Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
podle mne tím je myšlena jedna konzole, ale s více uživateli...
-
Já jen čekám až někdo vytáhne na světlo světa , že blikající X one bude podprahově ovladat lidi , a pak to dopadne tak že 220kilovej amík si bude chodit pro vložky auwejs do nejbližší drogerky , a češi si budou rpavidelně zapínat TV NOVA a jejich špíno zprávy abychom měli řádně vymté mozky a mohli všichni bez remcání nakupovat spoustu Pí*ovin které vůbec nepotřebujem . Ale X1 je přece špička to musíme mít každý a kdo ho nebude mít tak to bude vyvrhel společnosti
-
Pokud ti zrovna nepojede net (bude výpadek), tak si nezahraješ. Tohle snad chápeš ne?
-
Ale nic neni nutný. Nechápu, jak tohle můžou lidé obhajovat, že je to dnes už nutnost. Není. Normálně by se to dělalo tak, že hra se po internetu ověří bez toho media, když připojení k internetu je. A když není, tak pak bys teprve už musel tam to dvd dát. Nebo ověřit aspoň jednou, ne každý den. Je to o té možnosti, ale jakmile ti to vnutěj, tak to neni nutnost pro tebe, jako uživatele, ale pro Microsoft, nebo ty vydavatele, který to tak chtěj.
-
Zapnes Xbox, checkne se, behem par vterin hrajes? Kde je konkretne problem?
-
Ono je to on-line připojení asi nutný: pokud si koupím hru a mám k tomu i on-line verzi, pak můžu nainstalovat hru a hrát ji s pomocí "registrace" u microsoftu (bez vkládání dvd). Kdyby totéž dvd použil někdo další (bez on-line připojení), mohl by hrát s toutéž licencí. Tohle je asi jediný způsob, jak zpřístupnit uživatelům možnost hrát bez ověřování přítomnosti originálního média.
-
Bud jsem asi dementni a nechapu vyznam clanku, nebo pan Homola papouskuje neco, co si nekde precetl od MS a blbe to prelozil a vuuubec se nad tim nezamyslel...
Paradox nastava v okamziku kdy pise:
Ale začněme tím pozitivnějším: své hry na Xbox One budete moct sdílet až s deseti rodinnými příslušníky nebo kamarády a vaše hry bude moct hrát kdokoliv. Tím se vyjasňuje jedna z těch divočejších spekulací.....
a ted...
Podobně budete mít možnost hry půjčit kamarádům. ......Podmínky jsou ale dvě: za prvé budete moct půjčit hru jen lidem, které máte na Xbox Live v přátelích alespoň 30 dnů a za druhé můžete každou hru půjčit jen jednou. Takže už žádné složení se na hru v pěti lidech a následné půjčování. Jen jednou a jen tomu, koho máte ve friend listu alespoň měsíc.
Tak a ted mi to vysvetlete... Kdyz dle tvrzeni mi XBOX dovoli hrat hru az deseti kamaradum nebo rodinnym prislusnikum, jak to jako XBOX zjisti?? Musim je mit ve spesl nemenne skupine na friendlistu nebo jak? Budou to moci hrat na jen one prvne aktivovane konzoli, nebo si to bracha flakne v druhym pokoji do sve krabice??? Nebo kamarad si to odnese domu a dohraej si to na sve krabici??? Takze vysledek??? Hodim si pet kamaradu do sveho family-listu slozime se na hru a zase se muzou jit klouzat??? Jedine co tim zmuzou, ze se zase nejake sikovne nactilete dite obdarene super kebuli a hackingem koukne pod poklicku a rozebere jim to na prvocastice a muzou se jit klouzat... A chytrejsi pujdou a koupej si PS4... Neb kazda spekulace a vyrok MS je vysmech vlastnim zakaznikum do oci... :( -
Ok, tak čistě teoreticky - jel bys s partou na víkend (nebo déle) na chatu, kde není připojení k netu a chtěl bys vzít konzoli .. ale ouha, máš smůlu, tvůj xbox one vyžaduje připojení k netu.
A takových situací může být více..tvůj provider může mít dlouhodobější výpadek apod.
Jak souvisí být neustále online s tím, že "musíme jít s dobou"? Kdyby to mělo nějaký užitek pro uživatele a neomezovalo ho to, tak ok, ale takhle je to prostě jen omezující opruzárna. -
jednak je otazka mira skodlivosti piratstvi a bazaroveho prodeje a hlavne tahle opatreni omezuji i lidi, kteri nepirati a bazarovky nekupuji/neprodavaji
-
Netvrdím že to ty aktualizace kontroluje, jen to tam píše a je jasné že to musí jít hrát i bez toho. Ochrana stejně k ničemu, spíš se musím smát, jak lidi píšou za ty peníze to nestojí kdyby to stálo xxx tak to koupím. A pak člověk vidí jak se kradou hry na android, které stojí dvacku.
-
Každý týden nic neupravují, jen nesmíte číst/poslouchat fámy a nějaké výmysly "zdrojů blízkých Microsoftu", které jsou svou kredibilitou na tak vysoké úrovni asi jako informace od Mařeny z prasečáku, nebo věty z rozhovorů naprosto vytržené z kontextu. Naopak čekejte vždy na oficiální informace.
-
a odsereme to nejvíce my, kteří si ty hry budeme kupovat jako originály. Protože to stejně někdo hackne, crackne a bude na tom vesele pařit hry bez nutnosti "aktualizací" a "nutnosti se aspoň jednou denně připojit online". Jako mnohokráte předtím..
-
+1
-
upřímně.. ty si myslíš, že to fakt jen kontroluje aktualizace? :-) Když šla hrát ta hra bez nejnovější aktualizace před dvěma měsícema, tak by mohla jít hrát i teď.. je to jen buzerace a debilní "ochrana", která bohužel a opět buzeruje jen nás majitele originálek. A samozřejmě bez připojení jsi v hajzlu..
-
No nevím, pro mě osobně info o X1 čím dál víc rozporuplnější. Všichni píšou počkat na E3, ale tam se stejně dozvíme jenom to co bude MS chtít abysme se dozvěděli. Pravda o všem bude jasná až to budou mít lidi doma. Takže počkám na zkušenosti ostatních a budu moct objektivně porovnat PS4 x X1. Prozatím sem vždycky měl xbox, od Sony sem konzoli nikdy nechtěl, ale podle infa zatím už si nejsem jistej. Navíc si myslím, že X1 bude dost drahá hračka, navíc se bude muset platit xbox live atd :S no nevím. Hodně štěstí MS.
-
Jaké poplatky? Kde jste to vzal? "There are no fees charged as part of these transfers."
-
Chápete, že o tom ale nerozhoduje ani Sony, ani Microsoft... :-)
-
Dokud to neoznámí na E3, protože vydavatelé jim nepovolí se od nastoleného standardu na Xbox One příliš odchýlit.
Ono když pak na mítink přijde k Sony takové EA, Ubisoft a Activision a řeknou, že DRM chtějí, tak nějak se jim těžko oponuje, když jejich hry jsou nejprodávanější na světě a Sony je tak nějak na své konzoli chce (teda doufám). -
Koupit si konzoli, která mi bude zakazovat hrát? Nejsem padlý na hlavu, abych tohle podporoval. Bohužel se ale opět najdou lidi, co si tohle nechají líbit a Microsoft se pak bude zase chvástat úžasnými prodeji. A je mi celkem jedno, jak to dopadne u PS4, věřim sice, že ti mají víc rozumu, ale pokud bude ten jejich systém podobný, rozhodně nebudu volit "menší zlo". Prostě nekoupim asi jedno.
-
Jinak běžná věc u her na androidu. Polovinu z nich bez připojení na tabletu vůbec nespustím, protože vyjede kontrola aktualizace a ta jen porovnává jestli hra je aktualní a stejně mě to nepustí *1*