Přejít na výpis diskuzí
Wii U bude mít GamePad, Pro Controller a spoustu funkcí
4.6.2012 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
A Sony? Pochybuju, ze by nova konzole od Sony byla cilena na casual hrace. Se podivej na Vitu, to je jedina hardcore kapesni konzole a je vydana teprve nedavno.
-
Toho se nebojím, však se koukni na současnou generaci, kdo chce causal tak si koupí kinect/move nebo nejakou hru pro deti (a ze jich je!). PS a Xbox vzdy byly přístupné jak pro HC hráče tak pro causal a nevidím důvod proč by se to mělo měnít. Kdyby se to menilo, tak jde MS i SOny sami proti sobě, takvou blbost nikdo nevymyslí. Pro causal publikum to je nintedno....
-
Sorry, ale PS4 a X720 budou casual až za hrob, jen se připrav.
Celá MS konference bude Black Ops 2, Halo 4 a super ultra cool Kinect crap. -
Na Nintendu je strasne videt, ze se zuby nehty snazi udrzet na poli inovatora pristupu k hram, ovladani a vyuziti technologii novym zpusobem. Parkrat jim to vyslo, ale tohle nejde udrzet furt. Krecovite vyuzivani radoby tabletu / ovladace je toho dukazem.
-
Nevím co si o tom mám myslet, přijde mi to jako hrozná blbost. Tohle si najde audienci v Japonsku...ale v ostatních zemích, u ne-causal hráčů toto nemůže uspět. Nintendo nám trochu zaspává..... Mě zajmají hlavně next gen xbox a ps !
PS: Doufam ze v sony do next-gen zvětší ovladač, celý svět NEMA Japonské ruce ! -
Vysvětlující článek o čem vlastně bude úterní konference.
Jinak to jednoduché promítnutí obrazu z WiiU na TV nebude tak jednoduché, neznám typ přijímání TV kdy by se nemusela (byť) automaticky, přepnout na nový signál, a hlavně pak ručně navolit signál původní. Místo toho, pokud bude chtít člověk ukázat nějaký obrázek, tak ten bezdrátový ovladač prostě natočí, nebo dokonce dá člověku, co sedí v jedné místnosti.
Tahle cihla podle analytika Cosiho nemá nadějné vyhlídky, pohoří na tom, že chce dělat všechno a přitom nebude použitelná na nic. A to nemá žádnou přednost jako mělo Wii v podobě pohybového ovládání, to už má každá konzole. -
Nemůžu si pomoct. WiiU mi zatím připadá jako takový výkřik do prázdna od Nintenda. Jejich "nová" konzole ZATÍM vypadá, jako kdyby zaspala dobu o několik let. Znovu. Vždyť všechny funkce, které doteď ukázali budou určitě zanedlouho možné s jakýmkoliv tabletem nebo mobilem. Microsoft bude nejspíš něco takového dneska ohlašovat. Určitě si na sebe vydělají. V Japonsku bude odbyt, ale za sebe... tohle už je trapné.
-
Mario, Zelda, Metroid... ;)
-
Dokud neuvivíme informace o hardwaru, nevíme nic. Pro mě jako vývojáře rozhodně dobrá zpráva to, že se snaží přiblížit konkurenci ovladači a že přibude případná nová platforma, na kterou se budou hry dát portovat snáze než doteď, ale to je podmíněno právě tím oznámením hardwaru. Protože pokud to bude dostatečně silné a alespoň srovnatelné s konkurencí, vytvoří na začátek kvalitní dokumentaci a přístupný systém správy dat a výkonu, dá se předpokládat, že se budou dát hry vytvářet cross-platform nejen XBOX360/PS3, ale že k tomu přibude třetí platforma. A pro hráče je to dobrá zpráva minimálně v tom, že studia budou mít víc peněz, nebudou zavíraná a budou konkurence schopnější, což bude znamenat větší počet titulů a tím i větší pravděpodobnost vytvoření dobré hry (tohle hlavně pro hatery, kteří přijdou s tím, že konzole kazí trh, konverze ničí hry atp.).
-
Tak dá se říct, že zatím to nemáš jak hodnotit, protože ještě neoznámili jaký tam budou hry. To se dozvíš až dnes v šest večer.
Všechny tyhle pitominky, co zatím oznámili jsou jen omáčka kolem.
Ale tak jsme na Games.cz, takže mínus, mínus, PC hráči do toho! *3* -
Uz ted se da rict, ze normalnim hracum nove Wii opet nema co nabidnout. A to i pres zkopirovany ovladac Xboxu360.
-
Vypadá to celkem slušně, ale ty ovladače by podle mě potřebovaly páčky dole a tlačítka nahoře. Takhle jsem si totiž vždycky představoval dokonalý ovladač. Tvar xboxu a rozložení playstationu.