Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
O jakym "ownershipu" to ten pan pise?
-
On nemyslel samotny steam ale steam kódy - Remember Me 729Kč, Bioshock 495Kč, Metro Last Light (dokonce česky) za 699Kč. To jsem kouknul jen na první nabídku, určitě by se někde něco našlo i levněji. Není třeba čekat na slevy.
-
Trapný, tendenční článek, nic víc. Pravidla se nezměnila, zákony ani licence taky ne, jen se je vývojáři (čili ne Microsoft) rozhodli vynutit, a to ani ne v plné míře. Holt hra není rohlík, bohužel.
-
Tak to jsi dost tolerantní. Že neni možné hrát hru, kterou už jsi hrál, protože je tam nový update, a nepustí tě to dokud ho nestáhneš je uplně špatný design Microsoftu. Neni k tomu žádný důvod, jen že to Microsoft navrhl blbě.
-
Mno ja bych rekl ze kroky vedouci k potlaceni piratsvi a bazaroveho prodeje jsou prave temi kroky ktere maji podporit prave vyvojare.
-
S tím připojením jednou za 24 hod a diskuze kolem toho my příjde uplně směšná oproti tomu co se my stalo u kamaráda. Vzal jsem konzoli a hry a že pustím jeho synovi FORZA 3, sice jsem ji delší dobu nehrál, ale kluk si aspoň zajezdí auta a projede se v Audi :-) Ale víte co se stalo, zapojili jsme konzoli XBOX 360 Slim přes HDMI a chtěl se připojit přes Wi fi ale nepodařilo se nám to a na pevné připojení jsme to měli daleko, tak říkám nevadí můžeme hrát off line. Dal jsem hrdě do konzole FORZA 3(kterou jsem min. 2 měsíce nehrál) a víte co se stalo???? Po úvodním videu které Vás zavede do menu se my ukázala tabulka kde bylo napsáno abych aktualizoval data a dál mě to nepustilo. Žádný menu, žádný auta prostě nic, kluk byl smutný, já naštvaný. Kdyby my to udělal XBOX ONE, tak to pochopím ale XBOX 360 ???? Proto my příjde směšný tydle debaty o hraní bez stálého připojení a jednou za 24 hod se připojit. Od teď vím, že to budu mít prostě zapnutý furt a než někam pojedu tak si rači všechny hry projedu a aktualizuji. Byl jsem Xbox xák od roku 2002 a budu i nadále a proto budu kupovat Xbox ONE :-)
-
No takhle to právě že neni. Zažízení, které aktualizují datum a čas z internetu, jako mobily, počítače, atd. je aktualizují až když se to na ten internet připojí. Do té doby nemáš zablokovaný mobil, prostě se to sesychnronizuje až je to připojené. Takhle to má být i u Xbox One, ale samozřejmě jde v podstatě o DRM, která může někoho obtěžovat, nebo omezovat. Výtky k tomu jsou naprosto oprávněné.
-
nechapu proc jednoduse neudelaji dobrou konzoli a na ni nepodpori vyvojare dobrych her a muzou vydelavat prasule....ne oni porad budou neco prikazovat, zakazovat, upravovat a prekrucovat
-
Takhle bych to nevidel, nikdo te nenuti COKOLIV delat, je to to samy, jako se ti aktualizuje datum a cas v mobilu. Ani o tom nevis. Proste se konzole sama checkne a je to.Nedelal bych z toho tragedii.
-
PC powa
-
O tom to ale přeci není. Když se někomu nelíbí ověřování na internetu, tak je to přeci kvuli tomu principu, že je to nutnost. Je to věc, kterou ty jako uživatel nepotřebuješ, je ti to vnuceno. Kdyby to bylo jako volitelná možnost pro kontrolu aktualizací, tak by nikdo neřek ani ň.
-
No ja sem tim narazel, i na funny fact tehle vykriku: To nechci, my u nas nemame internet!!! A proto vam sem pisu... z internetu. Abyste vedeli, ze ho fakt nemame.
-
Microsoft z nikoho nic nedělá, maximálně na ty povrchní hovádka cílí marketing. Aspoň si víc pořádnejch hráčů koupí PS4 :)
-
A spravnej hardcore gamer vzdycky vemzes sane, sobi sprezeni a bude jednou denne jezdit doplnit xboxu denni davku internetu. V lete pak na klade po proudu.
-
tenhle článek mi mluví z duše, aneb politika MS, která dělá z lidí povrchní hovádka
http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-07-microsoft-kills-game-ownership-and-expects-us-to-smile -
Tak to si jich v ČR moc nezahraje. Možná tak někdo na Sybiři, Aljašce, nebo v Amazonii *1*
-
Remember me 719 (399 ruskej) Bioshock 599, Rome je hodne daleko, Metro 649... Nesmis koukat na Steam obchod ale treba na Key4You nebo MMOboost...normalni obchody s klicema... Toto jsou vsechno +- poloviny *3*
-
Remeber Me 40€, Bioshock 50€, Předobjednávka Rome: Total War 55€, Metro 50€, jak říka rozdíl tak dvě stovky. Samozřejmě máme slevi ale kdo na ně má čekat?
-
Remember: Spravny hardcore gameri hrajou jen ve srubu 150 km od nejblizsi civilizace! A ze jich je desitky tisic, alespon podle jejich vyjadreni ve forech. Takze Xbox One jako konzole pada, no...
-
Ne ne, svoj nazor davas najavo penazenkou. *3* Je fajn, ze ludia sa vedia ozvat, pretoze to by sme tu mali take produkty ze az... *11* Inak, je to vec softwaru, tak sa to moze do buducna zmenit ak budu mat taky "uspech" ako s Windows 8. *1*