Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
Já to beru tak všeobecně. V těch filmech se počítače a elektronika časem spikly proti lidstvu.
Jako další filmový příklad lze brát film ,,Oko Dravce'' .
http://www.youtube.com/watch?v=olRdPXwiSjk -
Pretoze ich vydieraju predajcovia ako Gamestop a podobni - vid video od ToalBiscuita na tuto temu. A takisto preto, lebo na konzolach stale nie je takmer vyhradne digitalna distribucia ale to sa casom zmeni.
-
Pockat, ale muzu to pujcit jen jednomu kamaradovi ze? A ted se rika spekulace oficialni zprave kterou vydal Microsoft? O tech poplatcich? Vzdyt pod tim byl podepsanej nejakej kravatak z Microsoftu pri interview
-
1984 je slabota oproti kinectu ten vas uvidi skoro i po tme Orwel si myslel ze aspon ve tme bude mit clovek soukromi....
-
ne takhle to nefunguje PC nizke ceny drzi warez bez nej by ceny her byly stejne jak na konzolich a ne nizsi naopak jeste by byly vyssi, imho zamezit bazarovemu prodeji snizovanim cen her pro konzole musou uz ted! Proc to nedelaji a prc 2 roky stara konzolovka stoji litr zatimco stejna hra na PC je za 150,-?
-
Myslis napriklad "1984"? Hned jak jsem slysel ze Kinect je imrvere on a ceka na to co reknes, tak se mi to vybavilo.
-
Přesně takhle to PR u velkých firem (korporací) dělají. Respektive úmyslně vypouští na veřejnost fámy smíchané i s pravdívými informacemi s tím, že později ještě "informace upřesní" a většina bečících oveček jim to pěkně sní i s navijákem.
-
Vítejte ve skutečném Skynetu.
Když James Cameron natáčel terminátora, tak určitě netušil jak rychle se začne jeho vize realizovat. Ty chvíle, kdy jste si jeli na chatku užívat přírodu s herní konzolí v batohu jsou již nenávratně pryč (Dobře, máme tu tablety, notebooky atd., ale to už jenom z nostalgie není ono.Tento krok Microsoftu je dosti diktátorský.). Už nyní je anonymita téměř nemožná díky všudypřítomných kamerách a teď příjdou ještě s takovouto konzolí, která vás bude špehovat (i když to půjde vypnout, tak hackeři si s tím poradí.) a do toho nutnost se denně přihlašovat na účet, dále také pouze omezený okruh uživatelů na kopii hry. Tohle je začátek něčeho hodně špatného a nebezpečného.
Nechci si tady hrát na vymítače mozků, ale zkrátka mám pocit, že se to až příliš podobá Scifi apokalyptickým filmům *4* -
Ja neviem, to si ludia skutocne neviete rozanalyzovat situaciu? Je to jednoduche:
-mame segment hracov, ktory nema peniaze na kupovanie hier za plnu cenu a preto kupuje second hand.
-ked sa zamedzi second hand predaju, tento segment ani nevymizne, ani magicky nedostane viac penazi a nezacne kupovat novinky za 60 dolarov.
-vydavatelia budu chciet hry nadalej predavat, preto budu nuteni pristupit k agresivnejsiemu znizovaniu cien a vypredajom po vzore Steamu.
-ked sa to stane, budu spokojni vsetci - hraci ktori dostanu hru za 30 dolarov namiesto 60 par tyzdnov/mesiacov po vydani a aj vydavatelia, ktori z tychto kopii budu dostavat peniaze.
Dokaz toho, ze taky model funguje - vid PC herna scena. Mnohi tvrdia, ze ked takymto sposobom budu mat vydavatelia monopol na trhu, tak nebudu znizovat ceny - ved preco by to robili. No jednoducho preto, ze tri kopie po 25 dolarov su lepsie ako 2 kopie po 35 dolarov a to je lepsie ako jedna kopia po 60 dolarov. Vsetkym je jasne, ze ludia ktori peniaze na novinku nemaju ich magicky nedostanu a ludia ktori si hru na 60 dolarov necenia tiez magicky nezmenia svoje myslenie. A aj ked je popularne si mysliet aki velmi sprosti su manazeri vo velkych firmach, az tak sprosti nie su...
Co sa tyka toho online kazdy den, osobne mi to nevadi (neexistuje miesto kde by som chcel hrat na konzoly a nemal tam wifi), ale je to podla mna blbost. Nerozumiem preco by nestacilo to ocheckovat len raz - na zaciatku (alebo trebars raz za tyzden/mesiac). Vzhladom na to, ze ja si musim kupit PS4 (kvoli JRPG), tak dufam ze zrovna toto mat nebude (aj ked v principe je mi to jedno, ako som hovoril). Zato dufam, ze bude mat feature spominanu v clanku, kde si budes moct staru hru online vymenit za inu (samozrejme s adekvatnym doplatkom), to sa mi celkom paci. -
Presne. Vypada to jako taktika ms, vypustime hruzne spekulace, aby se pak nase nova hnusna omezeni zdala vlastne jako mirna.
-
Dela to u hodne her na Xbox, kdyz nejakou hru delsi dobu nehrajes a mas ho nainstalovany na disku, hra se pokousi overit aktualizace, je pravdepodobne ze je tam nastavene nejake casove rozmezi. U mnoha her to lze preskocit, pokud ne, staci hru odinstalovat vcetne ulozenych profilu a nahrat znovu...
-
Já, když jedu pryč na víkend nebo na dovolenou, netroufal bych si nechat v létě konzoli za x tisíc připojenou do sítě.
-
v koncentráku uplně všichni neumřeli někdo se i zachránil... "Tak vidíte, ono to nakonec zas tak hrozné není" Homola
-
Tím že osud bazarovek Microsoft hodil na vydavatele je podle mě zabil. Nevidím důvod proč by to vydavatelé měli u svých her povolovat, když se jim to krajně nelíbí.
-
Coze?? to si delas legraci ne,..Kdyz vycistis cache na disku tak se samozrejme zadne updaty nesmazou..oblbuj nekoho jineho..
-
Tahle věta mě taky dostala..
-
taj nějak souhlas *3*
-
Stačí jet o víkendu na chatu a vypnout pojistky v bytě před odjezdem, obzvlášť když teď mají být bouřky. A jsi v pytli... *15*
-
No to je jasny, jakmile projde 24h tak se spusti odpocitavani a Xbox One exploduje!
-
Asi moc dobře nerozumím, když mi vypadne internet na víc než na den, tak si další den jako nezahraji? Netvrdím, že se mi to stáva ale proč by se to nemohlo stát i na delší dobu.
Gratuluji člověku co si to koupí...