Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja nechapem oco tu vacsine ide. WOT a cely koncept je akrada. Ma to byt zabava nie realny simulator tankov z WW II. Treba to tak brat a bodka. Ja som to zacal hrat tak 2 tyzdne dozadu a celkom ma to bavi. Hram to bez premium account vecer ked pridem z prace, takze nepresedim u toho hodiny. mam Tier 5 tank na max upgrade. mne sa postup v hre nezda nejako moc pomaly. Kym sa naucim s tankom chodit a ovladat ho v hre, tak v podstate mam uz na dalsi Tier tank. Ano nie je to WOW kde si sadnem na tyzden a som max LVL a mozem ist killovat noboov s nizkym lvl. Tu treba trochu viacej cviku s tankom. Mozem mat aj TOP tank a v hre ma daju do 1 minuty. To sa mi prave paci. Neviem co by potom poniektory z Vas vraveli na skillovanie v EVE online *7*
  • Hosi, ti co tady operujete s temi kanony a tankami, ze se nepriblizuji realu atd. Prectete si neco o hre. WG sleduji pomer jak se danym tankum v trieru dari atd. A pak je vyvazuji. (nerf, buff) Asi by nikoho nebavilo, kdyby vsichni meli jeden tank, protoze by byl nej nej. Proto se to snazi vyvazovat. Protoze by nikoho nebavilo hrat s tankem, ktery by byl i trieru totalne v pr.... Proste je to arkada, ne simulator. Jestli chcete simulator tak Steel Beast 2 Pro, nebo neco jineho.
  • promiň, ale to by nebylo lepší si za těch 7,5tis koupit !7! AAAčkovejch titulů ???? copak za to tahle hra stojí? nebo jen honba za furt lepšim tankem, která sype vývojářům do kapes stále více peněz a dovoluje jim si vás škubat dál? Síla...
  • Já neřikal, že mě to nebavilo...právě že i bavilo do doby, než sem pochopil, že sou lepší a zábavnější hry... já vim, je to věc každýho, ale stejně...
    A co se financí týče, myslel sem to tak, že ty peníze na to mám, jen si vybírám dobře, kam je investuju...a wot vývojáři si to podle už pomalu přestávaj zasluhovat...zprvu jo, free-to-plaay titul se solidní náplní, ale postupně jen přidávali víc a víc nereálný jednotky a za víc a víc peněz...a bohužel úspěch mnoha bitev se začal počítat pěnězma...a ono zhruba 1000,- za jeden premium tank to už je opravdu moc... (vždyť to je cena za novej AAA titul...) takže už z principu (i když se najdou lidi, co to koupěj) je to do očí bijící taktita vývojářu rýžovat na týhle hře...a pokud nebudou hráči přísnější a náročnější a budou "smířený" s timhle faktem, vývojáři to budou tlačit dál...proto by se nad tim lidi měli zamyslet a pokud tuhle hru chtěj hrá dál a mít jí lepší, tak na forech trochu víc zatlačit na vývojáře... ty zisky jsou opravdu nehorázný... (viz jejich finanční situace, kdy najednou maj peníze na reklamní kampaně na tolika webech + na vývoj rovnou 2 titulů naráz - planes a battleships) - a na konec, kdyby aspoň si tuhle hru mohl zahrát i ten, co si jí zapne jen semtam a nechce za ní utrácet...ale to je skoro nemožný...komunita co to pařej od rána do večera + ti co si koupí síli je převálcuje...u mnoha her tohle neplatí...prostě si tu hru koupíš a zahraješ kdykoliv...a pořád stejně...
  • ...a kolik desítek, ne-li stovek hodin si promrhal u hry s tak chudou náplní ? ... sou lepší a levnější hry...o tom se tu mluví...
  • Nutim ti snad mow? Ne, jen řikám svuj názor na tuhle hru (a to, že odkazuju na mow neni nic špatnýho, je to součást hodnocení - když něco honotíš, srovnáváš to s nějakou skutečností, o to líp s něčim konkrétnim, tj. s jinou hrou). WoT je arkáda, beru, označil sem jí špatně, nicméně to nic nemění na tom ostatním. Tahle hra jednoduše nemá kvality adekvátní sumám, který vydělává...to je čistě muj (a asi nejen muj) názor... Navíc expení čistě free trvá hrozně dlouho a proto sem psal, že pro ten čas se dá rozhodně najít lepší uplatnění... (to jetli to někdo udělá nebo ne, to už je věc každýho) a to buď v kvalitnějších hrách, nebo v jinejch aktivitách - pro porovnání - online fpska, který sem dříve hrával (a poučil se z toho) tak v dnešní době už je většina z nich level-upovacích a už se pomalu oběvujou i první platby... prostě věděj, jak z lidí peníze vytáhnout...
  • Tak este raz a pomaly - NIKTO pri zmysloch nemoze oznacit WoT za RTS - tato, nazvime to spravnym slovom, ARKADA je cistokrvny mix FSP/3rd person shooter. Ovladas JEDEN tank a ovladas ho priamo a robi len to co mu ty 'prikazes', nic v style kliknem na mapu a ono to tam same ide a same, bez mojho pricinenia oboju. S RTS to ma spolucnu jednu jedinu vec a to je minimapa.
    ani oznacanie simulatora nie je presne, neriesis vobec namer dela, vzdialenost ciela - proste namieris, hra vsetko za teba vypocita a klines tlacitkom.
    Stazovat sa na 'realnost' pri ARKADE moze len niekto, kto silou mocou chce najst daku chybu, aby sa do daneho produktu mohol naviest a oznacit sebou preferovany produkt za lepsi - viz ty a tvoje MoW.
    Dalej, v aktualnom patchy bolo vyrovnane aj to, ze za realne peniaze si mohol kupit lepsie naboje, vec vycitana WG ako P2W - od vcera si tieto naboje mozes kupit za ingame peniaze - cize momentalne za realne peniaze nemas kupit ake vyhodu oproti hracom hrajucim zadarmo.
    Dalej, nechapem kto ti dal pravo urcovat ostatnym, za co maju minat svoje peniaze. ci vyhodim na WoT 100eur mesacne tebe moze byt u prd*le, tak ako mne je u prd*le na co vyhodis 100eur ty.
    A po 10ty krat, toto je clanok o WoT, mozes sem, prosim, prestat tahat MoW, hru ktora nema VOBEC nic spolocne s WoT, mozno az na realnie WW2?!

    Dufam ze tymto som ti vsetko objasnil, ale prosim, prestan uz tahat MoW, hru ktora nezaujima 90% ludi co citaju clanok o WoT, do tejto diskusie. To si kludne odloz do diskusie pod hocaku RTS. Je naozaj tak tazke pochopit, ze kolko ludi, tolko chuti a co bavi teba nebavi mna?!
    P.S. o realnosti MoW ti uz niekto pisal vyssie..
  • Jenže já to hrál :-) za scouty, střední tanky a stíhače...za němce... A právě proto můžu srovnávat ;) Neni to čistá rts, ale je jí to určitě blíž jak k fps...je to spíš simulátor...ale taj jde o techniku, ne o to jakej je to typ hry, ten sem přece nekritizoval...kritizoval sem její jednoduchost, bugy a nerealitu / v porovnání s prachama, který to tahá z lidí...a proto sem namítl, že sou určitě lepší hry, který si jednak ty peníze zasloužej víc, a za druhý z nich má člověk mnohem lepší zážitek... a hlavně, třeba u mow, tow, nebo coh si je každej hráč rovnej...ne že si ve wot zaplatíš něco lepšího a máš navrh - právě tohle oni zneužívaj, protože věděj, že to lidi dožene k placení...v každym z nás je totiž bojovník a ten chce vyhrávat...netvrď mi že ne...a tak lidi vesele platěj... to v mow, wot nebo coh jde hlavně o schopnosti...
