Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks update 8.1 přiváží britské tanky
31.10.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
ako sa hranie WoT vylucuje s 'Co takle pozvat holku do kina? Jít si zaplavat, do posilky, zaběhat, projet na kole, UČIT se do školy apod ?'? :) osobne uz nestudujem, takze ucit sa nemusim, ale ostatne? podla casu si mozes zahrat 10minut az po den, ale cele je to o prioritach jednotlivca, nie? :) a nastastie mam zamestnanie kde 10eur naozaj nemusim riesit, takze ich minut na tuto zabavku v pomere zabavy ktoru mi to poskytne vnimam ako rozumnu investiciu.
a btw, ci ten cas zabijes pri WoT alebo MoW - aky je v tom rozdiel? proste kazdy ma vlastne preferencie, takze by som vobec neriesil ci je cas lepsie zabit pri hre xxx alebo yyy pripadne zzz.
a uplne na okraj - toto je herny web, takze nechapem pozastavovanie sa nad hranim hier :) -
Pánové, neni to sice špatná hra, ale fakt nemáte lepší uplatnění pro těch xy hodin týdně a 250Kč měsíčně ? Co takle pozvat holku do kina? Jít si zaplavat, do posilky, zaběhat, projet na kole, UČIT se do školy apod ? Jako koncept hry neni špatnej, ale za ty prachy...neřekl bych, že je to kvůli tomu, že vývojáři dělají hru dobře...spíš vědí, jak z lidí tahat peníze, protože hra NEMÁ ty kvality v porovnání s tím, jak krutě aktuálně vydělává (viz fyzika, bugy, jednoduchost modelů tanků, apod)...,já upřímně, když už, tak ivestuju do hry, jejíž vývojáři si to zaslouží...viz Men Of War, kde za 40 minut zažijete xkrát víc zábavy, jako u WoT za týden...a teď fandové WoT do mě...
-
nic v zlom, ale nie je problem prave v tom ako to hras?
napriklad:
"ale abych začal bitvu - popojen pár metrů - sejmul tank - schytal to - dal novou hru - kus popojel - sejmul tank - schytal to...atd atd a za pár her dostal lepší motor abych popojel o pár metrů dál - sejmul tank - schytal to...tohle zopakoval 20x, koupil nové dělo, atd..."
co tak, podla typu tanku ktory prave hras, si napriklad najst miesto kde na teba nemoze arty ale ty zaroven mozes strielat na rushujucich lemmingov, zabit co najviac a popripade aj prezit celu bitku?
alebo "Třebas mě taky mrzí, že více méně skupina "scout" jde do kytek, protože její více méně jediná reálná funkce je - co nejrychleji dojet k nepříteli - na radaru ho zobrazit pro ostatní těžký tanky - a umřít jednou, max. 2 ranama od nepřítele..."
toto je tiez nieco co v hre najviac neznasam - suicide scouti, co tak nerushovat bazu, ale scoutit utocne formacie nepriatela, pockat kym to tvoj tym vdaka tvojmu spoteniu precisti a ked uz je pol nepriatelskeho teamu mrtva si ist vychutnat artyny? vacsina suicide scoutov ani nepocka kym sa ich vlatna artyna presunie na poziciu a uz rushuju a potom iba nadavaju 'noob arty' kedze umru uplne zbytocne.. -
*kamarád
-
Takovej názor sem nečekal...ale souhlas...tahle hra na trhu chyběla... Na druhou stranu, pár hodin sem si užil, jenže opravdu z dlouhodobýho hlediska to nejde hrát, pokud na to má člověk v průměru půl hodiny denně (každý máme svoje starosti, školu, práci, vztah, rodinu, etc)... Třebas mě taky mrzí, že více méně skupina "scout" jde do kytek, protože její více méně jediná reálná funkce je - co nejrychleji dojet k nepříteli - na radaru ho zobrazit pro ostatní těžký tanky - a umřít jednou, max. 2 ranama od nepřítele... Je to holt na každym, mě jen trochu mrzí fakt (ale to holt asi nikdo nezmění) že hry tohohle typu ničej dnešní mládež... Proto se raději věnuju jinčím aktivitám a ten trošek času věnuju hrám jako Men Of War, kde člověk za jednu misi (cca 40min) zažije tolik zábavy, jako v mmorpg za týden...
-
Navíc, jak psal někdo níže, systém poplatků se nenápadně začíná do hry vkrádat a z původně free-to-play se vlastně stává "must-pay-to-play"...ono se to nezdá, člověk začně "zadarmo", ale jakmile zjistí, že postup trvá hrozně dlouho a vedle něj jezdí mnohem lepší tanky, co ho kosí (mimochodem těch pár týdnů, co sem to hrál free, sem byl jeden z nejlepších) a řekne si "přece nebudu utrácet...nicméně, alespoň tohle bych zkusil...a už to jede...tohle, tamto, účet, měsíční platby..." vývojáři "sází" na hráčovu touhu "musim být lepší" - a to se dá snad jedině přes platby (protože upřímě, nedá se u hry sedět 24h v kuse aby e člověk "free" vyrovnal těm co platí) takže vlastně nakonec hra vydělá více, než "klasický" - jednou koupený - titul... WoT fandové teď budou určitě nadávat, že jen hru nemám rád a že "závidím" vývojářům jejich úspěch...jenže...zamyslete se... je to vývojářské studiu, kde pracují LIDÉ, kteří si potřebují vydělat na jídlo...a to z free-to-play nemůžou ;) takže asi tak... nic proti hře, za zkoušku stála, ale dlouhodobě je to past...
-
Úplne ti rozumiem. Ale je dobré , že taká hra existuje. Človek má radosť, že sa v nej niekam posúva aj keď to trvá dlho, koniec koncov je to mmorpg a tie sú veľkým žrútom času.
-
Kdyz jdete do toho ze budete hrat Free2Play tak musite pocitat s omezenim nebo horsim zazitkem z hrani. Je to asi jako koupit si rybu, vzdycky budu pocitat s kosti. Kazdy se dneska necim zivi a chce uzivit, bezte se podivat do jine F2P a najdete tam velice totozny model. Nechapu proc tu porad dokola omylate napisy, znaky a kamuflaze za goldy. Kdo vam brani to prekliknout na 30dni za kredity ? Ano stoji to dost kreditu ale prece nemusim mit vsechno hned. Par blbosti jako odmontovani vybaveni za 10 goldu ? Bezte hrat do aktivniho klanu. Nikdy sem nemel problem jako aktivni hrac hrajici clanwary, dostat od leadra goldy na takoveto blbosti. Kdo vam brani hrat ESL turnaje kde si muzete prijit na tisice goldu? Kdo vam brani hrat souteze primo zadane WG, nebo se ucastnit kreativnich eventu, hadacich eventu a hafo dalsich taktez za tisice goldu. Vsechno to dostavate zadarmo, tu moznost. Kdyz hrakete onlinovku zalozenou na teamplay, tak nebrecte kdyz hrajete solo, eventy a souteze vas nezajimaji a nemate na to cas. Onlinovky jsou a vzdy byli zrouti casu, takze prestante brblat a najdete si na svoji bolistku naplast, protoze tech naplasti je na vyber dostatek.
-
WoT jsem hrál, nicméně po pár týdnech přestal...upřímně, je to zajímavý koncept, avšak pro normální lidi dosti monotónní a zdlouhavý. Přeci jen, kolik hodin denně musí této hře člověk dát, aby se jakžtakž někam posunul? (tímto nic proti hře, každá hra je nějaká, i tahle má svoje světlé stránky) Já osobně těch pár hodin týdně, které mám (přeci jen mám na práci xy jiných záležitostí než jen prosedět půl dne u pc), věnuji hře (třeba jako Men Of War Assault Squad), kde se dá za necelou hodinu zažít asi tolik zábavy, jako we WoT za týden... Koncept má sice zajímavý, je to vlastně tankoné WoWko, ale abych začal bitvu - popojen pár metrů - sejmul tank - schytal to - dal novou hru - kus popojel - sejmul tank - schytal to...atd atd a za pár her dostal lepší motor abych popojel o pár metrů dál - sejmul tank - schytal to...tohle zopakoval 20x, koupil nové dělo, atd... je to sice fajn na pár týdnů, ale tam to asi končí... Pro WoT fandy, nic proti, pokud nemáte lepší využití těch xy hodin času, tak prosim... ale já raději dám něco "bohatšího"...
-
Zadrak: Ty to moc dlouho nehraješ co ? ....
-
Ne jen ty bys chtěl cpát prachy do něčeho co se furt mění a není stále ? tím myslím vlastnosti tanků atd. ? Kamarád do té hry nastrkal tolik peněz že by si za to koupil snad 5 nových her!!! a přestal ji hrát protože co oni dělají je směšné!! raději bych to nastrkal do WOW. Nikdo nepíše že jednou zaplatit nechce ale své peníze si chtěji jen obhájit.
-
Přesně tak!
-
sorry, ale ako si dospel k sume 800kc mesacne za premium? je to cca 9.95EUR co je cca 240kc, nie?
-
Hele, ale zase zase jim nemůžeš brát za zlé, že za hru chtějí peníze, přece jen je to živí. A konkrétně mě premium tanky vůbec nevadí, kdo chce ať si je koupí, i když jeden z nich stojí v přepočtu 1200kč, ale když je ten člověk chce? Já si premium tank nekoupil nikdy žádný a nevadí mi ti, kteří si je kupují. Spíš mi vadí platby za věci co by měly být samozřejmostí a to konkrétně platby za odmontování vybavení, změnu kamufláže, nebo stání v garáži, nemluvě o nápisech na věž, které díky tomu kolik stojí a je to jen módní doplněk, skoro nikdo nepoužívá. Ve zkratce nevadí mi, že se paltí za premium účet a premium tanky, to je si myslím v pořádku, vadí mi, platby (a ne malé) za prvky, které ti zasahují do herního systému, přitom právě hráči co neplatí a mají šitózní tanky jsou to, co děla, platícím hráčům tu fun v podobě snadnějšího cíle. WG si, ale neuvědomuje to, jak dlouho to ty neplatící bude bavit.
Já osobně bych WoT hrál dál, kdyby WG trochu povolil kohouty, a dokonce bych si i dál platil premium acc, jenže hra mě odradila díky své finanční náročnosti. V přepočtu, jsem dal měsíčně za premium acc zhruba 800kč a to je víc než by člověk v mých letech chtěl dávat měsíčně za pc hru, která ho navíc často nasírá složením a chováním týmu. Něco jiného by to bylo například u MMORPG, kde je na mě, jak svůj premium acc využiju a co díky němu vydoluju za expy. U WoT si kolikrát koupíš premium acc a pak dostáváš hru za hrou do týmu nemyslící boty co ti prohrajou bitvu - to je vlastně to co si zmiňoval i ty. -
ano ucili ma citat a na rozdiel od teba zjavne nemam problem pochopit pisany text:
tvoj pripevok je o tom ako nic nefunguje - spotting, 0dmg hits etc..
dalej sa stazujes, ze WG chce zarobit - predstav si, ze cielom KAZDEJ firmy je ZISK - zisk dosiahnes vyvazenim ponuky a ceny za sluzbu - vzhladom k tomu ze WG je silno v pluse (ak odratas naklad na kupu BigWorldu) tak to zjavne robia dobre..
v poslednej casti prispevku zase na davas na ludi co to hraju - ako by si si predstavoval riesenie tohto? hra je pristupna kazdemu a vzhladom k tomu ze celkova inteligencia populacie klesa, je jasne, ze cim viac ludi to bude hrat, tym viac sa gausova krivka inteligencie hracov bude posuvat smerom dolava -
Hele brácha má 4 tiery X a u tří dalších se k nim blíží (má tier IX) a premium účet nemá... ano musí to financovat premium tankem, ale jde to i bez premium tanku stačí mít nižší tier...
Kolega si koupil první premium účet cca před měsíce a to v době kdy už měl pět tierů X a dva další dodělával... všechno nahrával s pátým tierem... a šlo to...
Goldová munice teď jde kupovat za kredity a maskování nepoužívá skoro nikdo, takže tam žádné extra znevýhodnění není...
Takže jde to uhrát i bez nějakého extrémního strkání peněz do hry... to že někdo to dokáže hrát jen s premiákem neznamená, že to nejde bez něj... jen to je těžší... -
nic v zlom, ale pripominas mi tych jednoduchsich ludi co stale velebia ako bolo dobre za komunistov.. sorry, ale vsetko sa meni a dakam smeruje, nic v zivote nie je staticke, co sa neprisposobuje, umiera..
a btw, vies citat? ja som naopak pisal, ze ma to BAVI, ze ma prestalo bavit WOW a preto ho uz nehram.. -
Nechapu co porad vsichni placou. To jako bys chtel celou hru zdarma? Tak neco podobneho udelej a dej to zdarma. Jsem zvedav jak dlouho ti to vydrzi. Hru muzes v klidu hrat i s T8. Tedy 8/10 hry mas zdarma. Co bys jako jeste chtel? T9 a 10 uz neudrzis s obycejnym uctem ale s T8 jde i vydelavat. Mam T8 a jsem v pohode. Hra je porad zabavni. Hral jsem i s T9 ale nevidel jsem moc rozdil v hrani akorat bych to neuzivil. Tak jsem T9 prodal a hraju max. T8. Treba artyni hraju max s T5 a uzivam si to, protoze vys uz strasne dlouho nabijim a nechce se mi cekat. Kdo chce si tu hru uzije. O spotingu si neco precti a pak pis nesmysly, ze je nesmyslnej atd. 0 dmg. No a co, je to proste nastavenim te hry. 0 dmg maji vsichni. ne jenom ty. Kdyz je ve hre moznost udelat 0 dmg tak kdyz se trefis do tech podminek jak je nastavenej tak ho udelas. Ale maji ho vsichni tedy nevim co resis. Je to stejne u vsech. 8/10 hry zdarma je podle me v pohode. Hraju to snad 1,5 roku a stale me to bavi. A jeste neco k vydelavani. Musis byt aktivni, zapojit se do boju a ne jenom cekat v zadu. Pak T8 neuzivis. Body nemas za to kolik tanku znicis ale za to kolik jich poskodis nebo spotnes. Proto treba mhohokrat ma treba T50 nebo M24 vic bodu nez top Trier tanky. WG myslim zkouseji i mapy 3x3 km a s vic tanky. To by mohlo byt taky zabavni.
-
Nikdy v živote som sa nestretol s niečím takým ako predvádza "komunita" hráčov World of Tanks. Najnenávidenejšia hra, akú doteraz ľudstvo stvorilo. A je mi jasné prečo. Daj niekomu prst, odtrhne tu celú ruku... a ešte sa na teba bude hnevať, že ti ostala druhá.
World of Tanks má každú chvíĺu rôznorodé akcie, od zľiav na tanky (koľkokrát aj 50 percent), cez akcie pre zlepšenie zážitku týcm, ktorý pri hre nemôžu tráviť dlhé hodiny a radi si prídu po práci na dve hodinky zahrať s tankami( 5x exp. na prvé zahranie tanku/den) , po zĺavu na nákup "goldov" (prémiovej meny) a mnoho mnoho ďalších. Pamätám si tak pred rokom, keď rozdávali vianočné a ešte nejaké (nespomeniem si aké) promo kódy vďaka ktorým mohol aj ten, kto radšej ako peniaze venuje hre svoj voľný čas (ako napríklad aj ja) získať tank ktroý sa dal opakovane predať za cenu myslím okolo 150k kreditov spolu s miestom v garáži. Takýmto spôsobom som za asi pol hodinku hrania sa s emailami mal 10 voľných miest v garáži, na účte cez milión kreditov a malý prémiový tank . To všetko vďaka tomu , že som sa o hru NAOZAJ zaujímal a sledoval čo sa deje aké budu akcie etc. a dal si tú námahu aby som 10 kódov získal.
World of Tanks je skvelá hra, má svoje muchy ale žiadna hra nie je dokonalá. Bez problémov sa dá hrať bez zaplatenia čo i jediného centa, ak je človek dosť šikovný a v hraní hry dobrý. Mesačný prémium účet v cene 10 eur(cca 300 skk) v kč ešte lacnejší ponúka o 50 percent vyššie zisky kreditov a skúseností, s ktoými už expenie nových tankov a ich nákup nie je žiadnym problémom.
V prepočte za 10 korún denne môže aj menej zdatný tankista hrať hru. ktorá ponúka unikátny gameplay a kompelxný multiplayerový zážitok, ktorý žiadna hra doteraz neponúkala.
Pre mna ostáva nepochopiteľným prístup ľuďí ktorí dokážu hru a vývojárov nenávidieť len za to, že sa im zadarilo a ich hra produkuje slušné zisky.
Wargaming ostáva jedným z mála vývojarov hier ktorý aj keď sa sústreďujú na zisk (čo ja osobne považujem za prirodzené a správne) tak stále tvoria hru ktorá je inovatívna, prináša novú úroveň zábavy a istým spôsobom vytvára svoj vlastný žáner namiesto toho aby sto krát opakovala vzorec FPS RPG TPS WOW ktorý vidno u 90 percent hier posledných rokov. -
A co myslis, ze delas prave ted ty? places tad naprosteto stejne nad narky druhych? Tak pokud te ta hra nebavi, nelez sem nereaguj na prispevky a cti si jen konstruktivni diskuze, bez narku druhych. Preji prijemne hledani.
Mimochodem pisi sem jen proto, ze mi neni jedo a je mi opravdu lito toho, co se se hrou stalo narozdil od tebe.