Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Je to pomerne proflaknuta vec, zkus google.
  • walltar
    To máš pravdu Blizzzzz už dneska není nějak originální, ale když už ukra... si vypujčí nějaký nápad tak ho dokáže jako jedno z mála studii zrealizovat srozimitelně, bez hromady bugů a blbuvzdorně.
  • walltar
    Podle mě celkem dobrý nápad ... já už ho mám. Akorát milovníky raidování ve 40 lidech to asi zklame.
  • Rad bych viděl odkazna to, kde Blizzard přiznává, že něco vykradl. A taky bych rad věděl, ktera featura byla přidana do WoW kratce poté, co byla oznámena v jiném MMO.

Spojení serverů ve WoW funguje už pěkných pár let v rámci arén, BG a dungů, člověk nemusi byt genius aby toto časem implementoval i na outdoor zony.

Každopadně se*e pes na to kde bere Blizzard napady.
    Pointa je, že je dokaže realizovat mnohem lepe.
    Tupě okopírovat určité mechanismy k úspěchu nestačí, to sme už viděli v X dalších MMO ktere se rady nazyvaly potenciálním WoW-killerem, ale totálně selhaly.

A jestli si takovy chytry, zkus navrhout alespoň teoreticky MMO hru, ktera neni postavena na žadnych dosud znamych mechanismech...
  • Vtipné... *1* mysím upřímně... dokážu ocenit pěknou slovní hříčku...
  • Tak zrovna v GW 1 muzes prepinat kanaly jen ve mestech a outpostech kde vidis ostatni hrace,ale jak vylezes z mesta tak si v instancovany zone jen ty a tvoje parta.Stejne jako v Hellgate London.Mesta fungujou jako lobby,kde naberes partaky a pak valis ve svy vlastni zone.
    Nahodou mi to prijde jako celkem fajn featurka,ze to projede ostatni servery a nahazi lidi k sobe,takze pak maj sanci udelat na 25 lvlu nakej group quest.Jen skoda ze uz me tam nikdo nikdy neuvidi :)
  • jj krásné časy, chybí mi to :o)
  • sankuri
    Hmm namatkou GW1 kdyz je zminena dvojka v clanku? Rozdeleni serveru na layery s ruznym zalidnenim, mezi kterymi se prepina taky neni zadna novinka, to ma snad kazda druha mmo.
  • stejne wow prodam a koupim guild wars 2 ...
  • Ellendway
    A jakou to má souvislost s článkem?

// EDIT: Jinak bych rád věděl, v jaké hře se objevila tato funkce, když Blizzard kopíruje.
  • sankuri
    Ne Blizzard uz roky cumi okolo a kopiruje kde se da:-) Vzdyt i puvodni Warcraft je vykradeny Warhammer fantasy (a Starcraft zase Warhammer 40k) coz Blizzardi sami priznali. Vzdyt se staci podivat jak nejaka mmo oznami zajimavou featuru, tak se objevi v dalsim patchi k wowku jako by se nechumelilo. Jasne v dnesni dobe uz kopirujou snad vsichni od vsech ovsem rekl bych ze Blizzard ma dost prachu aby si zaplatil lidi co maji napady.
    Blizzard uz je dneska jen pracka na penize, ty doby kdy inovovali zanry a delali hry s velkym H uz jsou davno pryc.
  • a mě je to uplně jedno
  • Teť jsi mě urazil říct že hraju tuhle stupidní komiksovou pizdipomrdinku to chce odvahu , a za to si ťa nevážím . *8*
  • vždy když je tu šlánek o WoW tak se tu v diskuzi obejví jen samé nadávky a pomluvy jak je všechno špatně. Skutečně je všechno tak špatně?
    Ale notak! Vždyť je to zlatý důl a já jim to přeju. Umíte jen kritizovat a stejně to většina z vás hltá na free serverech....
  • Amylee.Anderson
    Vážený a milý Blizzarde, p*ca p*ca k*rva...:D
  • Musim reagovat. Jen pro příklad, já nemám WoW rád, ale s nikym se kuli tomu hádat nebudu a brát mu to taky nebudu. To hlavní proč WoW nemám rád je, že díky němu vznikl takřka jediný trendy směr MMORPG, tzv. WoW like MMORPG.
  • Taky má EVE jenom na Jitu server jako prase. Když jsem to ještě sledoval, tak kuli Jitě dávaly každej rok novej server.
    Pro ty co neznají EVE. Jita je jeden jediný systém a dal by se převést k ekvivalentu jednoho města, kde už teď bývá běžně 1000+ lidí.
  • walltar
    No na wowko se nadává snad už od doby co vzniklo ... ale asi těch co nadávají je pořád víc a víc.
  • Spades
    Blizzard dela top hry, bohuzel vsichni uz se wowka "prejedli", protoze je to furt to same dokola...

Myslis, ze D2 taky do teto chvile hrajou vsichni co ho hrali kdysi? :D
    Az vyjde Titan, zase to bude nejhranejsi MMO, ale bohuzel po 6ti letech na nej zacnou lidi taky nadavat
  • walltar
    Jo to mě taky ... prvních 14dní hraju furt a potom míň a míň a za měsíc se na tu hru ani nemůžu podívat ... kdybych to neplatil tak si dám každý den 4h a semtam si dám pauzu na týden nebo víc a vydrží mě to celkem dlouho.

Když sem hrával EVE tak mě to nevadilo to sem měl času a času, chodil sem na střední a na vysokou a hrál sem co se dalo, ale co pracuju tak na hraní se čas nedostává a zaplatit 15€ a potom si zahrát třeba 5h protože sem byl buď utahaný nebo sem jel 14dní 16 hodinovky to se mě nechce. I když 15€ je jedna služební cesta na slovensko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit