Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co si mám z těch 6 gamesek stáhnout? Který dvě?
  • Mnozí si neuvědomují, že to co dělají hackeři, je regulérní forma společenské neposlušnosti stejně jako stávka, hladovka nebo demonstrace. Někomu uškodí, ale hlavně ukáže na mezery v legislativě. Správně by totiž míru zabezpečení uložených dat měl hlídat a pokutovat nějaký úřad na ochranu osobních údajů, obdobně jako je hlídán provoz firem, co obchodují se zbraněma, krví nebo třeba i potravinama. Neděje se tak, a proto je třeba vyvíjet tento společenský tlak...
  • lol, tomu se neda rict jinak nez EPIC FAIL :)
  • hahaha a zase hahaha ps trojkařům hackery nepřeju ale pc vládne
  • heh, od Sony.
  • Jak víš kolik lidí tu funkci používalo a má snad být omluva pro tuhle sprostou krádež zaplacené funkce, že to používalo málo lidí?

To je fakt na palici, ale když tě tu tak čtu, tak si asi jen další placenej profidiskutér od osny.
  • Já sice konzoli nemám, ALE nepřeju konzolistům nic špatného. *4* *4* *4* *4* *5*
  • keny11
    To je pěkný jak bojují za navrácení otherOS i když ho používal jen zlomek hráčů. Kolik jich vůbec bylo 1%? Proč teda takhle nebojují i jinde a za něco co má smysl?
  • Padlo ti snad PSN? Nie? Tak bud rad... Od zaciatku to bolo preto lebo: zrusili otherOS a nasledne udali par ludi (geohot, graf...) z coho mne viac vadil ten graf, lebo on nemal s piratenim nic. Len sa snazil vratit funkciu ktoru sony odobralo. Vysledok vidime vsetci. :)
  • Mluv za sebe dicku
  • keny11
    No a?
  • keny11
    Mě teda žádnou službu nedělají.
  • Treba takovej tupcum jako ses ty, ktery davaj svoje data firme, ktera je nejen ze neumi zabezpecit, ale jeste se rozciluje, kdyz to nekdo rekne nahlas.
  • to urcite...
  • huh. of->or
  • Source of stfu.
  • řekl ten co má jako avatara Bin Ladina :D :D
  • ty si neuvedomujes ze hackeri ti robia obrovsku sluzbu. Ak pouzivas sadu hesiel dokola, je mozne ze to iste heslo co mas u sony mas aj u svojho privatneho xxx mailboxu alebo inych citlivych dat. Je len otazkou sekund obehnut tvoje konta a vyskusat hesla od Sony, ci nahodou nemas to iste aj k banke a podobne. SONY ohrozuje tvoju bezpecnost - nie hackeri. SONY by malo platit milionove pokuty, nie hackeri ktori na problem upozornili. O doslova velkohubych vyhlaseniach Sony pred hackerskymi utokmi ani nehovoriac. Skus sa nad tym zamysliet...
  • Uniklá data uživatelů Sony můžete stahovat zde:
    http://lulzsecurity.com/releases/

"We will hack them into oblivion ..." *1*
  • mluv za sebe ty os.. ja je chci a mam jich doma nekolik a rozhodne takovych AAA only na pc nenajdes,ani ve snu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit