Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh, před chvílí mi reklama na Worl of Warplanes vyskočila i na po*no stránce. A to i s adblockem. Vlezlý mršky.
    Zlatý War Thunder, to mi alespoň nechá udělat "svoje věci".
  • Veskoslav
    Těším se:)WoWP ala "Heal my plane" šla už dávno z disku. Navíc komunikace při hlášení chyb či věcí, co nejsou udělané dobře byla vždy brána jako "urážka" a následně na fóru smazána:)WT naprosto vede a to nejenom díky lepšímu grafickému zpracování. WoP má už smůlu, nezopakuje úspěch WoT, protože v nynější chvíli má konkurenci, která tu hru naprosto smete a to WoT neměl. A souboje s konzolisty? Bude aspoň sranda:)
  • WoP naprosto silena hra, nechapu jak to muzes nekdo hrat :-) za me teda War Thunder naprostej vitez tohodle souboje.
  • World of Warplanes je s****a *11* Hrál jsem to chvilku a nestačil jsem se divit, jaké paskvily tam létaly. Divím se, že to někdo vůbec hraje, když je to úplná ostuda létání.

    War Thunder je totiž neskonale lepší a hlavně se drží reálných předloh, které alespoň někdy spatřily světlo světa během druhé světové války.

    Jakmile Gaijin Entertainment vydají taky tanky do WT, tak World of Tanks to úplně položí.
    • Nepoloží, protože lidi chtějí něco primitivního a servírovaného až pod nos, což jim Gaijin nenabízí.

      Když už jsme u toho Gamescomu a betaverzí, tak mnohem zajímavější, než hraní Open bety na konferenci je uzavřená beta, kterou si jinde nezahrajete, což se týká Warface ve stylovém stánku v podobě vrtulníku: http://warface.cz/warface-gamescom-a-uzavrena-beta-jdou-ruku-v-ruce/
      • Ale WT je arkada, jenze ta arkada daleko lip vypada (coz by nebylo az tak podstatny) ale predevsim se daleko lip hraje.... A jestli budou tanky na alespon stejny urovni jako letadla a nebudes mit rozpal penetrace +- 1000% ... tak nema WG sanci.

        Ono totiz fakt potesi, kdyz 130mm gunem trefis scouta zabalenyho do alobalu ... a on vesele frci dal, jako by se nechumelilo ... a tobe to nahlasi "ding" "tezce sme ho zasahli" ... to dycky padam pod stul. Pripadne fakt potesi, kdyz mas telej zamernej kruh na tanku, vystrlis, a vidis jak na 30m leti tvuj granat nekam dopr.ele.

        Vubec nemluve o tom, ze pokud splni co slibujou => tanky i letadla se budou utkavat na stejny mape, tak to bude naprosta bomba, protoze se uplatni trebas i protiletecky vozitka ... pude vyuzivat leteckou podporu ...
        • Já tohle všechno vím, ale většina hráčů to neví a taky se to nedozví, když všude jsou jen reklamy na World of Warplanes a World of Tanks má tak masivní hráčskou základnu, že z ní mohou čerpat. Nebo snad Everquest 2 nebyl lepší hra než World of Warcraft? Není RIFT lepší, než World of Warcraft? Jsou to lepší hry, ale to nikoho nezajímá, když je na očích pořád jen ten World of Warcraft a ostatní paběrkujou na free-to-play modelu.

          Snad se mýlím a hry Gaijinu budou úspěšnější, než hry Wargamingu, ale nevěřím tomu.
      • tomocz
        tam už jsem reglej asi tak sto let a stále čekám na pozvánku... :/ no neva, jdu naexpit tu B17G ve WarThunderu xD
        • Jo, je to pravda, ale oni teď hlavně nerozesílali pozvánky vůbec, protože to několik měsíců nejelo. Dnes už ale další closed beta začíná, tak snad rozesíslat zase začnou.
          • tomocz
            snad, jsem na to docela zvědav, když všude říkají, že je to skvělý :) zatím si musí vystačit s RedOrchestrou2, co se týče multiplayerových stříleček...
  • Očekávané WoWp? Kdo ho očekává?
  • World of Warplanes se muže jít zahrabat. *1* Protože War Thunder je jednička. *14*
  • Kallessin183
    Hrál jsem obě hry. Ovšem až při porovnání, mi došlo, jak špatný WoW je. Ostatně i ty videa. Jedno z nich je přímo ze hry a dle mě vypadá i daleko líp. možná i proto, že se v něm nelítá skrz železniční tunely *1* *1* *1*

    Pokud mi nevěříte, tak zkuste jedno a pak druhé. Warthunder je i v arkádovém režimu lepší než celý WoW.
  • calwin
    war thunder hrám už tretí-štvrtý deň a som z neho nadšený... prejsť na world of warplanes neplánujem.
  • I v těch videích jde vidět rozdílný přístup autorů - u WoW vás oblbují rádoby cool videem, které vizuálně nemá s hrou nic společného, kdežto WT točí videa přímo ve hře... Navíc reklamy na WoW jsou tak vlezlé, až mě to vadí, jsou totiž úplně všude...
    • To je klasika, trebas toto http://www.bigworldtech.com/images/stories/games/world_of_tanks/worldoftanks06.jpg bylo prezentovano jako ingame screen (a je jich tam samo vic)
  • Arkadove letadla me az tak moc neberou, ale na ty tanky v podan WT jsem zvedav. Bude docela zajimave sledovat, jak moc to pociti WG s jejich WoT.
    Kazdopadne to bude konkurence, ktera mozna WG donuti trochu vice zapracovat na kritizovanych vlastnostech WoT.
    Pokud budou tanky v podani WT lepsi, tak klidne prejdu, akorat trochu zamrzi, ze se clovek vzda nasbiranych vozitek.
    • proč vzdá parkrát do mněsice si s t 25 a tigrem pro zabavu( mam tanky rád )zahraju...za ty 3 roky co wot hraju se to posunulo hodně do háje...a prnví rok sem u toho seděl každej den(byla to jiná hra a bavila mně hodně)..ted fak 2-3 do mněsic na pul hodky
    • Se obavam, ze oni uz stim nic neudelaj ani kdyby chteli (jako ze neni duvod).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit