8čky ... a dobré hry jako tato dostanou "jenom" 7, to mi hlava nebere.
-
-
Ty vle, prej že "dobré hry" si pobavil. *15*
-
-
-
Zrovna to hrajem. Neni to úplne "worst game ever" ale rozhodne to neni to čo nám slubovali a preto som sklamaný. Každopádne ma to baví.