Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok, tak situace: nainstaluju, zaregistruju, prodám/půjčím hru tobě. Já hraju s on-line registrací, ty hraješ s ověřením DVD v mechanice. Je to ok? Asi ne.
  • MS zase vytvoril neco co zakaznici vylozene NECHTEJI tak jako W8 a ted marketing bude delat vse proto, aby to chteli *1* nebylo by jednodussi vyrabet podle toho co chteji zakaznici?
  • Nazývejte věci správnými jmény: Samozřejmě, že Xbox one bude blokovat bazarovky dokud si je za poplatek nenecháte odblokovat. A to komu se bude platit, je hráčům nejspíš úplně jedno. Připojení na internet asi tolik nevadí, ale maskovaná a přesto či vlastně proto razantní snaha postupně zlikvidovat bazarový prodej podle mě dočasně (tj. nikoliv věčně) hodně lidí otráví a omezíí i rozjezd nového Xboxu především v Evropě.
  • nehlede na to jak pry nebude kontorlovat kdo hraje mozna ted po vydani, ale az si to lidi nakoupi prijde update 1,2 a uz si nikdo krom toho maxima 10ti lidi pod jednou konzoli nezahraje a update 1,3 snizi pocet lidi pod jednou konzoli na 5 a ty se nebudou moct menit *14*
  • Toto je taká drahá hračka že to môžem *****ť :) pripojenie na net jedenkrát denne, žiadne neoficiálne požičiavanie hier (to jednorázové a komplikované ma fakt nesere) a k tomu cena nových hier vždy o 10€ drahšia ako pri PC verzii... nie dík
  • tak kdyz ted vykupuji hru za 140 a prodavaji za 540 tak to potez koste az budou jedinni
  • Overwatch
    To jsi asi špatně pochopil - kamarádovi půjčíš hru a on ji bude moct hrát libovolně dlouho, tam není žádné časové omezení. A žádné poplatky nejsou, to byly jen dřív spekulace, ale teď to právě MS vyvrátil. Nebo teda jinak - potvrdil, že on žádné poplatky chtít nebude. Jestli si za to pak budou chtít účtovat někteří vydavatelé, to už bude na nich.
  • jo Xkram je za 18 a ps4 bez dvou za 20 to si pomuzou *1*
  • Hru muzete prodat do bazaru, ale jen tam, kde budou mit licenci od MS.
    Pokud u nas tu licenci bude mit pouze jeden obchod, (napriklad predrazene JRC)tak potes koste.Kolik vam asi za hru nabidne obchod bez jakekoliv konkurence? Xone bych doma nechtel ani zadarmo a to myslim uplne vazne.
  • GlaDOS
    Když ten pes mu tu hůl podává sám.
  • +10
  • Overwatch
    Tohle bohužel MS nerozepsal do x odstavců, jen to stručně zmínil. Sdílení s deseti rodinnými příslušníky alespoň já osobně chápu tak, že tam budeš mít vytvořené nějaké profily pro bráchu, ségru, mamku, taťku, babičku, dědu, prababičku apod., přes které se ti ten příslušník na Shared Games dostane. A své Shared Games tak budeš moct sdílet s deseti profily. A sdílet jako "virtuálně". Zatímco to druhé, to půjčování kamarádům, je to, že někomu dáš do ruky Blu-ray s hrou a on ji bude hrát na svém profilu.
  • InvisiblE182
    Pořád nevěřím tomu kinectu. To že půjde všechno vypnout se hezky řekne, ale už vidím, jak to bude schválně schované, složité a ještě se to resetuje s každým updatem.
  • To samozrejme je otazka ale fakt si myslis ze Microsoft umozni vsechny tyhle tolik neoblibeny veci jen tak sam od sebe a pro sebe?
  • Já už se rozhodl, že ještě nějakej čas zůstanu na PS3. Rok nebo dva po vydání PS4 už bude všechno jasný a budu aspoň vědět do čeho du. X-box sem nikdy neměl, takže tyhle věci sleduju spíš ze zvědavosti.
  • No já doufám že půjdou jinou cestou a nebudou nás omezovat. Nehodlám si kupovat konzoli která mi bude něco vnucovat jinak se jí vypne ta nejdůležitější funkce. Na to jim kašlu.
  • Erien
    Taky nevím, ale přišlo by mi to divné, to by mohli svázat ty hry rovnou s konzoli a nemuseli by to dělat tak složitě přes účet *1* Já si hlavně počkám na hry co budou :)
  • Tak ono to není jenom totální výblud inženýrů Microsoftu. Všichni neustále žadoníme po lepší grafice, umělé inteligenci a obecně po lepších hrách, ale to vše chceme za rozumný peníz. Microsoft zdá se udělal konzoli, kterou si pořídíš za cca 10 - 15 tisíc a je logické, že za takovou částku asi nebude oplývat těmi nejnabušenějšími komponentami. Prostě to vyřešili tak, že se ti část hry bude streamovat z netu. Těžko říct jestli je to dobré řešení, jestli to bude dobře fungovat i v ČR, ale víš co? Já to beru jako snahu o pokrok za rozumný peníz. Často se ty nejlepší nápady zprvu jevily jako totální krávovina. Až čas ukáže, ale odsoudit to, když to ještě nikdo neměl tu šanci vyzkoušet je prostě kacířství.
  • Maarta
    ale zároveň může být účet svázaný s konkrétní konzolí a defakto by byl nastaven jako účet vlastníka konzole... Nebo tak nějak... Ale nevím, jen hádám :-)
  • Erien
    Ale zase se píše, že hra není spojena s konzolí ale s účtem, takže pokud účet přihlásím u kamaráda na konzoli, mělo by to fungovat normálně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší