-
https://www.youtube.com/watch?v=mf5Uj4XIT1Y
kdyby slo video vytisknout, zaramuju si ho a povesim nad stul -
Neví někdo, jestli jde i naši lokalizovanou verzi hrát i kompletně v angličtiny? Titulky, menu, všechny texty. Snad až na The Last of Us, kde si člověk mohl vybrat, byly všechny lokalizované hry, jaké jsem hrál, pevně s českými texty a já mám prostě raději, když je hra celá v angličtině. Ptám se, protože se mi nechce čekat 4 týdny, než by mi přišla verze z amazonu a raději bych si to koupil u nás.
-
-
Ceska DedSec edice obsahuje bud jen ceske nebo madarske titulky/menu, anglucke ne e, bohuzel :-(
-
-
Ty si si kúpil dedsec verziu? ja som tesne pred vydaním hry od toho odstúpil, keď som zistil, že to má polovičatý obsah.
-
-
Koupil, me o obsah (mysleno SW) ani tolik neslo, ten se da sehnat kdekoliv a jakkoliv...Ale to baleni a ty veci k tomu jsou paradni, nelituju.
-
-
mne tiež nejde o ingame obsah, ale tie kartičky a artbook sú absolútne o ničom, keď nemáš tablet alebo smartphone a ten artbook je asi polovička toho čo obsahuje skutočný artbook od Andy McVittieho, jediná dobrá vec tam bolá tá soška, ktorá je fakt detailne spracovaná, ale v obchode sa dá kúpiť už za 25 euro...
-
Marketing crap and PR = wonderful *14*
-
-
-
-
nekupuj to !
Hovorím ti z vlastnej skúsenosti...na český a slovenský trh to distribuovali idioti z Conquest a vymazali kompletne z inštalácie hry anglický jazyk, je tam len maďarčina a čeština, dabing je síce po anglicky ale tie texty a všetko naokolo je tak tragicky preložené do češtiny, až to bolí....Ja som si musel stiahnuť pirátsku kópiu a nahradiť celý data_win64 priečinok tým pirátskym a hrajem hru s anglickým textom.
Veru je to bohužial tak, tí čo zaplatia za hru dostanu polovičný produkt. Po tejto skúsenosti si uź žiaden ubisoft produkt nikdy nekúpim, aj keď viem, že tento rok vychádza far cry 4 tak si radšej objednám hru z ameriky. -
-
Počkat, to nejde jenom aktivovat přes kód na uPlay a pak stáhnout přímo tam? Pak by měla být v nabídce i ANJ snad? Na Steamu to takhle funguje. Jestli je to pravda, tak ať jde Conquest do pérdele. To si raději ten Far Cry 4 koupím předraženej přímo na uPlay nebo počkám na nějakou slevu. To je zase biznis toto. Co jsem viděl pár screenů, tak ta čeština je výtvor na přesdržku. Radost pohledět na práci 'profesionálů' *7*
-
-
to som si aj ja myslel, že budem mať možnosť voľby v akom jazyku budem chcieť hru hrať, žial cd key je spárovaný s krabicovou verziou a nemal som na možnosť iný výber ako buď češtinu alebo maďarčinu.
Ináč čo sa Far Cry 4 týka tak tam to bude v poriadku, to bude distribuovať playman, takže tam nebude problém s angličtinou, to len conquest pri watch dogs to riadne pohnojil, to je tak keď sa distribútor nintendo hier pletie do distribúcie pc hier.
-
-
"ubisoft produkt nikdy nekúpim"
Tesat do kamene, tesat do kamene! *5* -
-
Ale vesele je hraješ. Docela pokrytecké, co *7*
-
-
Tohle těm lidem nevysvětlíš. Na druhou stranu Ubisoft na nich moc netratí, protože málokterý pirát utrácí za hry. Tak ať si hrajou...
-
Všesko-slave, kdyby koupil automaticky se přiřadil k těm zoufalcům. Mám je podporovat koupí oné hry nebo mám hru hrát bezplatně a ukázat tak že oni stojím méně. Wait a moment... vždyt pirátit je zlo. Hra co za to nestojí se má koupit. *7* Teorie houpajicích koní v praxi. *3*
-
-
Jsi hlupák. Sám meleš, jak je ta hra špatná a přitom jsi dneska hru podle svých slov dohrál. Špatné hry se nedohrávají, špatné hry se mažou po dvou hodinách maximálně. Ale co mě to u Tebe překvapuje, ty by jsi dohrál i simulátor čištění hajzlů, kdyby to udělal Ubisoft, aby jsi ukázal, co jsi za kinga.
-
-
-
-
Díky za užitečnou odpověď :-)
-
-
rádo sa stalo
-
-
-
No, minimálně čistě Uplay verze to umí, ale nevím, jak je na tom krabicovka,
-
-
vidím, že games.cz sa proste neserie :DDD ....na to, že tá hra bola tak hypovaná, vynášaná do nebies ako niečo neskutočné, tak nakoniec dostane 7/10 ...holt je treba sa pripraviť, na to, že ani pripravované pecky ako Witcher 3, Alien Isolation, či Batman: Arkham Knight nemusia dopadnúť najlepšie
.....tento rok je rok odkladov (The Order:1886, The Evil Within, Quantum Break) a väčších či menších sklamaní (Thief, Dark Souls II, Watch Dogs) -
-
DS II není zklamání, na metu jsou spokojení hráči i recenzenti a kromě horší grafiky je ta hra absolutní božárna. Brečící děcka co nedali prvního bosse nepočítám.
-
-
60 E jsem za watch dogs neutrácel – mám je z kuponu ke grafice.
Na sestavě i5 3670 +8GB ram + Nvidia Geforce 760 se na ultra seká dost (hlavně v autě), snížení detailů na high a nepřehánět to s AA a vše je zcela OK.
Se vhodným použitím zpomalení času jde hrát hodně “stealth”. Ono pomůže když během jednoho bullet timu sundáte 3mi headshoty z pistolky s tlumičem 3 guardy co na sebe vidí...
7/10 je adekvátní hodnocení – budete mít pocit, že je to podobné jako Farcry 3 / Saints Row / GTA jen ne tak dotažené. -
Mne tato hra pripomina bf4 po hernej stranke celkom ok ale ta technicka dobugovana nedorobena stranka proste otras 5/10 a som rad ze som zrusil predobjednavku...od ubi uz vzivote nic nove nekupim jedine vo vypredaji..
-
ta hra se mi nechce ani stahovat pres torent, natoz si ji kupovat. Nevim proste to nemam chut ani vyzkouset
-
-
tak si zajdi na pivo
-
-
Jinak jdu kotit saints row. Tam se pobavim doopravdy.
-
Laco Vtipkar. Nic moc
-
-
-
Sice hraju X360 verzi, ale mám pocit že to teda vývojáři na staré konzole odflákli....Grafika je opravdu nic moc, takové GTA V (západy slunce) atd a v některých případech i GTA IV vypadají na X360 lépe jinak voda je na tom ve WD hrozně :D , co mě ale nejvíce zklamalo je hratelnost, hackovat se dá pořád dokola jen pár věcí-semafor, trubky s plynem a zátarasy, kamery a ještě něco. Vím že toho je dost, ale podle mě by se toho dalo udělat více, jinak ty informace o obyvatelích jsou fajn to jo. A taky model poškození bohužel GTA IV se asi nic nevyrovná a to nemluvím o fyzice. Jinak nápad fajn ale bohužel dost nedodělaný....
-
-
A co cekas od 8 let staré konzole -_- ? A GTA 4 vypadají? By me zajímalo kdo tady rozšířil nazývání her v množném čísle, to je znásilnění češtiny
-
-
Čekám to co se od ní dá očekávat, vždyť už mnoho vývojářů z nich dokázalo vytáhnout více, i MAFIA 2 mi příjde hezčí. A prostě mi jde o to, že když se pořád oháněli grafikou, tak to tak bude i vypadat, jinak musím říct, že i na ostatních platformách to vypadá nic moc.
-
Moudrý člověk napadá obsah sdělení, hlupák formu. Protože i hloupost napsaná zlatým písmem zůstane hloupostí.
-
-
Příklad: "Ty jsi debyl." Vítězí zde obsah nad formou?
-
něco na tom je, ale taky mám zkušenost, že lidi co neumí česky, neumí ani nic jinýho.
-
-
tak to máme asi problém když česky umí možná tak 15milionu lidí *1*
-
-
-
-
-
Watch Dogs je vážně super hra! Hackování je sice hodně zjednodušené, ale líbí se mi ta obrovská spousta možností, co všechno lze ovládat. Na http://wado.cz/ jsem dokonce našel i Skilly, o kterých jsem nevěděl a třeba se ještě nějaké nové možnosti objeví *4* *4*
-
Mi to tak trošku připomíná Skyrim
-
-
Hrál si Skyrim?? :-D :-D co ti tam připomíná Skyrim? :-D Auta?Město 21.století? Hackování?Ty zbraně? Tam vůbec nic není to jsou uplně dvě odlišné hry uplně jinej svět a doba :-D
-
Skyrim je mnohem větší sračkaa, tohle má aspoň trochu hlavu a patu.
-
-
Ano, konzolovou hlavu a zabugovanou patu. Ne diky, konzolefagu, tak ubohy ovladani na pc fakt nepotrebuju, mam stovky jinych kvalitnejsich her.
-
-
Pan Wallet Warrior, jak se máme po té lobotomii?
-
-
Skvele, diky za zeptani. Stale butthurt, protoze "nextgen" stoji 10k a ma 1/4 vykon oproti PC za stejny prachy? *15*
Btw, zapomel jsi napsat ze mam spolecensky neprijatelny nazory a ze se se mnou nema nikdo bavit, schvalne jestli to nekoho zajima dneska.... oh wait! *15* -
-
Co mi kdo nakukal? Ze je rozdil mezi 30 a 60 fps a ze je rozdil mezi HD a 2560? To mi nemusi nikdo rikat, to je docela obvious. *5*
-
to ti nakukal kdo? nejsi snad čtenář dvojítého dementa???
-
Tak pokud nepoznas rozdil mezi low a high detaily, 30 a 60+ fps a 1280 nebo 2560, tak chapu, ze je vysledek stejny. *15*
-
Jo možná má PS4 o dost horší výkon, ale výsledek je stejný jako na pc s 780 xD a to je strašná ironie...
-
Apu od AMD puso, lowend zustane lowendem, najdi si ty tvoje fakta. Btw, stale nechapu kde se v slove kompl bere to L, to je nejaky Compluter? *4*
-
stále nulové technické znalosti a plná huba sr*ček, ty komple za 10 000,-? *6*
-
-
-
zas vyšla nějaká nová moba či co *1* jak vypadaj všechny stejně tak sem ztratil přehled
-
-
-
Skyrim alespoň nebyl 3rd person
-