Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jsou, jen to proste neni mainstream. Me to potkalo treba vcera po 26 hodinach v Tactics Ogre (mimochodem, byl jsem teprve v 2. kapitole). Moje hlavni postava nezvladne jeden souboj jeden na jednoho, takze jsem se rozhodnul zacit znovu a vycvicit ji jinak. Mohl bych se vratit ke starsimu save, ale byl jsem nespokojen i s nekterymi rozhodnutimi pri team buildingu (cca 10 lidi), takze jsem se rozhodnul zacit znovu a lepe.

Hardcore hra neni o vykonu a rekl bych, ze zde naopak plati neprima umera. Cim vice je hra zamerena na prezencni stranku, tim vice je konzumni a tim mene hardcore. Vynikajici a skvele zabavne Tactics Ogre bezi na psp, tedy 32 MB ram a 0,3GHz jednojadrovem mips procesoru. A osobne se mi to libi i po vytvarne a prezencni strance. Takze vynikajici hardcore hry mohou vznikat i na mnohonasobne vykonnejsi wii u konzoli a tato muze byt zajimava i pro hardcore hrace. Bez znalosti herni nabidky nema smysl odsuzovat jakykoli hw.
  • Je jich spousta. Jde o to, ze v nich lze ty usnadnujici voditka za rucicku vypnout, i kdyz je tam standardne maji.
  • Takových už na světě moc není.
  • Vykonny hardware nepotrebujes jen na grafiku, ale i fyziku, komplexitu sceny, rozlohu, atd.
  • Pro me jsou hardcore hry s vyssi mirou komplexity, ke kterym nemuze kazdy sednout a rovnou je hrat a ktere nevedou hrace za rucicku, takze kdyz bude hrat spatne, tak hru dostane do nehratelne podoby a hrac muze zacit znovu od zacatku.
  • Potvrzené není nic. Spekulace jsou oběma směry, ať už stejné nebo silnější než tato generace.

CZ nikdy nebylo baštou Nintenda, spousta lidí o něm bude mít špatnou představu, s tím nic nenaděláš.
  • Tak pokud vím, to snad ještě nebylo potvrzeno. Nebo se mýlím? Ale na tohle jsem nenarážel a dokážu to pochopit...pokud člověku jde tak moc o grafiku, tak to chápu a je mi jasné, že ho Nintendo neosloví. Tohle se dá respektovat. Já spíš reaguji na lidi, podle kterých Nintendo nemá co říct HC hráčům. A pak taky na ty, kteří po tom co viděli nový ovladač jsou přesvědčeni, že ho budou muset používat a vše bude dělané jen pro něj.
  • Wii U hazu do kose hlavne proto, ze bude hardwarove na urovni soucasne generace konzoli (6 let stare), pricemz uz je za dvermi, nova...
  • Marquis
    Tak to se připravuješ o hodně...:)
    Navíc do časové linky OOT patří všechny Zeldy, protože OOT dělí jednu linii na tři:
    http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/12/29631a766f1537530abc0ec5e6d15515.jpg

Série Wind Waker je skvělá, staré Zeldy a Zeldy pro GameBoye jsou taky super...
    A Majora's Mask je IMHO nejlepší Zelda a jedna z nejlepších Zeld vůbec...:)
  • Tak by mě zajímalo, co hráči považují za HC hry. Jako třeba...já nevím, to že je ta hra s miliónem polygonů a teče krev? Já měl za to, že HC je o hratelnosti a obtížnosti (vyvážené), a to podle mě Nintendo stále nabízí. Navíc vzhledem k poslední zeldě, a nejen díky ní, Nintendo ukázalo, že se motion controllerem dají ovládat i normální hry a můžou být inovativní a nemusí to být jen casual hříčky. Microsoft ani Sony to zatím nedokázali. Já jsem na Wii U celkem zvědavý. A nechápu, proč proboha celou konzoli hážete do koše proto, že má ovladač s touchscreenem. Jak je z videa vidět, budete mít možnost použít ovladače z Wii a mají i gamepad v tradičním slova smyslu. Takže..nechceš využívat ten nový ovladač protože je to pro tebe divný gimmick? Vezmi si klasický ovladač a zahrej si nového Assassina. Takže osobně jsem zvědavý, co nám nabídnou.
  • EuroSamurai
    Zeldy není nikdy dost, navíc já mám zájem jen o časovou linku OOT což sou zatim 3 hry plus prequel skyward.
  • Navíc v poslední generaci vyšly třeba jen dvě Zeldy pro stolní konzole. CoDů vyšlo asi sedm.

Ale prostě všichni mají zažitý, že Nintendo jen vydává to samé...

Zase Zelda? Zase? Vždyť každej díl doopravdy přidává nové herní koncepty a mechaniky.
  • Marquis
    I kdyby jen oni, tak jsou to vždycky tak skvělé hry, že to za ně stojí.
    Kdo hrál nějakou Zeldu nebo Metroid Prime, tak ví, že jsou to hry, které s přehledem strčí do kapsy většinu ostatních her.
  • Takze zase novy Super Mario, Mario Kart, Zelda, Pokemoni? :)
  • kovar.jakub
    O neúspěchu Nintenda pro HC hráče se spekulovalo už u Wii (která má pro HC hráče spoustu her a to samé platí i pro casual hráče - a jako jediná zvládla opravdu použít pohybové ovládání, protože ovladač je v základu, ne jako dokoupitelná periferie), DS i 3DS... Nintendo překvapí a konzoli stejně prodávají hlavně hry.
  • http://games.cz.imag3box.com/uploads/wiiupropad-game0-img217717.jpg
    http://www.supergamer.cz/images/data/product/microsoft-xbox-360-controller-black-s9f-00002.jpg
  • Nevím mě nějak MS konference nezajímá púokud neohlásí nový XBOX a to že tam bude HALO 4 mě vůbec nevadí protože ty předchozí díly byly moc dobré. Pokud to 343 studio nepokazilo tak to bude zase pecka. Jinak asi souhlasím kinect hry sou většinou oničem.
  • Kdyz se na ty ovladace znovu podivas, tak urcite vidis ten rozdil, pokud je neco necim inspirovane (muz byt) a pokud je to prakticky to same. Jako u x360 ovladace, az na polohu praveho analogu.
  • Pšššt, nikomu to neříkej, pak by ubyla jedna možná kritika na Nintendo.
  • Marquis
    Ehm, ehm - Xbox ovladač je zase zkopírovaný Gamecube ovladač...
    http://wiicko.cz/fullweb/wiimote/gamecube-controller.jpg

(což je nejlepší ze všech ovladačů, které jsem kdy držel...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit