Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu že si nehodlám připojovat konzoli k internetu tak smůla na xbox kašlu. Doufám že u sony mají víc rozumu.
  • To jsem zvedavej s cim vyleze Sony, ktera zamerne o tomhle mlci, MS ma alespon koule to rict. neco mi rika, ze firma, ktera zavadela na konzolich online passy na tom bude mnohem hur. *16*
  • Miserius
    Jen aby PS4 nebylo nemlich to samý *10* , nejakou ochranu mit budou urcite
  • Miserius
    Gold je zpoplatneny ne? Takze zadarmo budes moct byt online ale ne hrat multiplayer, tak to ti snad singl nijak neomezi
  • Jsem rad ze mi microsoft ulehcil volbu mezi xboxem a ps4. Microsfti politika se mi vubec nelibi. Takze pudu do PS4 a nebude mi neco nahlodavat, ze jsem si mel spis vybrat xbox
  • Miserius
    No sorry, ale tohle me fakt vytaci :D Vzdy tyden co tyden to upravujou, ale ve finale to vzdy znamena +- to stejny *2* Me to stve protoze uz vidim jak neco podobnyho udela i Sony a budem mit vsichni po hehe, ja proste chci mit moznost hru prodat pokud to bude spatna hra a nebo to nekomu pujcit, to toho chci moc? Na PC hry stoji polovinu, nekdy i tretinu hned par tydnu po vydani, tak tam by me to nestvalo, ale kdyz dam 14 stovek za hru u ktery si po hodine rvu vlasy, tak s tim chci neco delat
  • Miserius
    Teda i po videu od Angryho Joea a vasem clanku jsem zmatenej ohledeni pujcovani a prodavani her (u nas asi tezko, do toho bude zapojenej tak GameStop a podobny)... Kdyz kamaradovi pujcim hru a on bude moct hrat jen hodinu, to je proste šikana nejvetsiho stupne, nehlede na to ze u poloviny her jeste bude muset zaplatit poplatek ze jsem mu to vubec pujcil...to je tak neskutecny omezovani ze mi to hlava nebere... Ja si vydelam na hru, koupim si ji a pak ji treba chci pucit kamaradovi, ale ten bude muset zaplatit poplatek? Jako PROC?! to ma EA penez malo? Copak kdyz si koupim rohlik a chci dat pulku nekomu, musi ten nekdo jeste bezet do obchodu s korunou? Kde na tohle prisli? ... Ach jo, Microsoft si nasel inspirace v Mein Kampf asi :D Pokud toto udela i Sony, pápá konzole, pokud to neudela, Microsoft go home
  • Tak at se uz konecne rozmysli. Clovek by rekl ze kdyz mu ukazou hotovou krabicku tak budou mit vymyslenej i princip fungovani sluzeb a dokazou potencialnim zakaznikum dodat informace co maj hlavu a patu a nerozchazej se kazdej den jinym smerem. Tohle je proste selhani epickych rozmeru. Kdo tu ma pak cist ty rozcileny Miseriuse :D
  • Erien
    Ono stejně kdo chce psa bít, hul si vždycky najde.
  • prudislav
    nemá náhodou MS online na Xboxu zpoplatněnej? :-D komedianti
  • Nemusíte být připojení pořád k netu, ale když se jednou denně nepřipojíte nebudete moci hrát. To je opravdu gigantický rozdíl který až neskutečně mění situaci. *4*
  • No podle mě je už úplně jedno jestli musíte připojit konzoli jednou denně k netu, nebo ji mít připojenou trvale. To je už fakt jedno. No holt se s tím musíme vypořádat, doba si to žádá, musíme jít s dobou, jinak se staneme zaprděnýma dědkama :-)
  • Tak konečně vím, že si xbox one nepořídím. Pokud nějakou novou, tak asi PS4 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit