Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo 3 nie je mmorpg. Je to arpg s multiplayerom (max 4 hráči). Že je "online only" je len kvôli pirátom a ich auction housu.

Samozrejme že chcú zarobiť - a vzhľadom na skúsenosti s diablom 2 je rmah celkom logické vyústenie situácie, kde milióny hráčov chceli kupovať a predávať virtuálne itemy aj za skutočné peniaze. Nepochybujem o tom, že aj v trojke to bude tak, vlastne si myslím, že hráčov, čo budú chcieť obchodovať bude ešte viac.

Inak pochybujem, žeby nad niečím takých ako mesačné poplatky vôbec uvažovali, skôr hľadajú inú cestu, ako tie peniaze zarobiť - rmah. Myslím, že je len otázkou času, kedy také niečo uvidíme u iných hier (a nemyslím tým titan).
  • walltar
    Ale sou tam vozidla ... nezapomeň na vozidla ....

Jo to sem tím chtěl říct. Teď je moderní nadávat na to co je populární, aby lidi viděli jak si cool a nejsi mainstream.

BTW chtěl bych veřejně prohlásit že iBook je sh*t a Facephone by měli zakázat.
  • Zlata doba kdy trvalo pul dne splašit grupu do dungu, kdy servery lagovaly jako prase, kdy před každym portalem seděla gank grupa nepřatelske frakce, kdy byly battlegroundy po světě a když si chtěl nějaky jít, většinou si narazil na premade nebo to hodilo třeba 5v10 ?
  • Ringwraith
    U mě zase měsíční poplatky fungují tak, že mě nutí hrát co nejvíc, abych "využil" čas za který jsem zaplatil.

Je fakt, že tam myšlenka měsíčních poplatků může být celkem demoralizující. Navíc pak musíš myslet na to, že kdyby jsi se chtěl ke hře vrátit, tak musíš zase platit. V tom je plus GW2. Koupíš a můžeš hrát kdy chceš a s jakýma pauzama chceš
  • walltar
    Určitě bych měsíční poplatky za D3 neplatil ... já sem se ještě nerozhodnul jestli ho vůbec koupím.

Já bych asi už dneska hru s měsíčníma poplatkama nehrál, ale není to z důvodu že bych na to neměl ale zjistil sem že kvůli měsíčním poplatkům většinou přestanu hrát po prvním měsící protože si představím že za to budu muset platit a úplně se mě přestane chtít hrát. A potom když mám chuť si tu hru na 14dní zahrát tak zase si uvědomím, že bych musel zaplatit měsíc a radši to smažu.

V eve sem si aspoň mohl platit 15acc penězma co sem si vydělal a neměl sem problém.
  • Ringwraith
    To je prostý efekt toho, jak se MMORPG staly víc mainstream.
  • Ringwraith
    Takže říkáš, že spousta lidí CoD hatuje slepě a možná jen protože to dělají ostatní, a přitom jsou hotoví z BF3, které je v podstatě CoD, ale jen víc opentlenej?
  • ... od harddisku :D
  • P.S. ted navíc ani enni duvod vytvaret skupiny pri questeni, ani jsem si nevšiml ze by tam bylo skupinovych questu a když jo, jsou moc lehke pro nekoho kdo je full heirloom
  • walltar
    BTW ... Už ste slyšeli že COD je sr*čka? .... sice sem ho nehrál ale máňa říkala ... ona sice nemá to PC ale její bratranec ho totálně má a říkal že COD je sr*čka tak to musí být pravda.

Jinak Battlefield 3 forewa! *5*
  • Ringwraith
    Sorry, že nejsem z Diabla 3 tak natěšenej jako vy no.

Má pointa v zásadě je, že Blizzard se naučil pumpovat lidi na WoWu, takže bych se nedivil kdyby to zkoušeli i na Diablu 3. Vlastně zkoušejí - RMAH. I když ten je vlastně úplně ignorovatelnej... aspoň tak.

BTW kdyby Blizzard chtěl za hraní Diabla 3 měsíční poplatky, platil bys? Nedivil bych se, kdyby si Activision-Blizzard s tou myšlenkou pohrávali, ale usoudili, že na to není vhodná doba.
  • taky jsem premyšlel že duvod proč je ve svete wow tak malo hraču je cross realm dungeon finder a batleground finder, ale nevim... když jsi dps tak je hodne dlouha čekaci doba a mezitím delas questy. Navic delani qustu je mozna rychlejsi xp nez spamovani dungeonu. Spis je to mozna tím ze uz mnoho hracu neleveluje novou postavu a je ubytek hracu...
    Ja když jsem začínal s wow v čase bc, tak se ve svete dalo potkat ješte hoden lidí, pak se to zhoršilo.
  • Naprosty souhlas...Driv to opravdu byl WORLD of Warcraft...ted uz je to jen world of quecraft kde jen cumite ve meste a cekate na vsechno v que... zlata doba vanilly...
  • walltar
    Ale bylo to nějak divně napsané asi 5x sém tu větu musel pomalu přečíst než sem pochopil co píše ( za chujovinu ) .... a to nemám problém číst 20 stránkovou technickou zprávu psanou slovensky.
  • walltar
    JJ tohle mě nejvíc vadilo když sem končil s eve a začínal s ostatníma MMO ... to že je tam víc než jeden server ale bohužel to asi technicky nejde jinak zvládnout u hry co by měla mnohem víc jak 50K lidí na jednom serveru.
  • To ťažko povedať, ale prebehol som články na hlavnej stránke a podobný výlev o análnom sexe má aj pod ďalším z nich.

Takže hádam, že "hľadá samého seba" (alebo práve našiel).
  • Ja ako človek, čo kedysi hrával eve online si ani neviem predstaviť, žeby tam boli hráči rozdelení do viacerých svetov (serverov), ktoré by medzi sebou nemohli interagovať.
  • walltar
    Robův "Otevřený dopis KS... WOWku"
  • No tu vidíme, že niekto sa k tomu stavia s rozumom a niekomu stačí, aby do hry pridali multiplayer a už je to premietanie a neviem čo ešte. *15*
  • Napiš jim dopis třeba je zachráníš *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit