Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim, asi zustanu u Sturmovika
    • Inquisitor
      To je trochu jiná liga.
  • GlaDOS
    Vida. Konečně velmi přínosná diskuze. Právě jsem začal stahovat War Thunder. Z videí vypadá moc dobře a docela se těším na příští rok, kdy ho snad prubnu s Riftem.
  • WOT jsem hrál asi půlroku a bavilo moc.WOA jsem betatestoval asi měsic a bavilo ještě víc.Oboje už je z pc pryč těším se na lodě.
  • WT je super, ale jeste jednou dostanu pilot knocked out a uz asi vyhodim monitor z okna *7*
    • Kallessin183
      Jednou jsem skoro rozmlátil klávesnici. Můj bombardér jak řešeto. Zadní střelec pryč, z motoru jde podezřelý dým. Letím asi deset metrů vysoko a hází to se mnou ze strany na stranu (historická bitva), jdu na přístání. Už dosedám, když se ta blbá stíhačka za mnou trefí a pilot mrtvej... Zuřil jsem o to víc, že ho AA dělo u letiště o pár vteřin později sundalo.
      • Tak tak, kamarad to odmita se mnou hrat, protoze pilot knocked out je jeho jedina moznost smrti v tyhle hre :D. Stalo se mu to 4x po sobe a uz to nechce ani videt...Ale napsal jsem na support a prej to daji vyvojarum aby se na to mrkli, uz to vidim :-D
    • si pridej neco do vydrze pilota. me se to stava jen minimalne
  • "Jde o jednu z nejlépe pochopitelných taktik: některá letadla mají silnější motory, takže vrtule dokáží umlátit řidší vzduch a vyletí mnohem výše."
    Misto joysticku nevsedne souslovi "letecke ovladace" ...
    Kterypak neumětel ma na svedomi toto lingvisticke veledilo ?!? *11*
    • nemusí být jen joystick, ale i pedály, berany z boeingu, plynová páka a klidně i celá přístrojová deska, záleží jak moc velký jsi magor.. ale pochybuju že bys většinu z toho ve World of Warplanes využil :)
      • Samozrejme, ze to nemusi byt pouze joystick, sam mam HOTAS vcetne pedalu.
        Vychazim spise z kontextu toho clanku, kde autor pouziva takovych vyrazu ("vrtule dokáží umlátit řidší vzduch"), ze mi malem vypadli oci z dulku ...
      • ovladač může vypada třeba i takhle ;) http://www.ainonline.com/sites/default/files/uploads/pilot_mall_flight_simulator_panel.jpg
        • NJ ale to je na CESNU :-)
  • Me to moc jako reklama neprijde, a i kdyby, tak co jako? když můžete 20x denne koukat na slecnu z Evropy 2 a další reklamy tak tohle je ještě zlaty, aspoň se něco malo uzitecnyho dozvite.
  • 2 joe
    vymysli si vlastni nick
    • Sory pisu z mobilu a preklikl jsem se
  • Anglie a Francie??? Hrál pisatel článku vůbec tuhle hru? Buď jsem slepý a nebo naivní, ale v té hře tyto státy nejsou. Což je škoda, hlavně u japonská je vývojový strom mizerný. Max se v tom úvodním videu v článku mihne letadlo anglie
  • Oh, počkat. :D
    Ne 15:5 na jednu bitvu, ale ve třech bitvách, vždyť jsem to psal. Jedna bitva tak 5:1/2
    • V tom případě žádnej extra velkej šlágr. Jako neni to zlé, to zas ne, ale vše se odvíjí od toho jakou třídu letadel hraješ a jak umíš lovit, jaký máš tým(když tě moc nekrejou, tak marnost *4* ) a taky na štěstí. Včera jsem hrál s kamarády 2-3 já měl 5 letadel třída 0-1 a na tři mé dvouplošníky padlo za jednu hru 10 nepřátel a z toho jen 2byly dvouplošné. Další mapu padlo 7 nepřátel opět na mé tři. Pak jsem hrál třídu 10-11 na mé tři smrti jsem odepsal 7 nepřátel a to je na tu třídu slušné, když každý má už moc silnou výzbroj. P-63 či Jak 9 za ocasem = 90 % konec. Ještě jsem hrál třídu 4-5 zničily mě 3x a já nedal nic. *1* Zaleží jak se zadaří no . *5*
    • Reakce na dole, skočilo to jinam...
  • Ty obrázky jsou ze hry?
    • je to brutalni photoshop. v pohybu to vypada priserne a jeste hur se to hybe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit