Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    Taky shouhlasím, ale sestavy trollů ve hře nemá smysl řešit, je to public, pokud chce někdo profi team, tak ať hraje clanwars. Mě osobně serou dva druhý hráčů, ti co bezhlavě jedou pod rouškou denního světla prostředkem mapy na enemy a do sekundy jsou mrtví, nebo naopak připosranci, co se s klidem koukaj z keře na svůj team jak chcípá. Vlastně ještě jeden druh lidí mě sere - dem*nti co se bůh ví z jakého důvodu killujou na startu a oslabujou tak tým.
  • Kein
    Právě, že gameplay změny přicházejí s každým patchem...bohužel. Osobně už WoT téměř nehraju, utopil jsem v tom 1500,- a dočkal jsem se zmršení mého oblíbeného PzIV, jediné protiváhy na V tieru vůči naboostované KV1. Nerfli taky StugaIII, a Tigera P. Prakticky celá německá větev je vůči americké a ruské dost o ničem, protože až na Tigera P nemají na nižších tierech heavy. U VIII tieru jsem si proto řekl, že už to kašlu, naexpil jsem ruské KV-1 a KV1-S - oba tanky na svůj tier naprosto overkill, hlavně teda KV-1, s kterým mají problémy i tanky VI tieru a prodal většinu německých strojů vyjma Tigera P, který je pořád slušný tank za němce a mám ana něm kamufláže. Už do té hry, ale investvat nehodlám, Wargaming chce prachy za vše, i za blbý nápis na věž, nebo vlaječku, a ne zrovna málo a od osmého tieru už nehraju, jelikož je to takové tankové sci-fi.
  • hraju to uz pomalu dva roky, takze mne tady nevykladej co a jak. Opravene bugy- ne, levnejsi misto v garazi neni novej gampeplay, jen vymaz tve penezenky pac si myslis jakej je to super kauf, jina grafika strel je jen o tom ze stejne ten blbej kour se manualne vypne prez vselake tooly pac to jen zacloni vyhled....
  • Pojďte WoTkaři hrát Mechwarriora!!!
  • já bych nechtěl aby každá střela poškodila. Protože tak to ve skutečnosti neni. člověk musí vědět kam má mířit. na tancích je spousta míst ze kterých hold ta střela zklouzne. takže já sem rád když mam dobrý tank a nepřitel mě nemuže poškodit. musiš koukat i na prubojnost atd... pak to neni vubec problém. asi si jen lama co to neumí no...
  • Ze zvyhodnuji ruske tanky je vseobecne znamy fakt.Ale obecne tezko vycitat arkadove hre jako WoT historicke a technicke chyby.
    Kdyby se drzeli historickych faktu,tak by nemecke tanky prevalcovali vsechny ostatni narody,tedy minimalne ty modely,ktere se na bojiste WW2 podivali.
    Ale jinak souhlasim,ze tvurci jednou argumentuji "z duvodu balancovani" a jindy zase "na zaklade realnych specifikaci" podle toho jak se jim to hodi.
    Tedy tak,aby z toho ruske vozitka vysly lepe.
    Na druhou stranu me osobne neprijde to zvyhodnovani az tak strasne a da se to jeste porad prekousnout a nebo hrat za tu "spravnou" sranu . *1*
  • calwin
    no vidno že si hru videl z rýchlika... škoda času ale aby si vedel...
    patchmi sa dodali upravené mapy, už je možnosť jazdy z väčších kopcov ale riskuješ že poškodíš pás alebo porušíš tank alebo ho utopíš ale odomyká to úplne iné cesty na mape, boli pridané nové tanky, opravené bugy, pridané nové akcie ako napríklad zlavy na miesta v garáži atd atd... myslím si že je toho viac ako dosť... napríklad som si ešte všimol pozmenenú strelbu, nábojnice teraz je lepšie vidieť človek má jasno na čo a kde striela...
  • to same v blede modrem po sto padesate. ta hra nedostala gameplay update od zacatku, jedine co tam davaj sou nove tanky aby si lamky mohli kupovat za goldy, s fyzikou na mne nechodte, sranda to byla v testu, v realne hre to skoro nepoznate ze tam je.
  • Bah, gold munice neni vsehoschopna. Na high tier tancich vozim vzdy jeden gold naboj jako posledni zachranu, ale i ten se bez poradneho zamireni odrazi. A opravdu, gold munici kupuje ve velkem jen totalni trotl.
  • Ano, proto maji vsechny nemecke tanky prevodovky vepredu a proto se jejich zasah bere jako zasah motoru, takze jsou to pojizdne pochodne. Joj, at zije realita.
    To same presnost modelu. JT a KT jsou proste nerealisitcky velke. Tecka.
  • http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/128237-petition-to-give-the-tiger-ii-its-historical-size/

Jeste nejaky chytry dotaz?
  • Ne, umim cist. Tiger II byl stejne vysoky jako Sherman. A porovnej si je ve hre. Takze nez zacnes placat nesmysly, zjisti si fakta.
  • Tato hra nikdy Pay 2 Win nebolo , ked myslis premium ammo tak tak isto sa stane s premium ammo bounce ako normal ammo. Ked myslis na to ze si niektory nakupia premium tanky , tak taktiez ani jeden premium tank nie je uber top a kazdy sa da killnut velmi jednoducho (ak vies weakspotty). Za dalsie ak mas namysli fakt ze niektory si nahraju unspended XP na tankoch vyexpnutych a potom davaju konvert na free , nech sa paci ale to este neznamena ze budu stale vyhravat a vacssina tkaychto ludi ma win ratio okolo 45% a Efficiency hlboko pod bodom mrazu. Vobec nevedia ako s tymi tankmi narabat atd... V tejto hre sa py 2 win vobec nekona kedze si nekupis lepsiu pusku ako v niektorych FPS-kach ktora je OP a potom vsetkych kosis lebo mas lepsiu zbran. Nechapem ani tychto retardov co hovoria o World of Tanks ze je Pay 2 Win , to iste tu hovorili o Path of Exile co uz vonkoncom nie je pravda , neviem odkial sa takyto Exoti objavuju ale rozhodne hru nehrali a ide o cieleny troll...
    A mimochodom tu nikto neplace , kazdy vie ze prefektna hra neexistuje a nikdy nebude.
    Existuju dobre hry (co WoT rozhodne je) a existuju s*acky aspon medzi MMO hrami. Zidna vsak nie je excelentna alebo bez chyb specialne ak hladame medzi F2P hrami.
  • Ja jsem se naposledy tak rozcilil, protoze muj tym byl snad slozeny ze simpanzu, ze jsem to na par tydnu odlozil. Nervy mam jen jedny :-) Ale dneska jsem dal par bitev s SU100, BDR1 a dve s Mk.I, co jsme vsichni dostali (takze jsem mel dve bitvy s 28mi Mk.I) a byly to tri vitezstvi a 1 draw. Ale koncim, nez mne opusti stesti. Navic bez premium nema cenu vytahovat high tier tanky. Ale casem se vratim, to zase jo :)
  • i ty vtipálku
  • Tiger II a Jagdtiger a special Maus ma velkost zmensenu v hre. Taky Maus je velky ako barak (rodinny dom). A v hre z je zmenseny na velkost cca Tiger II. Ale keby to bolo vsetko podla velkosti realne tak ten Maus by sa nikde nedokazal schovat a potom artina ma jasne vyhrate , takto aspon je nejaka sanca ze ten maus prezije. Ale holt kompromis musis v kazdej online hre mat inac by to bolo total nehratelne a 3 zo 6 narodov by boli nehratelne. Nemci mali vsetko na top technickej urovni a potom by to nebolo world of tanks ale world of german tanks. S realitou ma hra spolocne niektore vlastnosti : presnost modelov (ktore sa snazia dodrziavat, velkostou vsak niektore tanky nesuhlasia) , realna kalkulacia dopadu striel (aj ked toto nemozeme vyvratit ci potvrdid na 100% ) a niektore upgrady su fakt podla reality (motor ,kanon, atd...).
  • Souhlasím, ale tiše dodávám, že mi to zas tak nevadí a dá se to zkousnout... občas je docela zábava nachytat sám sebe, jak koukáte na jiného hráče a křičíte na něj do monitoru jak na koně na doztizích *1*
  • Plne suhlasim. Ale kvolu tomuto neprestavam hru hrat , lebo je velmi dobra ak hras v platoonoch s ludmi co poznas (date si countdown a moze sa stat ze Vas bude v jednom teame aj 9 :D ) a potom je to uz trosku o niecom inom. Ale taktiez mozes hrat v Tank Company co je tiez jedna z moznosti. Aspon sa pomocou tychto veci da zmiernit "porazku" v kazdej bitve. Naopak chyby technickeho razu ako Ghost shells , penetration no damage , ghost tanks to je proste na dlhsie. Holt ten server side only model ma svoje uskalia a nie je vela hier co vyuzivaju tuto technologiu. Aspon je to snad prva hra ktora nema cheaterov a nikdy mat nebude , ale pre niekoho je aj XVM cheat. Neviem je to asi jedina hra ktora ma bavi uz dlhsiu dobu (2 roky) a kazdy vecer si zahram zopar bitiev s kamaratmi , nezalezi ci yjde nejaky AAA titul. Samozrejme premko sa da zaplatit na kazdy mesiac nie je to velka ciastka 10 Euro cca 250kc .Ale chapem ze nie kazdy rozmysla takto a pre niekoho je aj tych 10 eur vela penazi ,tot vsak nikomu nebrani hru hrat kompletne zadarmo , co vsak prinasa aj niektore sukalia , musite proste hrat s low tier tankmi donekonacne aby ste mali dost kreditov na hranie s tier 8~10 , ale paci sa mi ze zaviedli premium ammo za kredity (co ma tiez svoje pro a proti) aspo teda do vydania verzie 8.2 . Ale nemozeme napriek tymto chybyckam povedat ze hra je strasna alebo nehratelna , ja sa bavim a to je hlavne , bavit sa a ked mi nejde karta tak to vypnem a basta...
  • Bohuzel se neda nez souhlasit.
  • F2p hry nejsou o hrani te hry, ale o placeni. Proto je jasny co ma prioritu (novy content ktery se musi expit nebo platit) a co nema.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit