Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak to je pěkně trapný teda,měl jsem v plánu si je koupit plus ktomu Gta 5,ale jako jak tu bylo řečeno zapařit jinde než doma to asi těžko pude,ledaže snima poběžím zpátky domů připojím,odpojím a zas poběžím zpět...to je trapný teda. Takže Playstation 4 yes
  • a to jako proc? dojedes v patek, zaparite na konzoly, nebo zkouknete film, rano se vstane, zase se chvili hraje, pak se nekam vyrazi do prirody, odpoledne grilovacka, a v nedeli se vzpamatovavas po "grilovacce"(chlastacce), pomalu se chystas domu a u toho hrajes naky gamesy... Podle me super vikend..
  • jestli si jezdis na chatu zahrat na konzoli tak potom te vazne lituji
  • Neni dabelske? Kdo net nema vubec, tak je stejne v pr.... A ver tomu nebo ne, X360 je rozsireny jak v armade USA, kde si ho berou vojaci na mise, tak napriklad ve Francouzskych veznicich (neptejte se mne proc). A ani na jednom miste net urcite nemaji.
    A ty poznas deaktivovany kinect? To, ze nekde zaskrtnes off neznamena, ze je to opravdu vypnute.
    A ano, Microsoft vlastne nic, to zalezi na vydavateli. Ale MS je ten, kdo tu konzoli tak navrhnul proboha. Takze ted, po tom shitstormu udelali radoby zmeny, na ktere jim skoci snad je tupa ovce.
  • Za a) ne vsechny hry jsou na Steamu, spousta her jde v dnesni dobe stale bez nej. A za b) ukaz mi nekde na konzolich takove, akce, jako ma Steam. Tedy jarni a zimni vyprodeje, 50-75% slevy a podobne. Takze kdyz si koupim za 100ku Civku 5 nebo za 150 Fallout New Vegas, tak pak opravdu nemam potrebu ty hry preprodavat dal...
  • a to ti jeste bude stolici kontrolovat kinekt tajne zapnutej i kdyz vypnes konzoli z el :D, to jen aby k odposlechu celych US meli prehled o vsech oveckach co se deje unich doma :D
    k smichu
  • Jack1947
    Tohle to "opatreni" se mi moc tedy abych rekl pravdu, moc nezamlouva. Konzole nikdy mit problem s tim jestli pojedou offline/online mit preci nemeli, kde by jsme pak byli ne je to o zabave a ne o pripojeni k internetu. Jasne je, ze casem az se konzzole trochu zajedou" dojde k tomu ze to neksdo zpirati no ale to by prece melo byt uz od zacatku ne, ne cekat az na nelegalni cesty - poprve co jsem si to tady precetl v novinkach... vazner pripojeni 1 za den, co kdyz zrovna bude vypadek internetu takze ¸¸tenhle den si nezaparim no, pac konzole se nepripojila.. ¨ To se snazi vyrovnavat pc jenze komp je neco jineho , ten bezi 24/7 s neustalym pripojeni k netu, konzole byli o zabave a jeste pred PS2 ciste offline zalezitost (ani ps2 nebylo nic extra online - jen proi nekoho a jeste potreboval ten dotycny sitovy adapter a ten nebyl zrovna nejlevnejsi zalezitost). Pak by se jevil radsi s mensi exkluzivitou a celkove nic moc nicim na vic PS4 ... nebo zustat u stareho X360 . Ktery bude mit podle mne jeste nejakou tu budoucnost minimalne do pristiho roku.
  • Já zůstanu věrný svému stařičkému XboX 360 (tím myslím tu větší bílou verzi která už začíná být opravdu dinosauroidní aneb zadáte do googlu XboX 360 a vyjedou vám obrázky těch novějších černých bratránků...)a budu spokojený.
  • co k tomu dodat-snad jen-ať si to MS napchá do špic

    no a pokud nejsou u Sony blbci, stačí se použit a podobnou blbost neudělat a vítězství v nové generaci konzolí mají v kapse

    ani v USA či Kenadě nemají internet v každým vidlákově a konzole(v mým případě taky třeba stará dobrá Amiga) jsou přesně ty vhodné herní zařízení, které se dají vzít s sebou do podobných lokalit, kam vede tak akorát el. proud, není tam žádná kabelovka jen TV a stará dobrá anténa atd...), není to obecné všední využití, ale stejně je to skoro to samý, jako požadovat připojení k internetu na handheldu...
  • mirekdusinojc
    Já sem si naivně myslel, že když už se platí zlaté členství, tak všechny ty servery zajišťuje Microsoft a třeba i udržuje multiplayer starších anebo né tak populárních her. Ovšem chyba lávky. Microsoft jenom rejžuje a když si pak člověk chce zkusit takovou starší FIFU přes net, zahlásí mu to, že online zápasy už nejsou podporované protože EA...stejně tak tomu je u první Army of Two, která pak celkem přestává dávat smysl. A když vidim tenhle přístup, začínam se děsit všech her, které budou mít nutnost always-on, protože vývojáři na vzdálených serverech budou počítat ovečky a jakmile jim přijde, že uběhlo dostatek času od vydání, tak už si jí nikdo nikdy nezahraje. A to ještě nevíme, jestli náhodou k těm vzdáleným výpočtům nebude potřeba Gold.
  • mirekdusinojc
    No bohužel si asi stejně Xbox One koupí kupa lidí. Jen doufám, že je PS4 převálcuje v prodejích, aby si alespoň částečně uvědomili, jakou kokotinu udělali. Microsoft poslední dobu sere na co šáhne a očividně si ani neuvědomuje, že dělá něco blbě. Windows Phone nejsou hit, W8 nikdo nekupuje a poslední bašta, kde se MS nějak tak dařilo, očividně pude ke dnu jakbysmet.
  • Blbost. Když si kupujete auto, taky neplatíte plnou cenu vývoje. Přesto můžete auto prodat, půjčit nebo modifikovat. Na druhou stranu, kdybyste auto zkopírovali a začali prodávat*, už je to nelegální (komerční využití pantenotvaných techologií).

    *pro své potřeby si kopii udělat můžete
  • K čemu mi to bude?? vždycky byla konzole od toho abych ji vzal ke kamošovi na chatu atd a tam sme mohli zapařit, ale oni to zazděj debilnim připojenim.
  • Nevlastním. Stejně jako koupí hry se mi nedostává do vlastnictví vývojář. Ale svůj účes můžu klidně ostříhat, vyrobit z něj paruku a prodat ji dál...
  • Lenze ked preda tych hier milion (co uz dnes nie je problem pri marketingu) tak su v zisku 20 milionov. A to si myslim, ze milion predanych kusov je malo este. A co sa tyka vlastnictva. Oni mi predavaju nieco co stoji pri launchi 60 eur. To je myslim sakra velky peniaz pri hrach ktore maju niekedy max 6 hod gameplay. Ale co je hlavne, oni mi tu hru PREDAJU ! Podla zakona JA sa stavam jej vlastnikom a mozem si s nou robit co chcem. Niekomu ju pozicat, predat dalej, alebo disk polamat. Vydavatel dostal uz svojich 60 eur. bodka. Cely ten tvoj koment je k***tina
  • Kronoss1
    Já si nemyslím, že zrovna Steam je zlo. Znám mnohem horší služby.
  • Co je tí realnw cena u hry, to by me moc zajimalo :-).
  • Vzdyt pc tohle ma jako prvni, microsoft se silne inspiroval u steamu, jeneze ms nema tak kvalitni pr, takze mu to lidi nezerou.
  • Pro prism by byl kinect naprosto fantasticka vec. Trvale v pohotovosti, pripojen k sirokopasmovemu internetu, vybaven algoritmy na rozpoznavani hlasu a tvari, dalkove ovladani, desitky milionu uzivatelu. Imho vlhky sen pro tyto agentury.
  • Stejne je to se steamem a valve, ja rikam, podporuje dvoji ceny a region lock. A steam fanatici zaslepeni slevami, ze jsem blbej, ze za to muzou vydavatele, nikoli steam, ktery tyhle sluzby vytvoril a za uplatu poskytuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit