Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tohle to "opatreni" se mi moc tedy abych rekl pravdu, moc nezamlouva. Konzole nikdy mit problem s tim jestli pojedou offline/online mit preci nemeli, kde by jsme pak byli ne je to o zabave a ne o pripojeni k internetu. Jasne je, ze casem az se konzzole trochu zajedou" dojde k tomu ze to neksdo zpirati no ale to by prece melo byt uz od zacatku ne, ne cekat az na nelegalni cesty - poprve co jsem si to tady precetl v novinkach... vazner pripojeni 1 za den, co kdyz zrovna bude vypadek internetu takze ¸¸tenhle den si nezaparim no, pac konzole se nepripojila.. ¨ To se snazi vyrovnavat pc jenze komp je neco jineho , ten bezi 24/7 s neustalym pripojeni k netu, konzole byli o zabave a jeste pred PS2 ciste offline zalezitost (ani ps2 nebylo nic extra online - jen proi nekoho a jeste potreboval ten dotycny sitovy adapter a ten nebyl zrovna nejlevnejsi zalezitost). Pak by se jevil radsi s mensi exkluzivitou a celkove nic moc nicim na vic PS4 ... nebo zustat u stareho X360 . Ktery bude mit podle mne jeste nejakou tu budoucnost minimalne do pristiho roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit