Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keny11
    Nepsal jsi to už jednou? A zase tam máš to "MY" takže mluv laskavě za sebe.
  • blixa
    Sorry, nelzu, ale cituju vyjadreni hackeru, ktery je v clanku nalinkovany. A jak psal nekdo uz tady v diskusi, Sony tuhle informaci nevyvratila.
  • Jen ať útočí.My konzole v ČR nechceme.Správně hoši..pořádně ty konzole potrapte.
  • Hmm, já bych to normálně považoval za kachnu, ale když někdo řekna hesla byla v plaintextu a sony to musí "prověřit", no nevím, mám pocit že kdyby hesla v plaintextu nebyli, tak by sony mohlo tuto zprávu dementovat bez "prověřování"
  • "Data byla prý velmi fádně zabezpečena a hesla byla uchovávána v plaintextu, čímž si podle hackerů Sony o hackutí doslova říkala." Bach lže. V článku na Bitmobu, a jiných serverech, bylo tohle vyvráceno.
  • Hanzales
    Ja to zkousel sotva 4x, no... Diky moc, uz se taky stahuje :)
    Ja vzal Dead Nations a Wipeouty (uz jen kvuli te hudbe) A koukam na PSN Plus je jeste Burnout, no parada. Me to ten mesic ani nejak nechybelo a najednou je akorat o tri hry vic *1*
  • keny11
    Na fotku kašli.
  • Mám takovej dotaz. Dvě hry pro PSP jsem si v rámci programu Welcome back stáhl pomocí programu Media go. Teda asi. Pořád to totiž házelo nějakou chybu, ale po refreshi to jakoby jelo. Ale chtěl jsem se zeptat, kde mohu najít tyhle dvě "zakoupené" hry a jak je dostat do PSP?
  • to je uplně jednoduché, dáš zpět a krok opakuješ, dokud Ti to nepojede... max na pátý pokus to jede.... DN a inFamous už je doma (((:
  • Co na to říct, hackeři jsou prostě šmejdi, nevim komu tim prospějou, hlavně že to dělaj pro lidi. Fuck of na ně!!!
  • Říká ten co má na fotce Osamu ;D Ale máš recht, je to nasrávající:)
  • Ať už jdou korporace s hazardováním s privátními daty někam ...
  • keny11
    To ale pořád neomlouvá ty co je napadají.
  • ja se vrhnu na dead nation a infamous,pokud se pripojim :-)
  • Hanzales
    Je pravda, ze v tomto pripade hackeri spise poukazali na pretrvavajici neschopnost v zabezpeceni. Zacinam si myslet, ze muj PC je zabezpecen lepe, nez vsechny ty jejich uber-servery. Důležitá hesla atd např. snad samozřejmost zakriptovat někam na disk. Přece si nenechám válet registrace ze všech stránek atp. někde na seznamu na serveru, nebo volně na disku.
    Když nemáte pod oknem plot, a dáte za okno voňavou buchtu, je jasné, že vám ji kolemjdoucí sežere :D
    Druhá věc je to, že tou jejich neschopností pak trpíme my. K čemu je mi opatnost, když pak gigant, u kterého je ochrana osobních údajů samozřejmost to takhle lehce hodí do ethernetového éteru. *3*
  • Zdroj je uveden v článku: "Our goal here is not to come across as master hackers, hence what we're about to reveal: SonyPictures.com was owned by a very simple SQL injection, one of the most primitive and common vulnerabilities, as we should all know by now.
    From a single injection, we accessed EVERYTHING. Why do you put such faith in
    a company that allows itself to become open to these simple attacks?
    What's worse is that every bit of data we took wasn't encrypted. Sony stored
    over 1,000,000 passwords of its customers in plaintext, which means it's just
    a matter of taking it. This is disgraceful and insecure: they were asking for it."
  • No hele, když si nějaká společnost nezabezpecčí databázi proti triviálnímu SQL injection a nechá hesla v plaintextu, tak nejenom že si o hacknutí vyloženě koleduje, ale měla by dostat taky zákaz práce s jakýmykoliv osobními údaji až do doby, kdy prokáže, že už má v týmu alespoň jednoho bezpečnostního experta. Tohle je ze strany Sony vyloženě WTF!
  • Hanzales
    Dnes uz je hackovat Sony nejspise IN ;o)
  • Hanzales
    hm, tak jsem si rekl, ze si teda vyzvednu ty dve hry a PSN Store > Error occured. A zase to nejde :)
  • keny11
    Ať už jdou s těma útokama někam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit