Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
Částečně relevantní:
http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/06/us-tech-giants-nsa-data -
Steam kody her stoji polovinu nez konzolovy hry... 6-7 stovek das za AAA titul v dobe vydani na nejakym obchodu s klicema, na konzole minimalne 1299
-
děkuji nechci
-
Proč si nepočkáš na E3 abys posoudil obě verze, rozhoduješ se o PS4 a ani z polovičky nevíš co bude obsahovat. Viděli jsme jen ovladač, spoustu upoutávek na hry, která většina bude i Na Xbox One. Neviděl jsi ani jednu hru jak valí na PS4 a na Xbox One, abys mohl posoudit a porovnat.
-
Sony ma hlavne tu vyhodu ze Xbox uz jednu cesticku vyslapal a ukazalo se ze alespon co se publicity tyce tak to neni ta spravna a v Sony ted muzou delat svaty :D
-
Tak by neměla a koukám že už nebude :D, cena není dvojnásobná, platíte o dvě stovky navíc. Pokud se konzole prodává pod cennou tak si musí nahrabat někde jinde. Na nic nenadávám a hry si kupuji.
-
No ona taky ale neni stoprocentní jistota, že to bude všechno tak, jak při uvedení konzole. Při startu PS3 taky byly některý věci, co vypadaly super, a pak je Sony po čase odstranila. Jako kompatibilitu s PS2, instalaci Linuxu, atd. Politika se může změnit i za chodu...
-
No zatím jsem viděl jen hlasově ovládaný ovladač na televizi, pár sportovců, nějakou sportovní hru a jednu hodně špatnou střílečku se psem....je tohle skutečně na hry nebo na co že to je?
-
No ale byt pripojenej k internetu abys mohl chatovat s prateli, za to se neplati ne?
-
MS tam zpoplatňují úplně všechno, to je to, co se mi nelíbí na řešení Xboxu už nyní, s tím bazarem už je to jen sladká třešinka na tom kočičko-pejskou dortu. Bude hezké sledovat, jak lidi budou platit za onlineovky, budou platit bazarovky, budou platit Xbox Gold Live a ještě u toho budou čučet na placenou TV. *4*
-
No Sony ted nechat dosavadni styl, tak Xbox One si poridi One clovek
-
spíš si počkají, jak dopadne konkurence, pak se rozhodnou, kdy a jak naserou ty, co si už konzoli koupili *1*
-
Tak ale hry na PC se nepujcovali nikdy ne (behem poslednich 10-ti let) na konzole je to naprosto bezna vec a nechcem o to prijit. Kor kdyz ceny jsuo dvojnasobny...vy polovinu her ukradnete a stejne nadavate
A myslim si ze jde spis o to prodavani spatnejch her a o princip :) Aby jako vyhodu u konzole psali: "Kamaradi u vas doma a navsteva si budou moct zahrat vase hry" tak to uz je zoufaly -
Na Steamu jsem to nikdy neresil, v dnesni dobe kdy Grid 2 stal pri vydani 469 korun (steam klic) by me to bylo ukradeny i kdybych hral 3 hodiny... Ale 14 stovek (v lepsim pripade) je proste moc, stejne kdyz to prodam prodelam ty 4 stovky, ale aspon tu nemam desetitisice v hrach ktery byly zklamanim.... Jo, pokud by ceny digitanich her byly jako na Steamu, libal bych jim nohy i za tenhle system, ale ted digitalni treba Black Ops 2 stoji 1899,--
-
To je úplně jedno, křiklouni budou nadávat pořád. Napřed vám u vás na vesničce vypadává internet a když se dozvíte že se stačí připojit jednou denně tak vytáhnete otřepanou chatku kdesi v lesích... Co se týče půjčovaní her, to je snad normální dneska ne? Jsem si nevšimnul že bych mohl někomu půjčovat svoje hry které jsem si koupil na pc. Mě je to docela jedno, ať si každý koupí co chce, ale ty vaše křížové výpravy za pochybné práva hráčů už ani nejsou moc vtipné.
-
a co kdyz zrovna ten den nebudu mit chut na hraní
-
Líbí se mi ten přístup, že s fyzickou hrou člověk dostane automaticky i digitální verzi na stáhnutí. To by Sony taky měla udělat, i když se tak asi nestane.
-
Jako uzivatel Steamu povazuju provazani hry s uctem za logickej krok ke kterymu herni prumysl smeruje uz nejakou dobu ale chapu ze to cloveka rozcili a to specialne pri cenach konzolovych her.
-
Problem ale je, ze este vobec nevieme ako na tom bude PS4, takze nekrictat hop pokym.. *3*
-
Sony este radsi nerekla nic, asi chysta sladky prekvapeni *1*