Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    CTK dela suche informace, kde je naprosto jedno kdo to pise a dozvis se jen, ze neco nekde stalo. k tomu games nepotrebuju, takove informace si zvladnu najit sam, protoze se o tema aktivne zajimam.

games.cz je zajmovy web, kde lide, kteri tematu rozumi (nebo to alespon uspesne predstiraji :), informuji o hernich udalostech a komentuji je, recenzuji hry, semtam vydavaji specializovane clanky a to vsechno s alespon castecnym durazem na profilovani se jednotlivych prispevovatelu.

webum deklarujici nazory tech, kteri na nej prispivaji, duveruji vice, nez tem, kteri predstiraji nestrannost, protoze "nestranny" novinar vyvolava daleko vetsi podezreni skryte agendy, nez ten ktery je neustale deklaruje a dava mi moznost kontrastovat jeho nazory s tim co pise a pripadne tak zjistit nekonzistence. cim jasnejsi nazor je, tim hure se maskuje.
  • Otázka na místě je co XBox One je?Je to něco co musíme každej mít? Nebo něco vytvořené pro nás hráče?

Podmínky Microsoftu mi připadají jako bysme si pronajímali něco bez čeho nemůžem žít a tím pádem My jsme ti , kteří se musí spokojit s tím co nám Microsoft da.A ne tak ,že Microsoft nás hráče musi přesvědčit , aby jsme si XboxOne koupili.

Neni to jen Microsoft tenhle divnej postoj kupující vs prodejce je znát v obchodech ve službách, politice všude.Až moc jsme si navykli na neměnné a konstatni prostředí.
  • Tady to je krasny priklad zkrypleneho autorskeho zakona, pokud hru koupim tak JSEM jejim vlastnikem a muzu s ni nakladat libovolne. Stejne jako auto muzu pujcit komu chci aniz by mi do toho vyrobce ci prodejce kecal.....Autorsky zakon je nehorazny vysmech demokracii
  • S tím zlatým členstvím mi to připomnělo, jak jsem si ho kvůli multiplayeru zakoupil, a pak zjistil jak je u těch konzolí příšerný matchmaking - čekání na hráče, nesmyslné dlouhé načítání atd. Nechápu, proč si za tohle někdo platí.
  • Miserius
    Presne to stejny jsem psal do Obecny diskuze (trosku jednoduseji) a bylo mi receno, ze jsem hater co nicemu nerozumi, tak ti nevím *2*
  • mirekdusinojc
    Nevim, jestli sem jedinej, ale taky se vám zdají všechny kecy typu "my ne, to publisher to může zakázat" strašně alibistický? Protože tahle policy byla dávána dohromady s velkýma publisherama sedícíma ve speciální komisi utvořené Microsoftem. Takže nepředpokládám, že to tam dali jenom proto, aby pak stavěli blahosklonně PRko na tom, jak žádnou z těchto skvělých featur ve své hře nemají. Což znamená, že každá hra od EA, 2k, Activisionu bude mít zábrany proti bazarovým prodejům. Každá bude muset být always on a pokud si budete chtít zahrát nějakou nezávislou hru nezatíženou podobnýma sračkama, tak hádejte co....tam žádné nebudou, protože by publisherům a Microsoftu moc lezla do zelí. Když k tomu připočítám debilní zlaté členství, bez kterého se člověk na Xboxu ani neuprdne, sraní na jakejkoli jinej než americkej trh, sraní na hry, mám pro Microsoft jedinou odpověď a můžete třikrát hádat kterou.
  • Preed
    You..fucking..idiots!
  • Výkonu jako takovému nepomůže - streamovat grafické nebo CPU výpočty, které potřebují rychlou odezvu, nelze. Nicméně lze streamovat mapy/rozšíření, která si nemusí člověk stahovat, ale stáhnout se prostě během hraní hry - vývojáři zvětší/změní mapy a ty změny se jen budou streamovat z internetu, vše uloženo na serverech. A podobně. To skutečně lze. A dokážu si i představit, že budou servery počítat i výpočty s dlouhou odezvou (ať už třeba různé externí vlivy - výpočet počasí, možná fyziky, ekonomiky, ...).

Nemyslím si, že potřebujeme lepší grafiku nebo víc jader. Už hry na Xbox 360 vypadají prostě dobře a komu to nestačí, jděte do PC. Mně by technicky stačilo mít kvalitu Xbox 360 (případně mírně vyšší - ostřejší textury např.) v 1080p a 60 FPS.
  • Ludo
    Zlatý CD Projekt a GoG
  • No mě to příjde hrozné i tak. Navíc je to křáp už dle specifikace, nic tak exkluzivního, kde by neexistoval substitut na xbox nikdy nevyšlo. To PS3 má zajímavější tituly.
  • PC win!
  • Aké powa? Beží ti na tom ten istý krám od Microsoftu čo pojde do xone
  • " Xbox One jen doplatil na neschopnost Microsoftu říkat věci otevřeně hned od začátku. Připojení jednou za den není tak ďábelské, Kinect půjde deaktivovat a půjčování a přeprodávání her minimálně ze strany Microsoftu taky půjde, byť s určitými omezeními."
    Ja si spis myslim, ze to co MS rikal drive myslel vazne... ale po vseobecne rakci na internetu to proste zmenitm musel jinak by si to moc lidi na hrani nekoupilo ;) /a jako multimedialni centrum uz bych radsi poridil do obejvaku pocitac nez xbox/ *1* takze to mozna je tak trochu experiment
  • "Microsoft to odůvodňuje tím, že Xbox One byl nadesignován od základů s tím, že si bude po internetu ověřovat aktualizace systému, aplikací i her"

To ale nieje žiadny dovod. To isté dokáže aj súčasná PS3 a bez neustáleho pripojenia...
  • Kronoss1
    Co je tedy Games.cz? Osvětli mi to. Díky.
  • Pro ty slušné, kteří se nemají čeho bát a tak jim nevadí dohled v obýváku.
    http://technet.idnes.cz/nsa-fbi-sledovani-prism-usa-soukromi-data-f15-/sw_internet.aspx?c=A130607_065544_hw_monitory_pka
  • Black_Hand
    ja myslim, ze si games.cz pletes s CTK...
  • Ja na ne s##u!!! :D
  • Stejnak si myslím že pokud by chtěli opravdu udělat KROK vpřed tak udělají všechny hry Free TO Play a za poplatek rychlejší přístup do vysších levelů ,ale nikdy vyhody vehře za prachy to ne to by byl konec herního světa , ze všech PC hráčů by se stali smažky zloději a podfuckáři *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Kronoss1
    Můžeme se samozřejmě zamyslet nad tím, jestli ta věta obecně shrnuje článek stejně jako číselné hodnocení a dokonce se můžeme i pohádat. Já ti to ale nedoporučuji, protože prohraješ.
    Nicméně ta věta je umístěna v předposledním odstavci a před ní jasně končí výčet všech nových "vychytávek", které Xbox One bude mít a právě tato inkriminovaná věta jaksi shrnuje výše uvedený výčet.
    Pravda, věta končí: ,,i když jsou některá rozhodnutí trochu zvláštní.", nicméně to nijak nepopírá předchozí větu v souvětí.
    Tys vypsal všechny nové věci (evidentně špatné věci pro hráče) a skončil jsi to větou, že to vlastně je docela v pohodě. Ta věta je tam naprosto zbytečná a navíc, protože jestli jsi novinář (o čemž pardon pochybuji), tak bys vůbec ,do článku jako je tento, neměl psát osobní názor (ten si napiš na blog). Ty o tom máš jen informovat a to, jestli to je či není hrozné, nech na čtenářích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit