-
Zajimalo by me, ja by vypadla recenze a celkova znamka, kdyby recenzentovi hra jela ok. Mam pocit, ze v redakci hledali PC na kterym to bude trhany, aby mohli napsat recenzi, ktera by se zavdecila nekterym mistnim ctenarum. Prece kdyz hra nejede tak jak by mela, tak hledam reseni, vcetne castecne obmeny hw (v tomto pripade pravdepodobne procesor). V pripade redakce herniho webu by nalezeni reseni nemel byt zadny problem.
-
-
Nemám žádné herní dělo. Zapnul jsem to, všechno se hejbalo normálně, žádný problém. Akorát mě to vůbec nebavilo. Jezdit autem prakticky nemožné, většina budov nepoužitelných, dveře jsou jenom na ozdobu. Hackování se časem omrzí a vše ostatní tu už bylo a lépe.
-
Zde se chyby moc nepromítají do hodnocení.... Rage nešlo v době vydání skoro nikomu a ani se tuším neomluvili a v recenze to nebylo jako zápor. Pak si vzpomeň na slavný skyrim ve verzi 1.
Menší firmám bych to i prominul ale borcům co mají prostředky na to aby to bylo OK fakt ne. -
To jsou kecy. V mém okolí to jede dvou lidem z pěti. A většina má skutečné herní stroje (většinou grafici, tak i proto výkon) a kromě lítajících fps, lagujících scén ve městě, rozkostičkovaných cut scén atd....
-
-
vsak ja nepopiram, ze to plynule jede na 3 z 5 hernich PC, to je spatnou optimalizaci. ale presto mam dojem, ze tu spatnou optimalizaci za kazdou cenu chteli radne v recenzi okomentovat a take ji promitnout do celkoveho hodnoceni. protoze kdyz to v pripade battlefieldu 4 neudelali, tak to pak v diskuzich schytali.
-
-
A proc by nemeli? Ty hodnotis nefunkcni vec s tim ze je v pohode, ale takova nepodstatna drobnost je ze nefunguje? Trololo?
-
-
Pokud mi nefunguje nějaká věc, která normálně ostatním funguje, tak ji nemůžu hodnotit, protože jsem ji nerozchodil. Takže nejdřív zkusím hledat problém u sebe, proč mi to nejde, a kdyby mi to nešlo i tak a vadilo by mi čekat, ozval bych se prodejci a zboží vrátil... Bez hodnocení.
Vezmi si, že si koupíš nějaký film na BluRay, médium strčíš do mechaniky a ona ho nedokáže přečíst. Rozhodně v této fázi nepůjdu na internet film hodnotit 0/10... Jestli tobě to přijde normální, fajn, mně ne... -
-
Pokud přehlédnu nuly, tak 300 000 na motor je luxusní číslo a pokud takové auto znáš, tak hned s ním. Většina aut má problémy s motorem kolem 50-100 000.
-
Jumpe, tak teď jsi ho krásně rozmrdal *1*
-
Mno zrovna zadrhnuti motoru po 300 milionech km me prijde jako vynikajici produkt :)
-
Vzhledem k tomu, ze ostatni hry na tech kompech, kde se tenhle odpad seka jedou bez problemu, je to chyba ty hry.
Stale cekam na argument a ne na povidacky typu ucho rekl ze nemuzes. -
pokud se někdo nedokáže přihlásit na uPlay, tak je to naprosto stejné, jako ten můj příklad s filmem... a vzhledem k tomu, že se hra neseká na všem, jak se zde snažíš tvrdit, s tím rychlým hodnocením to tak jednoduché není.
-
Ty jsi fakt tak hloupy, ze srovnavas film, kterej by ti pravdepodobne nejel kvuli chybe media nebo prehravace s hrou, ktera se seka skoro na vsem, protoze je kokotsky optimalizovana?
Fakt ti nedochazi ze srovnavas dve uplne jiny veci?
A porad nejak nechapu, kde je napsany ze neco nefunkcniho musim vracet bez hodnoceni... To sis vycucal z prstu? Ucho rekl, ze musim tohle? *15* -
-
Reakce na příspěvek:
Kdo si to neumi rozchodit na pc, ten ma hrat hodnotiť na konzoli. Takhle je recenze nevypovidajici o hre samotne.
-
-
-
-
-
-
-
A to si máme jako koupit a za peníze...to je prostě výsměch hráčům ??? Jak je možné, že někdo prodává nedodělanou hru.Taky si nechci koupit auta bez světel a pak budu čekat půl roku jestli mě tam napasují Ty, které budou svítit.No asi jako hráči jsme pěkný lamy, když jim to stejně koupíme a oni to udělají znovu.....a zase z nás budou pokusný králici.Závěrem, když za něco dávám peníze tak taky chci aby to fungovalo tak jak má a to je snad normální....PS: ukamenujte mě, ale v tomto případě je lepší si to ...........(každý si domyslí co)
-
-
Nikdo tě ke koupi nenutí. Buď do toho půjdeš, nebo nepůjdeš... Oni ti nabízí produkt, ber nebo nech.
-
-
Tohle je presne ten pseudointelektualni blabol. OP psal, ze v tomhle stavu hru nekoupi a pribehne pan hustej intelektual a zacne vyrvavat ze mu tu hru nikdo nenuti a ze to kupovat nemusi. Trololol. *15*
-
tak jednoduche to neni
-
-
Opravdu ne???
-
ale je. ještě můžeš tedy napsat nějakou kritiku přímo ubisoftu, aby dostali zpětnou vazbu i takto.
-
-
-
-
Je normální, ze v celém městě není jediné NPC jedoucí na motorce?
-
-
Jsou v severní části města, ale tak 2-3. Jinak jezdit na motorce je nejlepší. Je nejrychlejší a jsi prakticky nesmrtelný.
-
-
A co je na tom nejlepší? To bylo lepší v GTA 4, že jsi se musel naučit s motorkou jezdit a i když ses to naučil, pořád to byl trochu risk na některý mise. A v žádným případě jsi nebyl nesmrtelný, spíš naopak. A jinak je motorka nejrychlejší v každý hře kde jsou motorky, už jenom díky pohyblivosti mezi auty. (vlastně je to tak i ve skutečnosti :-) )
-
-
GTA 4ever!!! Nejvíc trapné je jak tam píše, že se motorky vyskytují jen v severní části města. To jako jezdí na motorkách jenom seveřani? Už sakra přiznejte, že jste vyhodili nekřesťanské prachy za totální crap *1* výsměch všem co dali za tudle píčkovinu tolik peněz:D. Vždyť tohle si ani stáhnout nezaslouží. Kdyby Saints Row, CoD, a Assassin 3 (a novější) měli dítě tak vznikne tohle.
-
-
Taky bych si to řikal, jo to taky nechápu že jsou ochotni lidi odpoustit i to že se hra tolik nepovedla když budou mít super sběratelské předměty. Já nevím ale mě by zajímala hlavně ta hra a až pak (jen jestli) nějaké ty cetky od čongů za pár kaček. *3* Možná jsem z burákova ale ještě stále nepřemýšlí za mě reklama tak je důležité že to aspoň trochu splnilo svůj účel.
Síla public relations je mnohdy uctyhodná za mě (ne)děkuji ale strčte si to celé do otvoru odkud vychází bobky.
*3* -
No motorku jako takovou si můžeš "zavolat" pomocí smartphone a dodají ji do tvého okolí zloději aut. Ale lidi na motorkách jsem potkal fakt jenom v severní části.
-
Ale jo stahnout si to jeste zaslouzi, to by jsme zase téhle hře křivdily ale koupit? Jen pokud někdo rád naslouchá hlasitému vábení PR nesmyslů (Deadsec edice + chujoviny navrch)
Výsměch všem kdo věřily a na letěli, hlavně výsměch všem fanoušků městských akcích obecně. Amen budiž spasen, kdo se stal obětí. *3* -
-
DEDSEC je ze sběratelského hlediska výborná edice tak nemel chujoviny burane..
-
-
-
-
No to musí být opravdu úžasné *11*
-
-
-
je to dobrý
-
-
takze 3 z 5-ti
-
-
By mě zajímalo, jestli lidé zde dali té hře aspoň 5 hodin.
Očekávám komenty tohoto typu: Ne, jelikož se trhá obraz, atd atd atd. Seká se obraz? Sniž si detaily. Já to hrál na low a žádný z uvedených problému jsem neměl.
Ale nejvíce mě zabila odfláknutá grafika...aha jasně a co má pak GTA V? nejlepší grafiku? Tam nám naslibovali hory doly skvělé grafiky a jak to nakonec dopadlo. Grafika WD je rozhodně jedná z nejlépe udělaných.
Pro hatery...i dont give a damn about your hates towards me *2* -
-
No, já to viděl sekat se na notebooku kterej stál 30K před rokem na low detaily... to, že to jde tobě, neznamená, že to jde každýmu.
-
-
no pro změnu já hru dohrál na noťasu který před rokem a půl stál 21k na minimální detaily s SMAA(dočasné) (bo tak nějak to tam je) a FPS mi až na jeden jediný okamžik a to když sem měl misi plnou lidí, neklesla pod 30fps.
