Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V takovém významu to samozřejmě je nějaká simulace - simulace smyšleného modelu, nikoliv rally. V kontextu her ale slovo simulace/simulátor obvykle bývá vázáno na simulaci reality.
  • Nejlepsi WRC udelali tvurci Motorstorm.Na ps4 by to byl narez.Skoda ze nepredelali na ps3 do HD posledni WRC exluzivne na ps2.Myslim ze to byli chlapci s evolution studio.
  • Odpovědné osoby zajímá jen vývoj zisku, kvalita hry samotné není kritérium. Hry jsou prostě a jednoduše ve stejné fázi stagnace/degenerace, jako filmy a hudba. Je třeba počkat, on se nějaký (pravděpodobně nezávislý) vývojář s úmyslem udělat kvalitní rally objeví. Mezitím bude trh pravidelně krmen lejnem, dokud to bude rentabilní.
  • Hanzales
    K propagaci třeba zvolit vhodné video ;o)
    http://www.youtube.com/watch?v=GtkNSnmhqv8&hd=1
  • Hanzales
    Já na rally taky RBR (RSBR2013), to dokáže s člověkem za volantem pěkně zamávat. Jinak Dirty samozřejmě taky můžu, na oddech je to někdy náhodou s dobře nastaveným volantem dost skvělé, arkáda, ale skvělé :) Nicméně teď s tím AC nevim nevim, nějak jsem na tu dobu kompletně zapomněl na RF2, pCars a R3E. Jestli v AC příští rok implementují i realtime denní dobu a počasí, tak to bude prostě numero uno! Už v téhle fázi mně to baví více, než všechno ostatní.
  • PLuto.petr
    Smrt Richarda skutečně neměla na celou sérii valný vliv. Tvůrci bohužel zkrachovali prakticky s vydáním prvního dílu, který sám o sobě neobsahoval vše, co tvůrci chtěli a měli v plánu. Prakticky hned po urychleném dokončení a vydání se rozprchli do jiných studií.
  • Hanzales
    Já právě po práci strávil v AC 102 minut a pos.. jsem se, poch... jsem se, udělal jsem se a jdu zase jezdit! Ten Lotus v tech preview byl fakt prdítko, kde to nevyniklo ;o) TC Off a hurá do boje :)
  • Hehe, tak tohle se mi stejně vždycky líbilo:)...to by se doma odůvodňovali přesčasy:D.
  • nekromant33
    no vidis a na eurogameru dali 8/10 :D
  • Řekl bych, že Burnsova smrt žádný vliv na další potenciální díly neměla. Pokud vím, RBR bylo pro autory dokonce nerentabilní (!) a i kvůli tomu nakonec zkrachovali.

Za řeč stojí ještě DIRT 1 s modem na fyziku
    http://www.youtube.com/watch?v=p2MP8ST6CGw

Existují nějaké nezávislé projekty od hardcore fandů RBR, ale kdy a jestli vůbec spatří světlo světa, čert ví... (tuším, že i Češi něco kutí)

http://www.virtualr.net/grally-first-in-game-preview

Jinak stále nezbývá nic než RBR + mody. Já osobně mám rallye rád, ale ještě o trochu raději mám okruhy, takže momentálně si nestěžuji...
  • sleepless
    Recenze na obě hry vyjdou zítra, ještě oba kluci chtěli dnes v noci hrát, aby si byli jistí.
  • PLuto.petr
    Tak jsem si WRC 4 vyzkoušel a... ...směle ji hodně brzo smazal. Obdobně jako předchozí díly je to spíš nepovedená bohapustá arkáda nemající s realitou, kromě "reálných soupisek", nic společného. Je to ostuda honosící se značkou oficiálního mistrovství světa. A je paradoxem, že nový slovutný promotér mistrovství světa, který za rok své existence prakticky nic nedokázal, se chlubí titulem WRC 4 jako jedním ze svých největších úspěchů za sezónu 2013...
  • Asharak
    Přesně, a pokud ho chce někdo zachránit pak by měl dár RBR lepší grafiku.
  • Asharak
    + pokud si chceš zahrát zajímavou kampaň v FPS, nekupuj BF4 *10*
  • 3ka se mi poměrně dost líbila, ale tohle teda ne, to šlo z disku doslova po 10ti minutách.
  • Ja ti spravím recenziu ak si chceš kúpiť vojnovú hru..

ak máš rád simuláciu a čo najviac reálnosti Arma 3
    ak máš rád casual strielanie na oddych Cod Bo2
    ak máš rád niečo medzi Battlefield 4
    ak sa nemáš rád Cod Dogs
  • Jack1947
    Skoda, ze Burns umrel tak brzy... treba by byla slibna serie. *9* Ano, paradni Rallye , opravdove po Mcrae a jeste se super dabingem, kde jsou dnesni rallye? Nikde Obstojne to bylo jeste v Dirt2 a potom v prach se obratilo. *7*
  • who cares? *1*
  • Tohle prostě smrdí benzínem, rizikem, adrenalinem, technikou, nerovnostma, prachem a vsim tim proč maj lidi rádi rallye...a to i přes technicky omezení tý doby....

http://www.youtube.com/watch?v=IXWEZSTDDK0
  • Nedá mi to, ale vzdycky si u nový rallye hry řikám, proč zrovna v oblasti jako jsou závodní hry nejde vývoj dopředu tak jak by měl. Pořád je král RBR a to je už docela dědeček. A zrovna v tomhle žánru to není kvůli nějaký nostalgii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit