Přejít na výpis diskuzí
World of WarCraft propojí a zalidní servery
11.5.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
meles kraviny :) tady je cool nadavat na COD, wow je vsem u zadele .)
-
No to máš pravdu, ale od Diablo 3 fandů často můžeš slyšet, že hře věří, protože je od Blizzardu.
Od toho Blizzardu, který má jako největší úspěch hru, kterou nenávidí? -
Ja myslim že je to skvěla věc a hlavně má obrovský potenciál.
Dá se řict, že servery jsou pozustatkem stareho slabého hardware a pomalého připojení. V budoucnu si člověk třeba vybere jen jestli chce byt v PvP nebo PvE clusteru a bude moct hrát s kýmkoliv po celé evropě. Nedivil bych se, kdyby takto fungoval Titan. -
To je dozajista pravda, ale na co tím narážíš?
-
třeba já .)
LOL kungfu panda. To ze nekdo ze srdce nesnasi WOW znamena ze automaticky nemuze mit zajem o D3 ? :) nebo naopak ? Trochu blbost ne ?:) Starcraft .. super.. Warcraft super..
tak promin :) -
Netuším, ale rozhodne tých ľudí, čo sú hotoví z wow a diabla 3 bude o "pár" miliónov viac ako tých, čo sú hotoví z "random oldschool hardcore rpg/mmo."
-
No tohle je alespon clanek ktery sem patri, ne ty blafy co se tu objevuji pravidelne zítra. :-)
-
A kolik znich to WoW stále hraje :D
-
To sú ale fantázie... To by si si to potom aj s radosťou zahral, čo? *15*
-
Ale nadávat na WoW je děsně cool a všichni cool týpci to dělají!
-
Zajímalo by mě, kolik lidí, co tady nadává na WoW, jsou pak hotoví z Diabla 3.
-
Koho to zajímá ?
-
Ty budeš mít asi hodně vysoké IQ co? Tohle je dost revoluční záležitost v MMO. Zatímco většina MMO je instancovaná i v zónách, Blizz přichází s něčím úplně novým a skvělým.
Jestli ti to vadí tak si jdi psát psát tyhle výlevy na svůj bloggýsek... -
Nemas este original Minecraft a tuzis po nom ? Zapoj sa do sutaze o original Minecraft na stranke http://minecentral.sk kde sa taktiez dozvies info a pravidla sutaze.
-
no hlavne at to neovlyvní world pvp, mist si poridim jen pro tu srandu zabíjet low lvl pandy se svým lvl 85 :)
-
Bože kam se vytratila obyčejná slušnost? Pokud se ti hra nelíbí tak můžeš napsat proč se ti nelíbí ale hlavně slušně. Taktéž nechápu proč urážíš hráče? Každého baví něco jiného.
-
+1 *15* *15*
-
WoWko jsem hrál a zkoušel jsem i spoustu dalších MMO, ale musí se uznat, že Blizzard přichází pořád s něčím co posouvá MMO dál...
-
koho to zaujima takato kapitalna chujovina, nech sa prepoja trebars aj hraci medzi sebou analnym stykom