-
-
GTA V má popravdě nádhernou grafiku na to, že to běží na starých konzolích... tedy když si vezmeš, že třeba PS3 má 256mb paměti a jak ta hra tam vypadá... to je prakticky zázrak...
-
-
Hlavně mě prostě ze začátku krom dohlednosti dostali ty paraádní detaily, např krásné čisté ostré ne jak u GTAIV. Mlhavé ani nebyla pořádně vidět SPZtka. Proto na Nextgenu další GTA to musí vypadat uplně božsky tedy jednou až výjde. Hlavně oproti jiným hrám nebyli žádné propady FPS což se o wouch douf¨ghe říct nedá když se trhali i jednodušší ůkony.
-
-
Si blb a ignorant tot vše, ne počkat si troll i Dont give a sh*t what you f*cking say... Moran. *4*
-
-
Po 10 hodinách hraní na PS3: Grafika strašná až směšná, a mimořádně vtipná fyzika (omylem hacknu Blocky, načež to do nich napálim já, udělám se sporťákem trojté salto s pěti vruty a jede se dál jako by se nechumelilo, přičemž pronásledovatel se efektivně rozprskne). Hra je plná nedodělků, absurdit a nesmyslů.
Ale taky je nacpaná aktivitami k prasknutí, a příběh, jakkoliv má dost špatné dialogy, se mi líbí. Cynický zlořád se jde pomstít. Smrt za smrt. Jděte do háje se záchranou světa a princem Jasoňem. Stejně jsem měl rád za parádní příběh Mirrors Edge.
A nejvíc WD dělá zajímavým Profiler. Zabiju policajta s malým děckem, nebo nechám upláchnout sexuálního násilníka, i když vím, že je to jen shluk kódu s úsečnou větou na obalu? Připomíná mi to psychologické pokusy po válce, jak mohlo dojít k holokaustu. Hra morálku neřeší a asi ani tímhle stylem nebude, ale já si to z toho dokážu vytáhnout. Grafika se řeší pořád ale tohle ne. A proto je to pro mě hra, která nasadila laťku vysoko -
jak muže žena delat recenzi na takovou hru at jde hrat sims !
-
-
A četl jsi vůbec ten text nebo jseš jeden z těch inteligentu, co si myslí, že ženský mají dělat sendviče a držet hubu, takže se podíváš na jméno u textu a máš jasno?
-
-
nebudu čist recenzi nejaké ženy.
-
-
A co to s tím má společného, ty pako ???
-
-
Majoritu zensky bavi hrat sims ale nebavi je gta takze pochopitelne z recenze vypliva ze watch dogs maji blize k the sims nez ke gta.
-
-
To je blábol blábolů z nejblábolovatějších blábolů
-
-
-
-
Wannabe GTA, ale to se ještě budou muset sakra stačit, aby velkému R sahali aspoň po kolena
-
Prostě na hraní her je konzole. Tečka.
-
-
Predevsim na hrani koridorovych interaktivnich filmu je vyborna *13*
-
Myslels na hraní stupidních a dětských her. dvě tečky..
-
Na hraní her je dětský koutek.
-
-
Na hraní jsou dvě dřevěná prkna, kladivo a hřeby. *16*
-
-
Vy budete z chudé rodiny, když si musíte hrát s prkny a hřebíky *9*.
-
-
Ač jsem prostého původu, mám alespoň jistého otce. U vás je to pane Kristus... přeci jen opředené rouškou tajemství.
Nicméně hru s dřevem, hřebíky a kladivem (stejně jako jakoukouliv manuální činnost) i tak doporučuji. Člověk při tom přijde na úplně jiné myšlenky. A když se to dělá pořádně, může to být pro někoho i velmi povznášející.
-
-
-
-
-
Vobec neviete hodnotit hry ste trapny kazda hra ma u vas 70 percent hra je super u mna 100 percent SPAMETAJTE SA UZ KONECNE TISCALI *16* *11*
-
-
už aj tu otravuješ CASH_BOX?
-
100%? Možná tak 100% promarněné příležitosti.
-
No a co ze pro tebe to je na 100%? myslíš že to recenzentku zajima a ze by to mela brat v potaz? jdi se vztekat na Sector
-
Tak napis recenzi, my si ji tu prectem, pak bude flame a pak zjistis, ze to stejne na tech 70 je :D
-
Záleží na tom jak sedne ta hra recenzentovi ne? :) já bych jí taky 100% nedal i když je super a dobře se hraje
-