  • tak ty bud hulis nieco, alebo si WoT nikdy nehral, lebo oznacit WoT za RTS - real time STRATEGY, moze len niekto, kto to videl z dialky na obrazku..
  • ...konečně někdo neoslepenej... autoři moc dobře věděj, že kdyby šli vstříc komunitě tak by s tim měli víc práce...to raději rejžovat peníze (a hráčům je asi jedno že vyhazujou tolik peněz za tak jednoduchou a odfláknutou hru) na další masivní reklamy a další tituly jako planes a battleships... co maj pak řikat tituly, se kterejma maj autoři roky práce a vzhledem k nákladům si nemůžou dovolit takovou reklamu? Prostě to maj vývojáři zmáklý...
  • kdo mluví o rts a fps? oboje jsou rts... Vietnam se nepovedl, taky sem ho odinstaloval...assault squad je někde úplně jinde... ale o co mi celou dobu šlo, jeto, že vývojáři musej asi solidně rejžovat na platbách, kderý jsou neadekvátní kvalitám hry...proč asi maj tolik penět na reklamu a další 2 hry - world of planes/battleships ? protože je z vás tahaj a vy se tak snadno necháte...podporujte jen ty hry, co za to stojej a co si ty penízky zasloužej...
  • a zase jediny argument - MoW je super..
    nemozem sa k MoW velmi vyjadrovat, hral som len vietnam - hral som to pol hodku, vypol, odinstaloval, ale nechodim teraz vykrikovat na forum kde sa o MoW pise, ake je MoW na ho*no a ako je hra XXX lepsia.. a ako ti pisem inde, preco stale porovnavas RTS s FPS?!
  • blba otazka - kto ta NUTI minut na zlataky 800/mesacne? :) to neminiem ani ja a to som uz do tej hry nasypal zo 300 eur :)
  • tak nic v zlom, ale teraz miesas hrusky s jablkami - co ma spolocne WoT s tvojou financnou situaciou? ako som pisal vyssie - je to otazka priorit. ake nemas dostatocny kapital, vyberies si ci je pre teba dolezitejsie ist do kina, alebo si zaplatit mesacne premium - cena je rovnaka. Su ludia co toto riesit nemusia a ani neriesia, dovolia si obe.
    A nic v zlom, ale jediny tvoj argument v celej diskusii je MoW - nechapem preco porovnavas strategiu s v podstate FPS - uplne iny zaber oboch hier, oslovujuci uplne ine publikum. A ako som uz povedal, ja nehovorim ze WoT ta ma bavit - ked ta nebavi, tak ho proste nehraj :)
  • No vidis a ja ze zase nikdy nesetkal s vyvojari, co tak dokonale s*rou na nazory sve fanouskovske zakladny. Jediny, kdo muze ve hre neco zmenit, jsou rusove. Proto je take hra delana dle ruskeho serveru. Chapu, ze jich je nejvic, ale to neznamena, ze EU hraci museji byt ignorovani. A kdyz uz se milostive panove rozhodnou "naslouchat", tak prijdou s prisernosti typu assault mod na mapach Prokhorovka a Malinovka. Pak si normalni hrac musi klast otazku, zda jsou autori normalni...
    Zminujes mouchy. No nektere veci jsou primo masarky. A jsou tam stale bez jakekoliv snahy je odstranit. Zasahy za 0 dmg, artyparty (co kazdy predem vedel, ze efekt zvyseni repair cost za arty bude nula), totalne zmrseny spotting system, kdy ti pred ocima par metru od tebe zmizi tank uprostred pole/ulice. Odpoved autoru? Working as intended. Ale chapu, reseni problemu a opravovani nefungujich veci neprinasi penize.
    Takze promin, ja zase nechapu lidi, jako ty, co jsou schopni obhajovat nekompetenci a odflaknutou praci.
    P.S. Mene zdatnym tankistou myslis zombie, ktere se tam ted natahly, nechapou zakladni principy hry, ale hlavne ze maji svuj tank a muzou delat bum bum? Co na tom, ze kazi hru ostatnim, vice zdatnym, ze?
  • Kein
    Sorry, špatně jsem to napsal, jsou to utracené zlaťáky za 800kč/měs.
  • Jak se vylučuje? třebas ne každej už má po škole a svuj zdrov financí nemá neomezenej...takže když si odpočítáš "životní" náklady, tak ti nezbyde tolik, aby sis mohl říct, že těch 250,- si ani nevšimneš...nehledě na to, že i těch 250,- si MoW zaslouží víc, než WoT...WoT je nereálná splácanina s levnou fyzikou, narozdíl on MoW, který muselo dát hodně práce... (viz recenze, nebudu tu vše rozempisovat...) navíc, za 4 měsíce WoT si nejspíše zaplatil těch necelých 1000Kč, ale já za MoW 100,- a to ho mám už rok...tj. už teď bude tak 3x levnější co se týče investic...nové jednotky, mapy a opravy dávají zadarmo...
    A jaký je rozdíl mezi zážitkem? Hrál sem oboje takže mužu srovnávat...za jeden zápas v MoW (cca 30 - 45 min) si užiješ tolik zábavy (pěchota, tanky, artina, děla, apod - viz recenze), jak ve WoT ani za týden ne...věř mi ;) podtrženo sečteno, ve výsledku je WoT "ztrátový"...
  • Já vyzkoušel plno taktit...a nemysli si, kryl sem se se scoutem a čekal, ale stejně...myslíš že to protivník nečeká? a že nejsou střední tanky, co si s chutí počkaj na scouty? a nebo hráči co schválně čekaj na spawnu aby scouty chytili? Prostě, za ten čas to nestojí... A i s jinejma třídama sem se snažil...třebas s těžkejma (nebo obecně se všema) sem se snažil krýt, jak to šlo a využívat terén, ale i tak je tahle hra prostě zbytečnej žrout času...třeba Men Of War Assault Squad - tam nic neskrývaj, stačí 1x si jí koupit (a upřímě, tihle autoři si to zasloužej) a máš neumezenou zábavu.. je tam téměř dokonalá fyzika, reálný pancéřování, žádný expení - tudíž jedinej rozdíl mezi hráčema jsou jejich schopnosti a znalosti hry (což snadno poznáš podle ranku), ale hlavně - je to komplexní hra, kde máš všechno - pěchotu (normální i spec), tanky (lehký, střední, těžký, SPG, stíhače), děla, artinu, podpůrná vozidla a sem tam i nějakou specialitu jako nálet apod...prostě kompletní zábava, kdy i za jedinej zápas (cca 30 - 45 min) si užiješ mnohem víc, než za týden hraní WoT...věř mi...
  • aha, som zabudol, ze jedine tvoj nazor je jediny spravny a vsetci ostatni trepu blbosti a vidia len pozlatko..
    si predstav, ze mna osobne hra bavi, fyzika pridala zaujimave takticke moznosti, gold ammo napodobne.. nehovorim, ze nie su veci ktore ma neseru, ale NEMOZES vyhoviet kazdemu a toboz nie ked hra hru milion ludi. a viem, ze tento nazor tu nie je popularny, ale WG tu hru robi pre zisk a preto robia co robia - viac ludi = viac penazi
  • Precti si 5x ne radeji 10x prvni prispevek co jsem psal a mozna ti to i dojde co jsem tady psal. Takze o jednoduchsti bych v tvem pripade radeji pomlcel.

    O tom, ze kazda hra se vyviji se snad ani nema cenu bavit , otazka je jak a kam smeruje, ja vidim, ze smeruje do pr.... ty vidis jen zlate pozlatko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit