Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panove ja chci novy Richard Burns Rally.... hlavne s puvodni fyzikou a v nove grafice... kde si mam podat zadost ? :-)
  • Tomuto žánru stále vévodí Richard Burns Rally, což je na jednu stranu dost škoda....
  • PLuto.petr
    Jo, s tímhle názorem souhlasím. Moje přirovnání s fotbalem Velikého Jindry. Závodní hry se vždy dělily na ty, co se pokouší o simulaci a na skutečně arkádové. Problém je v tom, že tvůrci WRC 4 vydávají za simulátor, kterým rozhodně není. A myslím si, že by oficiální hra měla být více realistická (přidání i arkádového módu by samozřejmě nebylo na škodu). Sám jsem spíš pro realističtější hry, ale svého času jsem si hodně ujížděl třeba na Screameru 2 právě od Milestone.
  • Kinet1c
    ved fifa a pes ma spolocne s futbalom iba travnik a hracov, pohyb a ovladanie lopty bude mat stale daleko od realneho, takze toto je to iste, hra ma daleko od viac menej praveho rally, ale nie je tak brana, co je skoda, lebo prave WRC by malo byt to cim je rally, ale ono nie je zial, ale ked si to odmyslim, tak sa v hre celkom bavim, nie je to nic extra, ale da sa to. Jasne ze to nie je simulator, ale od milestonu wrc nikdy ani nebolo simulator, skor je si myslim hra urcena pre sirsie publikum pre takych ludi, ktory nechcu nejaky hardcore simulator, iba si tak zajazdit a vychutnat si svojich znamych pretekarov aj ked len na obrazkoch, alebo ja neviem, skratka ako WRC to zlyhalo ako hra ani velmi nie, iba je zle na tom to, ze oproti minulemu dielu zmeny skoro ziadne
  • Já si pouštím všechny filmy na stolním BR přehrávači, taže sem prosím tě netahej nějaké chrchláky a špatný obraz. Já jsem velký filmový fanoušek a navíc pracuji i v řemesle, takže fakt nejsem ten typ, který čumí na pármegový divx :-) . Jinak to, co jsem psal, bylo myšleno s nadsázkou, proto ten vytlemený smajl *3*
  • ok, diky za info, ja si vybavuju jen radici paky, tak nejak mi to k rally sedi vic.
  • si asi pletes pojmy s dojmy. Beckovy film je primarne o nizsim rozpoctu a z toho duvodu nemuze dostahovat Ackovych kvalit v hereckem obsazeni, vyprave atd. casto ani kvalitou scenare. Blockbustery naopak patri k nejnakladnejsim filmum. A kdyz na ne jde clovek do kina a vi na co jde, tak nemuze byt zklamany. Ale jak uz pisu vys, kdyz se na takovy film podivas na malem monitoru s nejakymi chrchlaky jako zvukovou kulisou, tak je logicke, ze ten film neocenis, protoze se pripravis o 90% zabavy svoji "kino vybavou" *3*
  • Jack1947
    Ve prospech realnejsimu jizdnimu modelu... proc ne.
  • Vymýšlíš strašné nesmysly. WRC4 není simulace reality na žádné úrovni kromě grafického vzhledu. Jízdní model je vymyšlen metodou "od výsledku k modelu", simulace se z definice dělají opačně.
  • Duncan66: Focus WRC 06 měl řazení pod volantem, stejně jako všechny ostatní WRCčka v té době... *7*
  • Na těch filmech něco bude, ale ne že by se teď točily horší... Spíš je to tak, že to, čemu se dřív říkalo Béčko, je dnes blockbuster *1* Dobré filmy jsou pořád, jen těch špatných je ještě víc, protože lidi na to chodí - stejné je to s hrama. WRC vychází, protože se to dobře prodává. Znám pár lidí, kteří říkají, jaká je nové WRC blbost, ale stejně si to koupili, protože "nic lepšího teď není no... "
  • jaka stagnace a degenerace se nachazi u filmu? V cem se lisila tvorba pred nejakymi 20 lety apod.???? Ty budes urcite jeden z tech hnidopichu, co nechodi do kina, cumi na filmy na 20 palcovem monitoru, nebo jeste lepe na notasu a rika si jake jsou ty filmy o nicem, ze? *7*
  • protoze vyrobci her nejsou zadna charita a hra pro uzke spektrum hracu se jednoduse nevyplati. na tom prece neni nic nelogickeho. *3*
  • proc neradis radici pakou jako to delaji hosi v rally ale radis pod volantem??? resis nejake mody a realnost, ale radis jinak, nez v realu, ikdyz bys mohl *7*
  • vsak to je simulace reality. A ja nikde v preview necetl, ze to ma byt HC simulator pro 1% potencionalnich hracu, kteri jsou HC. Ze ty si spojojes slovo simulace s nejakym "obvyklym vazanim" neznamena, ze jsi stredobod sveta a vse se odviji od tve "pravdy". Pokud by nekdo psal, ze je to "verny HC simulator" potom bych ti dal za pravdu, ze je to vysmech. Ale to nikdo nikde netvrdi, takze nechapu ty neustale hnidopichy, co jezdi radoby realne "simulatory" jako LFS, rFactor atp. a neustale kydaji hnuj na hry, ktere nejsou pro ne zdaleka urceny.
  • C-BEAM
    ja hovorím o technike ktorá umožňuje zvuky nahrávať, nie o sw riešení ktoré ich následne v hre reprodukuje, kde je samozrejme nutný nie len dobrý zvukár ale i programátor.

a čo sa týka army, vyhovárať sa na zastaralý animačný systém ? dokedy ? ak nevedia urobiť správne ani základnú chôdzu tak problém bude asi niekde inde.
  • Nemas uplne pravdu. Zvukovy engine a to co se samply dela je velice dulezity. Do spatnyho engine muzes strkat sebelepsi samply, to co z toho vyleze bude stat za backoru. Ostatne RBR ho taky nema nejlepsi, ale umoznuje alespon jakztakz bratelny vysledek. Oproti rFactoru je to ale bida.
    Ohledem ty Army. Tam zase svoji "praci" odvadi zastaraly animacni system. Ja pamatuji celou serii a az do dvojky stala prace animatoru fakt uplne za nic a rvalo to do oci. U trojky samotny animovany smycky nevypadaji spatne. Byt muzes mit vuci nekterym namitky, je tam videt obrovske zlepseni. Predtim jakoby animatori ani nebyli a do hry se primo strkal amatersky a spatne nasnimany mocap i se vsemi kiksy.
  • Na co? Grafika je ten nejmenší problém RBR.
  • Kdysi jsem zaslechl nějaké drby, že buď v Asseto Corsa a nebo pCARS (teď si nejsem jistý, které z nich) bude časem jako jeden z přídavků i rally... Ale opravdu nevím, co je na tom pravdy, každopádně Asseto Corsa by měla být moder-friendly, takže se snad něčeho pořádného v budoucnu dočkáme
  • C-BEAM
    súhlasím, nie je to o technike, dobrý zvukár ktorý presne vie čo robí je viac ako zvuková technika za desaťtisíce dolárov a k nej "zliepač" zvukov ktorý ani nemá predstavu ako má správy zvuk vlastne znieť a ktorý ani netuší prečo a ako ten zvuk v aute vlastne vzniká. To máš ako u animácií - napríklad kvázy simulátor Arma, chalani majú výborný mocap ale k tomu podpriemerných animátorov, takže i základná chôdza vyzerá ako by boli vojaci pos*aní a to nehovorím o prechodoch medzi animáciámi alebo animácimi kde mocap nepoužili.

Už to vyzerá tak, že herné spoločnosti sa začínajú spoliehať radšej na techniku akoby mali hľadať talenty... a to je veľká chyba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit