Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle wikipedie to bude šlapat na engine id Tech 5, na kterém jel i Rage který se my místy zdál kreslený, snad to pojede na nové generaci id Tech 5 (určitě engine prošel menšími úpravami).
    Nějaká zmíňka jestli budou české titulky?
  • Prostě trailer... a moc hezkej. Obrázky v galerii mě taky namlsaly. Jestli to bude založený na kosení mechů si netroufám odhadnout. Vždyť v původním Wolfikovi taky byli robotický potvory, no spíš cyborgové, či robo obleky. To je fuk. Mě roboti nevadí, spíš naopak. Ale i tak tam předpokládám široké spektrum nepřátel, jak to u Wolfa bývá. Takže se těšim *1*
  • Vzhledem k pouzitemu enginu s koupi pockam az do chvile kdy si hra zacne rozumet s ovladaci GK, Rage me dostatecne poucil ze zapal pro vec neni vzdy na miste. *5*
  • Mozek
    Nesnáším střílení plechovek *13*
    Takhle zkazit Wolfika jako jednu z mála originálních, ale stále kvalitních FPS. *7*
  • já bych konečně v nějaké hře chtěl hrát za nácky a pořádně nakopat brity a amíky do zadnic :( Blitzkriegy, CoH apod. mě nebaví, já bych radši nějaké Call of Duty 1 za Wehrmacht... nedávno jsem hrál Silent Storm za nacisty a nemohl jsem si ten pocit vynachválit :)
    • Spades
      Určitě bych si taky něco takového zahrál. Přecejen něměčtí vojáci byli úplně stejní jako spojenečtí. Kdyby se místo Německa narodili v Británii, taky by bojovali za spojence a ne za nacisty.

Chyba nebyla ve vojácích, ale ve vůdcích, proto by určitě bylo zajímavé vidět ten příběh z druhé strany.

Všichni furt bere vojáky druhé strany jako ty nemorální zrůdy, ale představit si, že by například Rusové udělali hru, kde je hlavní nepřítel Amerika... To si nedokáže představit nikdo.
    • počkej si na festung europa
      • Ta hra bude nářez, díky za upozornění, ani jsem netušil, že něco takového vytvářejí a ještě na CryEngine 3!
        • Není zač :-) Jestli jsi hrál mod Darkest Hour pro Red Orchestru, tak asi zhruba víš, co od hry čekat.
    • jindra.veliky
      A proc touzis bojovat za rezim, kterej chtel tebe i tvuj narod prestehovat za Ural, pozabijet vsechny zidy, cikany, homosexualy a dalsi skupiny...?
      • Ja uz dlouho premyslim nad tim, ze by se toho mel nekdo chytnout a udelat takovou trochu "hlubsi" strilecku. Neco jako byl Spec Ops: The Line. Hra s poselstvim, ze valka je pekna k*rva.
        A prave kampan za Nemce mi na tohle pripada idealni, protoze by bylo mozne dobre zmapovat cestu od nadseni z jednoho vitezstvi za druhym, pres postupnou stratu iluzi az po krute poznani a ze ti, kteri je do toho pekla poslali, je opustili a ze uz nebojujou za vitezstvi, ale jenom o sve hole zivoty... Vlastne takova protivalecna valecna hra.
        Ted zrovna ctu knizku Nezapomen na zle casy od Guntera Koschorreka. Je to takovy dennik nemeckeho vojaka, ktery jenom se stestim unikl z kotle u Stalingradu a pak pusobil aj na jinych frontach. Myslim, ze by se to dalo dost dobre zpracovat...
        • Člověče zrovna čtu tu samou knihu, je skvělá - nejlepší co jsem z německé strany četl, ale těžko říct, jaké emoce by vzbudila hra z německé strany... Stačí se podívat na kontroverzí reakce, které vyvolala německá minisérie Unsere mutter, unsere vatter, která poukázala na různé citlivé věci, o kterých se moc nemluví - Polsko a Rusko by teď nejraději vyhlásili Německu válku *1*
      • a proč lidé hrají ve Starcraftu proti vlastní rase ? protože to je hra ? proč někdo hraje za turky v Medieval 2 TW a vyhlazuje křesťanské národy ? protože to je hra ? *7* už mě nebaví klasické herní klišé s americkými náturami hlavních postav
      • protože má modré oči a blondaté vlasy jidnro, takže ty nás musíš vždy zachránit a reprezentovat nás za stranu spojenců
    • jojo, starý dobrý, těžký silent storm.
  • Ty válečný německý kříže vypadaj na tom robotovi parádně!! *5*
  • hudba je pecka a hodila se, mi přišlo :)
    • Že? ....ja si tiež myslím, že tá hudba sa tam hodí :)
  • Spades
    Že by konečně originální FPS? A nejlépe nějaká, která není totální sh!t?
  • God-of-War
    Už je čas nakopat nácky do řitě:). Srajler pecka a Hendrix to podrtil *5* .
  • Sakra už i v teaser naznačuje že tam asi bude hodně klišé.New york v plamenech,Amíci strašně trpí,ale vzchopí se a zachrání cely svět.Tohle je sice moc hezký ale co ostatní státy?Z Ruska by byli jen sutě a prach, tři čtvrtina Evropy vyhlazena, to ani nemluvím o židech a takto ukazují alternativní realitu skoro všude (viz nepovedená hra Turning Point: Fall of Liberty).Opravdu to musí být pokaždé takto? *13*
    • Pilgrim66
      Hele, to jsme asi viděli každej úplně jinej trailer. Jenom protože tam byl odlesk hořící Sochy svobody tak to nic neříká o tom, že Amící budou někoho zachraňovat. Stejně tak můžeš říct, že všechny zahraní Britové, protože tam byl vidět hořící Londýn.

Tady zase někdo zná celou hru z jednoho teaseru.
      • A znáš snad nějaký film-hru-knihu-serial kde svět zachrání britové?Nebo kdokoliv jiný?Já osobně jich moc neznám.
        • Pilgrim66
          Lara Croft třeba
        • James Bond

Ahahahahahaha! A teď vypadni... šašku..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit