Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím že jízdní model aut je ze hry driver san francisco. I ty auta stejně vypadají jak sté hry.
    • Ja se obavam ze to je stejny model jako maji v assasins creed kone ...
  • Nevím.. nevím co mě na té hře vzalo ale zdá se mi celkem fajn. A tahle kritizovaná hlavní postava mě celkem dost zaujala. Ne, vážně, postavy a příběh.. to je to co mě na tý hře bavilo. Teda... ne ten konec... a vůbec vedlejší postavy mi byly u sedací části těla ale... nevím, prostě se mi to líbilo. Lidi si stěžují na jízdní model, příběh, postavy... a přesně to se mi na tom líbí :D Nechápu to... jakoby si tu kritiku někdo zaplatil.. hra se mi zdá celkem hodně fajn. Nesleduju nový hry... narazil sem na to náhodou. Nevěděl sem o tom nic. Nic sem neočekával.... no možná sem o tom slyšel že kolem toho bylo jednou velký bum a potom najednou nic... a mile mě to překvapilo. Ne, vážně.. to nikdo nesledoval ty blbůstky na tabulích jako "One does not simply hack a sign..."? Já třeba u toho umíral smíchy :D Strašně mě to bavilo... a takový blbůstky mohly za to že mě ta hra vtáhla do sebe... už od začátku mě dostala ta hlavní postava a ta malá holka... a pak ty značky a hackování.. a člověk si na řízení zvykne a mise dělá jen protože prostě je to ta omáčka kolem... :D Ale bylo to super... nelituju svýho času.
  • Nebýt té otřesné jízdy autem tak by to mohlo být slušné. Přišla první krádež auta a honička, kdy auto nemá pneu ale asi slupky od banánů a permanentně se neříditelně hrne všemi směry jen ne rovně a hra letěla na fekaliště. *16* Typická konzolovka, pro PC evidentně nevhodná. Stovnat to s DeusEX no teda *5*
  • KIMCID
    je to trošku překombinovaná hra ale mne se líbí
  • Nezaslouží si ani těch 8/10, přehypovaná umělá sračcka co selhala na celé své čáře.
    Být zaměstnancem Ubisoftu, chodit kanály by bylo málo- tohle je prostě neomluvitelné
    nemělo by to být impuslem pro ostatní vývojáře že na to mam tak si to můžu dovolit. Varováním že marketing umí dělat hodně ale dokáže i hodně škodit.
    • Doufam, ze jsi takhle zapaleny i u firem jako Monsanto apod..
  • Velice čtivá recenze...
  • Trvalo mi to dva dny, než jsem se s tím uplayem a grafikou popral, ale konečně hraju a vůbec to není špatný :) určitě všem pcčkářům doporučuji stáhnout si poslední ovladače na svou grafickou kartu - a pokud máte gforce nebo radeon, tak ti dokonce vydali ovladače speciálně pro watch dogs. *8*
    • Bych spis doporucil sosnout si warez verzi ... ta aspon vyresi problem s uplayem ... otazka pak ovsem zni ... proc by za to mel clovek platit?
      • Protože není bezpáteřní s_ině a za hru, kterou chce hrát, zaplatí? A pokud nechce platit, nehraje ji vůbec?
        • A ten kdo mi !!!!!!!!!!!!!! PRODA !!!!!!!!!!!!!!!!! zcela nefunkcni kus softu neni bezpaterni sv…ine a zlodej k tomu? Ja osoben za sra…cky platit nehodlam, proto si dycinky overim co pripadne hodnlam koupit - debila ze sebe totiz narozdil od tebe delat nenecham.
  • Hory85
    Pro zajímavost srovnání WD se starým GTA IV. Docela překvapení jaký je mezi nimi rozdíl !!! V relevacích se pak dají najít ještě další srovnání s ještě staršími kousky z řad sandboxů včetně naší Mafie I.
    https://www.youtube.com/watch?v=JGRsrFdwb2c
    • MidnighT91
      Na těchle videích je vidět jakej je ta hra AAA odpad...
  • 6/10 - za namahu, inak na PC mi to bezi v pohode, na ultra to sem tam trhne. Akurat je to nuda. Dat za to € tak si nafackam. Skoda aj instalovat - naopak unninstall v tomto pripade velmi potesi.
    Chapem ale ze na konzolach si jeden nemoze az tak vyberat. *15*
  • Django_cz
    WG hraju a rozhodně se nenudím. Je fakt že to pařím na PS4, takže mě minuly neduhy PC verze. Hra má samozřejmě nějaké mouchy, ale hratelnost je více než dobrá a splnila mé očekávání. Další DLC popřípadné patche hru ještě více zatraktivní. Koupě nelituju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší