Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jste ale vyjmenoval hry které už vyšly a tudíž se na WiiU neplánují. Ale vzhledem k tomu, že ohlásili už myslím Assassina 3, Batmana, Aliens: Colonial Marines, Darksiders II, Dirt 3, Metro: Last Light, Splinter Cell 5 a to jako launch titles, tak to znamená, že pokud chci multiplatformovky a k tomu ještě Nintendo exkluzivnky, tak proč ne zrovna na WII U.

A navíc Portal 2, Zaklínač, Mass Effect, Max Payne a další vyšly i na PC, které v ČR má většina lidí (jakože neznám snad nikoho, kdo by měl herní konzoli a neměl PC které by hry zvládalo).

A ještě něco. Stejně tak bych mohl říct, že jste casual hráč vy, když jste nehrál Monster Hunter Tri a nebo Xenoblade chronicles, případně i třeba poslední Zeldu. Já třeba můžu říct, že jsem hrál jak hry jako Portla 2, Mass Effect, a Zaklínač a zároveň Zeldu, Xenoblade. Takže...si nemyslím že jsem úplně casual a to z nových konzolí mám jen Wii:)
  • Dark Souls je i na Xbox360 a to jen tak co me hned napadlo z hlavy. Snad musis uznat, ze takhle kvalitnich her je na konzolich a PC mnohem vic, nez veci, co se da sehnat na Wii (a co sem videl, jsou to navic vetsinou japonsky hry, coz ne uplne kazdymu muze stylove vyhovovat.
  • Dark Souls i Dragon's Dogma jsou i pro X360.
  • Marquis
    Všechny výše zmíněné hry na Wii jsou stejně kvalitní jako ty, co vypisuješ. Některé i kvalitnější. A spousta z těch her co zmiňuješ jsou jen na některé platformy - Zaklínač jen pro xbox, Dark Souls jen pro PS3 (a brzo pc), Dragons Dogma jen pro PS3... atd.
  • Ano, jako skvělý doplněk k PC či PS3, nejlépe k obojímu.
  • Podívej se na wikipedia stránky jednotlivých titulů. Všechny v EU vyšly.

To, že u nás funguje začarovaný kruh v tom, že všichni mají Wii za casual konzoli a kupují jen casual hry, díky čemuž mají všichni Wii za casual konzoli, je už další problém.
  • A na Xboxu360 a PS3 hry jako Portal 2, L.A. Noire, Zaklinac 2, Mass Effect, Dark Souls, Human Revolution, Dragons Dogma, Max Payne 3... Koupit si treba Wii (U) a nezahrat si tyhle poradny hry? To by mohl udelat jen clovek, co neni pri smyslech a nebo je casual hrac. Takze rikam, Wii jen pro casualy, nebo jako doplnek :)
  • Ano jsou to hry které vyšly v EU. Nejsem si jistý, jestli úúúúúúplně všechny výše uvedené, ale valná většina.
  • Nas herni trh je maly a zaostaly, sotva se tu uzivi mainstreamove konzumni tituly, takze podle nej nejde nic posuzovat. Hardcore hrac ma mezinarodni prehled a necim takovym se nenecha zastavit.
  • A já se přidám, ještě třeba: Monster Hunter Tri, Silent Hill Shattered Memories, Dead Space Extraction, Sin and Punishment 2, Zack and Wiki, a takhle z patra už mě nic nenapadne:)

Samozřejmě nemusí jít o HC hry, protože jak jsem se přesvědčil to každý vnímá jinak, ale jak bylo řečeno...nejsou to party hry a hříčky:)
  • A to sou hry pro nas eu trh? Nebo nejaky vymyslenosti pro japonce? Polovinu z tech her vubec nevidim v nabidce nasich obchodu, takze to je nam asi tak platny jako mrtvymu zimnik :)
  • Marquis
    "A date mi dohromady vic jak 5 hardcore her na Wii, ktere nejsou recyklaty znamych Nintendo znacek? ;)" - No More Heroes, RE4, Red Steel, CoD (3 a WaW), Mortal Combat Armageddon, Disaster, Manhunt 2... a další...

A Zeldu, Maria, Metroid a další Nintendo značky můžu klidně taky počítat, protože Nintendo nedělá recykláty. Každý kdo od nich hrál víc her z těchto sérií to ví, protože každý ten nový díl je něčím nový a jiný. Ne jako nejmenované FPS, které jsou pořád stejné.
  • Robotron3 -> Muramasa: The Demon Blade, Xenoblade: Chronicles, Pandora's Tower, The Last Story, Red Steel 1 a 2, MadWorld, No More Heroes 1 a 2, Deadly Creatures, Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon, Lost in Shadow.

No, toto bybch řekl, že nejsou casual tituly a party hříčky.
  • A date mi dohromady vic jak 5 hardcore her na Wii, ktere nejsou recyklaty znamych Nintendo znacek? ;)
  • Jestli melo Nintendo nejakou snahu prives na Wii multiplatformni hry, tak to je megafail. Za prvy konzole ma podradny vykon s konkurenci, coz bude u Wii U to same, az vyjde novy Xbox a PlayStation. A za druhe ma Nintendo otravne schvalovaci podminky a pravidla, na ktere se jim kazdy vyprdne.
  • To je vskutku mýlka. Na Wii je spoustu her, které nejsou casual hříčky. Jen to chce se požádně podívat.
  • Ale to je právě myslím si ta mýlka. Na Wii nevyšly zdaleka jen hříčky a party hry. Jen je ta konzole u nás tak prezentována/přijímána. Sice je pravda, že to zaměření na casual hráče bylo zřejmé a vcelku velké, tak si myslím že snaha Nintenda skloubit casual a motion controller aspekt Wii s jejich minulostí a snaha přivést na svou novou konzoli multiplatformovky, by neměl být považován za fail. Samozřejmě až čas ukáže, jestli to nepodělali.
  • To je myslim klasicky pripad. Nintendo konzole jako takovy alternativni doplnek ke skutecne konzoli nebo PC. Ale jako hlavni zarizeni na hrani si to nedovedu predstavit, pokud clovek nechce jen hrat vylozene nejaky party hry s kamarady.
  • Tak takových her je opravdu málo jak už psal někdo pode mnou. A je jich málo jak na XBOX tak na PS3/PSP a tak na Wii/DS. Ale na každou z nich se nějaká taková dá najít. A tím pádem právě nechápu proč spousta lidí tvrdí, jak Nintendo nemůže oslovit HC hráče a je to fail:)
  • Dobře, to možná ano, ale když si vezmu jakoukoliv starší hru (která ten výpočetní výkon velký nepotřebuje), tak jen proto, že nepotřebuje vysoký výkon, spadá do kategorie casual? Málo zábavná? Nebo tak něco? Výkon konzole je vlastně jen VIDĚT na obrazovce, ale to je jen jedna část hraní.

Tím nechci říct, že je to nepodstatný aspekt hraní a opět říkám, že chápu, když je pro někoho důležitý. Popravdě, taky mám rád když hra dobře vypadá. Ale byť jsem hrál i na XBOXu a hraju na PC, tak mě chytli i hry na Wii a nebyly to jen casual hříčky. Navíc Nintendo si většinu her umí velice dobře vypiplat, a vzhledem k tomu, že jsem nehrával na nesu, snesu, ani gamecube, mě po x letech hraní na PC chytli i tyhle NINTENDO IP, které jsou tu považovány za hříčky pro děti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit