Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani sa to ešte nezačalo predávať, a už sa to samo zasamovraždilo- Great Job Microsoft, Great Job- PS4 - WIN!
  • promitac
    http://www.lifeinaggro.com/comic/2013/05/24
    http://www.mediafire.com/view/yo1vjnxvqkgw80l#

2 + 2 = One

https://www.eff.org/nsa-spying/

Enžoj. *9*
  • "Prostě nekoupim ani jedno."

APPROVED !
  • Predpokladam ze to bude fungovat tak, ze po prihlaseni mas jeden den potom sa musis prihlasit ale mozes sa prihlasit hocikedy.
    *3*
  • nerobia to aj preto lebo pravdepodobne vsetci chcu hru co najlacnejsie a preto uprednostnuju bazar pred kupovanim za plnu cenu. Okrem toho oni za tie "nehorazne" ceny fakt predavaju a hadajte preco !! KVOLI BAZARU. