Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych grafiku neřešil i chyby bych byl ochoten přehlédnout jen je mi líto že z toho udelali mestskou akci místo hry na hackera (jak bylo ze začátku prezentováno). A co se týče hackování že je to takové naivní, že je možný tak jednoduše hacknout uplne všechno (jak tady nekterí psali i trubku).
    • Tak simplicitní přístup u AAA akční adventury je celkem logický, takhle bys mohl napadnout cokoliv co se nesnaží být simulátorem
  • Po dohrání pro mne 5 z 10 :-/ ....
  • jedno video k tématu:
    https://www.youtube.com/watch?v=JGRsrFdwb2c

názor si udělejte sami
  • Tak se nam kruh zase jednou uzavrel. Bombasticke oznameni na E3 po kterem skrabalci nekolik mesicu pochvalne mruceli a psali: TAK SE TO MA DELAT!!!. Dokonce jim prizvukoval i slovutny vyvojar Daniel Vavra. A ted? 7/10, meh. Doufam, ze si to vsichni uvedomi, az za par dnu budeme cist podobne ody na nove ukazane hry, ktere pani novinari budou plodit v deliri zpusobnem chlebickovym prejedenim.
    • Magister_Peditum
      Bohužel to Ubisoft poněkud pos*al s prezentací a hypem. Ona ta hra není v jádru špatná, jen byla před vydáním příliš přeceňovaná, takže logicky přišlo rozčarování.
      • Já sem prostě po The Old Republic, SimCity a Roma 2 přestal podléhat hypu a žiji spokojenější život.
      • Pos*al s prezentací? Dosáhli, čeho chtěli. Mají obrovské prodeje u hry, která je "obyčejná"
  • + výborná atmosféra, pocit živého města, Chicago, hekři, bezva děj. Příjemná pěkná grafika, slušně zpracovaný svět - některé efekty a situace jsou opravdu moc pěkné. Baví mě to hrát, nenudil jsem se zatím ani chvíli, fajn přestřelky a celkově akce ve hře je svěží, příjemná + možnosti jak řešit situace právě díky heku. Kupodivu přehledný interface, na to kolik je na obrazovce infa a s ovládáním nemám problém

- nemám rád když někdo něco slibuje, ukazuje, machruje a finální verze je pak horší, než prezentovaná. Horší jízdní model, sice na tom ta hra nestojí, lepší to být mohlo, ale dostačuje. Některé detaily (otáčkoměr neukazuje, v každém autě jedno NPC...atd.), nicméně když hraju, tak takových věcí si člověk v zápalu hry nevšíme a nemá ani čas je řešit, pokud to nijak nebije do očí, není to nic hrozného a naopak je tu spousta fajn věcí, které člověk vnímá. Každopádně minus to je, to ano, ale nic strašného. Pozitiv je tu víc a u takové hry určitě nejezdím hodinu po městě abych řešil, jestli se lampa skácí rovně nebo metr vlevo. Jakoby v jiných hrách to bylo dokonalé. Haters gonna hate. Na hratelnost to vliv nemá, město a interakce s ním je zpracované solidně. Kdo hledá vyloženě chyby, samozřejmě nějaké najde, ale to u každé hry.

Pořád mi z toho vychází nadprůměrná hra, která mě hodně baví a užívám si ji, o to jde především. Za mě rozhodně takových 7 nebo 8/10 (ano to je dost nadprůměrné hodnocení).
    PS: i5 haswell + 760 mi to běhá na vysoké detaily pěkně plynule vč. základního vyhlazování (žádné bugy, žádné fps propady, nechápu kam na to někteří chodí (paradoxně ti s origo hrama). Na konzolích je to s prominutím hnus a strop je bídných 30fps, jde to dost vidět, někdy to padá až ke 20ti. To jen pro info, mě jako pcčkáře to netrápí, grafika je dost slušná na PC.
    PPS: někdo si tu stěžoval na načítání, u mě na SSD úvodní loading do hry asi 10sec a pak nonstop hra, žádné další načítání neexistuje, což je pecka.
    Přijde mi, že spousta nadávajících jsou ti, co mají slabší stroje a nebo je často problém mezi PC a židlí. Kdo má trochu rozumu, umí si s tím poradit, tak nemůže mít takové problémy, co tu někteří píší. Prostě si myslím, že je třeba si všímat těch dobrých věcí. Nepopírám, že ta hra mohla být ještě o řád lepší, ale pořád je to pro mě překvapení, osobně jsem totiž nečekal po tom odkládání a po těch videích, že to bude taková příjemná, svěží oddechovka a hlavně, že mě to bude tak bavit. Pokud UBI chystá 2ku, doufám, že se poučí z chyb a vypiluje detaily.
    • Mato1987
      https://www.youtube.com/watch?v=jdZlxR2FIK8
    • Máš to dlouhý ale plusy/mínusy ok...PSka jsem nečetl ale jinak rozumný názor )))
  • MARTASLJ19
    Táto hra si to posrala v každom možnom aspekte. Sklamanie a zároveň najväčšie klamanie hráčov v roku 2014 je jasné.
    • Nové CoD ještě nevyšlo
      • No tak, call of duty je nejuprimnejsi serie vsech dob :) svoje 3 hodky zabavneho strileni ( herni doba tak na jednu kocovinu) si kazdy díl splnil
      • Krescz
        a komu dava COD nejake nadeje na dobrou hru? :D...zato na Watch Dogs se tesili vsichni
  • dojmy z hrania:
    najprv mi nešlo hru ani spustiť, nakoniec som to opravil tak, že som rozbalil DirectX inštalačné súbory do zložky s hrou (to je predsa logické, že?)
    potom mi hra šla, ale nešli mi v nej žiadne zvuky - nainštaloval som nové codecy, skúsil som všetko, čo sa dalo, no nič nepomohlo, tak som začal hrať bez zvukov
    cinematiky sa nedajú skipnúť
    AI je úplne blbá
    autá sú až smiešne rýchlo...ako z Nitronic Rush a podobných arkád
    rovnako sa tak aj ovládajú - strašne citlivé, aj vo veľkých rýchlostiach - v skutočnosti by nikto tak volant strhnúť nedokázal.....nedá sa ani predbiehať pomedzi premávku, keďže jedno dokliknutie do strany otočí auto o 30°.
    to je všetko, čo som potreboval vidieť... hra v ktorej autá hrajú jednu z hlavných úloh, si nemôže dovoliť mať takýto poondený fyzikálny model (bez fyziky)
    fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail
    Nech už radšej Rock* urobí port na GTA5 :)
    • Panebože, tohle není Assetto Corsa, v jiných hrách máš tohoto typu (GTA, Sleeping Dogs) máš jízdní model na úrovni simulace? Jo auta jsou arkádové, a co jako? Chování je solidní a třeba smyky v zatáčkách jsou fajn.
      • tak zrovna v GTA4 car handling celkem tezkej, simulace to nebyla, ale arkada taky ne. Bohuzel v GTA5 slo ovladani zas spis cestou arkady, ale stale lepsi nez toto. A Sleeping dogs je stejnej paskvil jako WD
        • Sleeping Dogs je pořád lepší hra než toto ovšem.
      • Tak zrovna do jízdního modelu GTA bych se moc nepouštěl, pokud se budeme bavit i čtyřce, tak tam je zatím asi nejlepší jízdní model který sem v hrách tohoto typu viděl.
      • Spíš co mě mrzí je, že z auta nejde střílet. Ale člověk nemůže mít všechno žejo. Auta tu hrají druhé housle, fakt nechápu některé hatery.
        • Ja nie som hater... 2 roky som sa na túto hru tešil ako malé decko... predstavoval som si to ako Assassin's Creed v prítomnosti. Do iste miery to tak aj je. Ale tie autá sú proste neovládateľné...aspoň na klávesnici no.... Sú tam misie, kde máš utiecť pred policajtmi a bezpečne doručiť auto na nejaké miesto, no tieto misie sa premieňajú na zápas s ovládaním (miesto zápasu s policajtmi)!
          A to, že mi nejdú zvuky po 3 dňoch snahy vôbec tú hru spustiť, je už len čerešnička na torte....
  • Tak tuhle hru už ani Bitcouiny zadarmo nezachrání.
    Dělám si srandu. Watch dogs je next-gen, ale bez toho next. Takový lepší průměr, který zachraňuje slušná atmosféra (když všechno funguje tak jak má), ale především multiplayer. Myslím, že si raději počkám na vánoční slevy na steamu a koupím si ji až hezky napatchovanou pod stromeček.
  • Je trochu smutné očekávat dokonalejší zážitek až od pokračování. Pokud Watch_Dogs opravdu působí jako začátek série, je to trochu laciné a sráží to v mým očích hru do oblasti "snaha byla, snad příště". Takové hry (ani filmy, ani knihy) mě nezajímají.
    • Nabízí se paralela s Assassins's Creed, kde první díl byl taky trochu rozpačitý a dvojka naopak vynikající.
  • vonTossis
    Myslím, že sedmička je tak akorát. Ovšem ta optimalizace je vážně tristní. Dlouho se mi nestalo, že jsem musel první hodinu všechno ladit tak, abych si vůbec zahrál. Nakonec hraju na medium, ale stejně se co chvíli objeví pokles fps třeba až na dva nebo tři snímky. Směšné je, že naprosto bezdůvodně. Velmi rádo se to stává i v graficky naprosto nenáročných lokacích. Trochu mě teď mrzí, že jsem za to vyhodil peníze. Jsem asi naivní hlupák, když jsem čekal, že dostanu dodělanou hru.
    • vonTossis
      Původně jsem si dokonce myslel, že konečně najdou využití mé dvě grafiky. Tak šeredně jsem se spletl. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit