-
Jo s tim se da souhlasit. Vyzkousel jsem vsemozny mody fyziky na RBR, na posledni ceske fyzice se mi libi fyzika pneumatik, nakonec se v tom rejpu trochu sam a dostal jsem z toho neco, ze mi to po presednuti z rFactoru nepripada jakobych si sed do papirovyho auta a ze setrvacnost lepe drzi rizeny smyk, ale porad to neni uplne ono a ani nebude. Je to jenom o kompromisu mezi pocitem vahy vozu a reakcemi na ovladani. Nejde tam dosahnout u obojiho idealni vysledek. Nicmene neni v rally zanru nic lepsiho. U her s lepsi fyzikou jako bude napriklad AC a nebo rFactor2, bude problem s tratemi. Mody jsou sice fajn, ale ta kvalita je urovni peknych par let zpatky. Bohuzel nedosahuje ani urovne 8 let stareho RBR.
-
nový hitman mě taky zklamal, ale už mám objednanou bouchačku a budu ho hrát venku v reálu.
-
rFactor je samozřejmě úplně jinde co se fyziky týče, RBR není žádný hardcore simulátor, je to akorát těžká hra, toť vše.
-
Tak to je o systemu zvukovyho engine jak pracuje se samply. Toto rFactor fakt umí. Stara hra ale ma to zmakly na jednicku.
Ja myslim ze ohledem fyziky ma i oproti RBR v necem navrch. A to je fungovani setrvacnosti, ktera umoznuje krasne tahle rizene smyky. Zato kolize jsou na tom v rFactoru hodne spatne. Pokud auto prekroci hranici korektni jizdy, stava se neovladatelnym. A neni to jenom z me hlavy, cet jsem vyjadreni zavodniku. V realu je mnohem snazsi auto zase srovnat, nez je tomu v rFactoru. -
Fantasy design tratí jen dokazuje, jací jsou Milestone amatéři. V době, kdy máš na netu miliony fotek, videí a onboardů, google eart apod. není problém udělat trať podle reálu (nebo aspoň inspirovanou reálem) za pár hodin. Oni ale pořád žijí v době, kdy se nad tvorbou levelů nepřemýšlelo a jen náhodně rozhazují zatáčky a objekty kolem tratí. WRC na mě působí spíš jako automatová hra z první poloviny 90. let, kdy hráč jen hodil desetikorunu do škvíry a ke spokojenosti mu stačilo to, že je to barevné a hýbe se to...
-
Tohle mi připomnělo - včera jsem četl amatérskou recenzi na nový CoD, která mě strašně pobavila. Klučina chválil všechno od grafiky, přes AI, až po délku kampaně a zakončil tím, že je to nejlepší hra na světě s hodnocením 10/10.
Každé zboží má asi opravdu svého kupce, který i hromádku soli dokáže vychválit do nebes jako největší zázrak... -
A vůbec... I ten Rallyworld, který není na poměry rFactoru zrovna kdovíjak kvalitní mód, je tisíckrát lepší než všechny WRC od Milestone dohromady.
-
Milá redakce. To si děláte srandu s těma zvukama, ne? Vždyť ty auta zní naprosto příšerně, uměle a nepřirozeně. Tady máte jeden příklad velmi dobrých zvuků a to prosím udělal fanoušek, který dělal samply s nekvalitních videí na youtube: http://youtu.be/8hPOAVuLSvs?t=4m40s Lemplové z Milestone měli profesionální nahrávací zařízení a pár aut k dispozici a co z toho udělali? Škoda, že lidi prostě dnes nepoznají nekvalitní hru a berou to tak, že WRC4 je fajn hra, protože tu vlastně nic jiného není. Normálně bych prodej takového paskvilu zakázal, studiu sebral licenci a ještě po nich vymáhal miliony za prasení značky WRC
-
no mozna se "vali" ale jeho jizda vypada mnohem realistictejsi a to nejenom diky lepsi fyzice. Tocis otacky moc nadoraz, motor by to nemel sanci ustat, pouzivas vubec 5ku a 6ku ? A pak vsechno rves do volantu. V realu by gumy stopu takto neudrzely. Je dobry pred zatackou vyuzit dobrzdeni pro nasmerovani vozu pro vyjezd ze zatacky a ne kroutit volantem uprostred zatacky jak o zivot. Brzdeni prenasi vahu na predni napravu a vuz lepe zataci, je vhodne toho vyuzivat. Ale dulezite je ze te to bavi. *3*
-
Tohle je vysmech rally zanru a vsem fandum simulatoru a rally.
Fantasy design trati, mizerna grafika, nemoznost zvolit arkadu/simulaci. A jak se spravne pise v recenzi, je to jen recyklovany lonsky obsah. Zadny posun vpred zdnym smerem.
Na tohle nemusim ani davat volant na stul.
RBR Forever :( -
5 bodov ? dobry fetak to recenzoval.
Hru mam na ps3 a som maximalne spokojny. grafika je pekna, ovladatelnost aut super, ponuka siroka. az na par drobnosti nieje hre co vytknut. pre mna 9/10 a tento rok najlepsia zavodna hra, posledny dirt sa na to nechyta. hlavne ovladatelnostou. -
Tak to jsme dva.Ja si ho jeste obcas dam na PS2 ale ta spatna citlivost ovladace me niči.
Chtel bych to mit na ps3 v HD to by byl splneny sen. :) -
Pěkný, moc pěkný! ;o)
-
Nejak tomu nerozumim. Jednou autor pise ze "při citlivém dávkování se dá řídit i pomocí brzd" a pak zase napise ze jizni model zustal beze zmen. Vyzkousel jsem vsechny predchozi dily a vadilo mi prave to, ze brzdy nemaji vubec zadny vliv na pretacivost. Jizdni model o nicem, protoze jizda rally stoji prave na umeni dostat auto do rizeneho smyku a tento volantem, plynem a brzdou ovladat. To asi nejde gamepadem, natoz klavesnici, ale pro hrani s volantem je to podminka pokud ma hrac brat hru alespon trochu vazne. A Milestone na hrace s volantem zvysoka kadi.
Jinak mi recenze pripada nejak rozpolcena. Jakoby autor byl milovnikem arkad ( velebeni CMR ) ale nechtel si to priznat. Takze WRC4 se zase placa nekde ve vzduchoprazdnu. Na arkadu je nehezka, nema pekny "panoramata" a ti co chteji rally hru pro zazitek z jizdy se ji zase vyhnou obloukem, protoze pro hrani s volantem to proste neni. -
Ten se u toho "válí" jak na sobotním cigárku. Můj jízdní styl je trochu agresivnější. :-)
http://youtu.be/R9Af6vX0Hfg -
To je jako říct hráčům Fify nebo PES, ať si nestěžují, že předložená hra nemá s fotbalem skoro nic společného kromě trávníku, míče a správného počtu hráčů a ať si jdou radši hrát sami ven. A nebo kdybych to obrátil, tak můžu říct tobě, ať se nestaráš o rallyové hry a táhneš si za svou Larou...
-
Hrál jsem demíčko na Vitě a tam to byl super odpad. Grafika pěkná, ale tam to končilo.
-
Jo ted jsem koukal na you tube.Jmenuje se,WRC rally evolved na ps2,moje nej WRC
-
"proč nemá multiplayer své vlastní tratě, na kterých by člověk mohl jezdit s reálnými soupeři a ne jen s jejich časy?" Hrali jsme stejnou hru? Ja v MP jezdim proti zivym souperum. Pokud ma autor na mysli zavod s ostatnimi auticky po boku, ala CMR2, tak to by byl rallycross, to nema s rally nic spolecneho. :)
BTW na vsech obrazcich k recenzi je auto rozflakane. A na vsech jsou sektory trate obarveny cervene. Autor je asi vazne znalec a pan pilot. -
Tak si táhni jezdit právy rallye ven