Přejít na výpis diskuzí
Wolfenstein: The New Order předvede svět, kde vyhráli nacisté
7.5.2013 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
All Along the Watchtower tam zjevně není jako atmosférická hudba. Já toto použití respektuju. A mimo to cokoliv je lepší, než ty elektronické disharmonické výkaly, které teď všichni všude tlačí.
Video je hezké. Ale mechové... Někdo zřejmě hodlá sjet minimálně jednu z módních vln. A to mě činí ostražitým. -
Hmm pamatujete si Mortyr ?? Uplne identicky problemy ...... a mechove ..... zajimave i kdyz tam slo ve finishi o cestovani casem
-
-
To bylo první co mne napadlo po přečtení článku *4*. Uvidíme, řekl slepý *3*
-
-
jeej to vyzera ako IronWolf alebo WolfMan alebo IronWolfMan ? tak nejak to video mi pripomenulo Iron Mana hmm... Ale som celkom zvedavy ako si Machine Games poradi s id Tech 5 na ktorom to pravdepodobne pobezi.
-
-
pravděpodobně -> určitě
https://twitter.com/ID_AA_Carmack/statuses/331774015872057344
-
-
Ja to chcem aj na Mac-a *3* *7*
-
Jedna otázka. Je na dnešním trhu místo na (hlavně) single FPS hru?
-
-
Ano je! Novy Bioshock je toho dukazem ! *5*
-
-
Yufii: já proti nim nic nemám jen jestli si ho koupí dost lidí na to aby se prodal.....
residentevilfans@tiscali.cz: Pravda pravdouci :)
btw. tahle komunita je vážně divná...dávání dislike za že se normálně zeptám?
jeden z mých příspěvků a hned mě to odradilo :D
-
-
Co mají všichni proti single FPS hrám? Sama pořádně nehraji FPS jinak (Chorobně se straním hry více hráčů. Interakcí s živými lidmi mám za celý den dost a kdysi jsem si toho užila dosytosti ještě na gamezone). Ne že by MP tituly neměly své místo na trhu (tam má místo cokoliv, co stojí za to alespoň pro nějakou část hráčské obce), ale nechápu to neustálé ohrnování nosem nad vším co nemá MP.
-
Na trhu je poptávka po obrovském množství dobrých her. A není nabídka. Takže jakákoliv dobrá hra se uživí. Nevidím důvos, proč by singleplayerová FPS měl být handicap.
-
-
Takže trochu jako mytologicko-scifi obdoba Otčiny? *1*
-
-
Vidíšto. Na toto bych málem zapomenula, díky za připomenutí *4*
-
-
Jedno slovo: Hurá ! *3*
-
zrovna jsem chtěl sosnout Iron Sky a když jsem četl hodnocení, zarazilo a zamrzelo mě, jakej promrhali potenciál. Tak držim pěsti tomuhle.
-
-
Nenech se odradit. Iron Sky je docela slušnej a lehce vtipnej filmek s narážkama které sice nepochopí každej (Proč nemá Finská vesmírná loď žádné zbraně?), ale zato víc potěší. A takový blbiny jako vybělenej černoch, mučení projevy AH ... fräulein Diezte :) a vesmírný zep....ale co, radši se na to podívej. :) Nadlouho film, kterej jsem viděl dvakrát za dva dny a kdyby si ho někdo v okolí pustil znova, tak ho klidně shlídnu do třetice.
-
Tak Iron Sky není špatný, jen od toho nesmíš čekat příliš (na to, s jakým rozpočtem pracovali bych řekl, že to celkem povedený). Hlavně hodnocením na ČSFD se nedá dost dobře řídit. *3*
-
-
Mně osobně se Iron Sky líbil... neskutečné množství narážek, které hodnotící většinou beztak ani nepostřehli. Ten film možu doporučit (:
-
-
Otázka bude, kdo všechno z ID Software se na tom podílí. Značka nemá na kvalitu vliv, ale ti ve studiu...
-
-
aha...maschinegames a bethseda... :-(
-
-
-
Tak to je pecka trailer. Perfektní záběry a hudba co se přeline do Hendrixe. Něco takovýho jsem dlouho neviděl:)
-
Tak Hendrix byl skvělý :D