Přejít na výpis diskuzí
World of WarCraft propojí a zalidní servery
11.5.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Nechceš to přeložit? Já vůbec nevím co si vlastně napsal. *8*
-
Len trolluješ... Ľudia tam už možno dávno nie sú, ale know how ostal a preto sa d3 podobá viac jednotke a dvojke ako napríklad ten torchlight, kde sú práve tí ľudia.
Čo si predstavuješ alebo nepredstavuješ je tvoja vec. -
Mám převratnou novinku ... nezajímá tě článek? Nečti ho. Mě tahle strategie celkem funguje.
-
Tohle nechápu D3 a WoW sou dvě celkem rozdílné hry s rozdílným gameplayem ... nebo to jako protože mám rád Stára tak se musím rozplývat nad Wowkem? Já hry hodnotím podle toho jaké sou a né podle tohle kdo je vydává.
-
díky, mám to v úmyslu :P
-
Ok, to máš pravdu.
-
To dokázali před mnoha lety lidi, co už dávno v Blizzardu nejsou.
Jak si to představuju jsem psal výše jako odpověď jinému člověku.
Taky si Diablo 3 užij. -
tohle je diskuze bloggýsku :)
A mě se jeho reakce dost líbí :D Líp bych to neřekl. NElíbí ? Jdi na svůj bloggýsek si postěžovat když nepřeknousneš názory ostatních. -
Jsem na wow alergicky predevsim proto, ze opravdu hodne lidi v mym okoli ztratilo soudnost na hooodne dlouho a pokazde kdyz sem nekoho znich potkal, venku, v praci, mleli porad to same wow wow wow wow wow, je pak tezky respektovat neco co dela z tvych pratel idioty :)
-
Narážam na súčasný trend tu na diskusiách.
-
No doufám že mě nikdo nebude nutit platit za to že D3 hraju pravidelně .) Kdyby D3 takové mělo být, ani bych si ho nevšiml.
*nemluvím o aukcích apd., určitě první a posl. peníz bude za nákup. -
Wow je úplne iný žáner.
To si predstavuješ tak, že ak sa im nepáči mmo od blizzardu, tak sa im nesmie páčiť ani arpg od blizzardu, hoci v žánri arpg už blizzard dva krát dokázal, že vie čo robí? -
Podle mého názoru bylo přidání cross-server dungeonu/PvP/raidů největší chybou. Ano příležitostným hráčům to maximálně vyhovuje, jenže to zničilo komunitu na serverech a taky world PvP. Tohle pravděpodobně celou situaci ještě zhorší. Way to go Blizz...
-
jj v konecnym dusledku mensi zlo :)
Asi bylo malo clanku na games nebo nevim :) prece jen srance k cod tu jednu dobu vychazely co 2 minuty...
Uprimne jsem RPG lame, ale D3 me proste taha atmoskou, coopem... a tim ze tam nejsou pandy :D i kdyt ty pets.....nu dobra. -
A nemáš obavu, že se postupně do Diabla 3 promítnou praktiky z tvého nenáviděného WoWu?
No, viděl jsem spoustu názoru, že už promítly...
Ale zase se zdá, že spousta Diablo 3 fandů nehodnotí hru podle svých představ, ale mění své představy podle hry. *1* Tím pádem by to neměl být problém.
Tož si to za ty 4 dny užij. -
Staci jen preknousnout to ze tu proste lidi co wow nemaji radi a soucasne se tesi na D3 budou. Me to prijde normalni. chce to nadhled. *7*
-
Dobre, co to meni na veci ?:) Nic. Blizzard respektuju maximalne... Wow vubec :D
Rikas to jak kdyby kazdy co hral TOP hru od urcityho vyvojare mel automaticky zboznovat vsechny jejich tituly, o to ti jde?
Stale blbost :) -
Krom miliónů lidí, kteří nečtou Games.cz, asi všechny, kdo sem vlezli a diskutují o tom.
I tebe to zajímá, jinak bys na to nereagoval. -
Na oboje.
Ale máš v zásadě pravdu, že nadávání na CoD je spíše "CoD je sračka" a na WoW spíše "Na WoW seru". -
Tohle je dost dobrý nápad taky mně štve když si jdu třeba jen tak ze srandy zaexpit s novou postavou a nikdo nikde.Rozhodně se těším *4*