Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja uz se na WT tesim je to lepsi nez wowp nejvic se tesim jestli to bude jak v tom videu s b-17 bombardovat mesto.jo asi tam budeme moc litat i za evropu2 *15* *15*
  • WoW hlavně nemá RAF !
    • Tak WoW-ko nemá ani Luftwaffe, ani USAAF a dokonca ani VVS. Nemyslím, ale, že im to môže niekto vyčítať. Predsa len, elfovia a spifire nejdú veľmi dokopy. *3*
      • další příklad totální retardace Slováků
      • to jsi opravdu tak hloupý nebo to byl pokus o vtip?
        • Neviem kto je z nás ten "hloupý", keď sa musíš pýtať takúto otázku.... *3*
          • Ty?
  • No ja bych zminil, ze WT je k dispozici na Steamu, cimz oslovi dalsi statisice potencialnich hracu, zatimco WG stale spoleha na svoje vlezle a stupidni bannerove reklamy...
  • No tak si taky neco prihodim, WOP mi pred davnem kdy se rozjela ta beta moc nesedlo,HP a nedoladeny ovladani,preci jen prilis arkadove se k letadlum tak uplne nehodi.Pak jsem presel na WThunder, ze zacatku unesenej,damage system paradni, letadla v pohode, grafika pekna atmosfera dobra, ani moc trotlu co by te ramovalo z oblohy, ale porad arkad,sel jsem do bitev historickych, ale asi jsem lama a to mam na sturmovikovi nalitanu leta, proste ovladani i joystickem slo pekelne a hlavne jsme se trochu rozkoukaly a uz nas roznesli, pripadalo mi to spatne vybalancovany, spis design misi nez letadla.pak jsem zkusil realisticky mod a to je vtip, lital jsem dost ale tohle jsem dostal bokem do vzduchu, rukojet joystiku vytocenou na max abych se udrzel v letu rovne a stejne to litalo jak kdybych furt stalloval, neslo to vubec ukocirovat,nevim proc tam ten mod je....kazdopadne mi to pripomelo divne ovladani u jejich sturmovika od gajginuu, tam taky na vetsi obtiznost se to chovalo divne, myslim ze to je enginem hry kterej tvorili primarne na konzolovej gamepad a podle meho engine zustal z jejich sturmovika i ve WT. no nic po mesici me to prestalo bavit protoz ejsem lital jen arkadu a tam se ty mody a mapy brzo omrzi....uvidime treba se to zlepsi, tanky hraju porad ale uz mene, je pravda ze tam chybi historicky mod kde by se utkavali alespon podobne tanky rokem, i kdyz to trochu simuluji tema tierama kde mas vzy krome skautu 2 tiry rozmezi, ale proste se snazi to drzet balancovany a je fakt jedno jakej tank mas, jsou si v tier dost podobne,i kdyz jsou tam rozdily v narodech,viz francouske tanky s automatickym nabijenim, ruske oble veze ale dela nepresna, coz posraly po poslednim patchi kdy vsechno snipuje, no nic kazdej at si hraje co ho bavi.
  • God-of-War
    Cross battle? Sem s tim!!!;). Akorat nevim, kde mam na vsechny ty hry sebrat lofe *1* .
    • Veskoslav
      Tohle je zadarmo;)
      • God-of-War
        I na PSko? A sakra:D. Tak to je jeste lepsi:). Ja doufam, ze si dame poradne hutnej fight.. cejtim se na to *1*
        • Veskoslav
          No i na PSko:) Je to jako jedna ze startovních titulů v den zahájení prodeje PS4:)
  • Hmmm. Oba trailery vypadají skvěle. Zkoušel jsem před půl rokem WoT a nějak mě to nechytlo. Přišlo mi to asi moc arkádový. Ale podle odezev tady tak WT asi vyzkouším. Ó kéž by to nezkazily. Na takovou hru čekám už dlouho.
    • Jenze jedno z toho je reneder a druhy je ingame ...
      • Jo, to jsem si všiml. Nicméně oba se mi líbily. Chápu, že z renderu nemůžu vysuzovat, jak na tom bude samotná hra, ale jsem do bitev hlavně kolem 2. světové dost fanda, tak sem si užil i ten renderovaný trailer.
  • hra me sklamala vylepsil sem si letadlo urovne 2 (motor,kulomety) a hraju proti letadlum urovne 4. k cemu to upravovani je ? to si rovnou muzu koupit letadlo urovne 4
    • A to že moji AiraCobru(level 6) sundala Chaika(level 1) ti příjde normální?
      • Ehm ... rozhodne normalnejsi, nez ze ti celni pancir hvy prostreli scout s 50tkou ... uvedom si, ze pokud bys vzal libovolnej stroj z 1. sv ... tak snim ses schopen sestrelit libovolnej soudobej stroj - pokud se samozrejme dostanes do strelecky pozice.

=> vyhradne tvoje chyba, zes mu to umoznil.
      • jestli jsi se sní začal horizontalně točit tak naprosto má to 4 kulomety ...a když do letadla začnou střílet 4 kulomety z správným pásem munice tak je jedno co máš za letadlo ..jak te dostane do zamněřovače.... *5*
    • no a co tahle hra není o urovních letadel ...není prblém s 2 plošníkem lvl 2 sundat lvl 6 když víš jak využít přednosti letedla (každej 2 plošní utočí jakej koli jednoplošník vetší vztlak)..mluvím o historické bitvě..v arkádě litá všechno stejně tam jde jen o zbraně....
  • Veskoslav
    http://www.2i.cz/ea55a78d5e

Jedno, co mám v hangáru:)
    • Tak to jsi ještě na celkem nízkém levelu. Počkej, až ti tam začnou létat Yaky a Kingcobry s mohutnými kanóny, které tě rozprsknou na jednu ránu, to bude teprv otrava a poznáš, jak autoři nadržují ruským letadlům *3*
      • Ruská letadla jsou dobré maximálně v arkádách, v historických je dobra jen I153 a I16 ostatní ti nepomuže ať už to má jakýkoliv kanon.
      • Veskoslav
        To je druhý účet, vím o čem mluvíš:) A Rusové nic moc, podle mě Němci v tomto lepší. Aspoň já jsem s nima neměl problémy a přišlo mi, že jsou i lépe ovladatelné německé stroje než ruské.
      • walltar
        Oni jim nenadržují, každý přece ví, že In soviet russia ....
    • Hodně podcenovaná je vzdušná bitva o Francii. A přitom frantíci měli stejně jako italové moc zajímavý letadla. Jinak trpělivě čekám, co předvede implementace tanků a lodí. Kdyby tam skutečně fungoval jakýsi "silent hunter" a tanky jako v "panzer elite" byla by to bomba.
      • tomocz
        Frantíci se svých letadel taky v budoucnu oficiálně dočkají :)
      • Veskoslav
        Já bych asi jezdil s tankem. Větší sranda a adrenalin, kdy člověk čeká, jestli ho sundá někdo před ním nebo letadlo nad ním. A to raději nemluvit o bombardérech *1*
  • promitac
    Jedna hra zla a druha este horsia.

Zlaty HSFX sturomivk.
  • WoWp jsem zkoušel už v closed beta fázi a to co mi na tom vydilo nejvíce, bylo ovládání. Zkrátka mi nesedlo. Tak sem to po pár bitvách odinstaloval. Ale minulý týden sem se nechal zlákat těmi jejich reklamami na Youtube a zkusil jsem to znovu. A i přes to, že jsem zkoušel všemožná nastavení, tak to ovladní mi pořád nesedělo. No, tak jsem zkusil ten WT a výsledek opět stejný, asi je to hold ve mě a tyhle hry nejsou pro mě. Navíc mě ani jedna hra nedokázala, tak nějak vtáhnout do hry, zkrátka mi v nich chybí nějaká atmosféra. Takže jsem si raději zapojil PS1 a dal jsem si Eagle One *4*
    Škoda že mi komp nerozhýbe DCS World. to je hra, která podle vídeí co jsem viděl, strčí v letecké částí WT i WoWp do kapsy. Ale pravda, zase z jiného období.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit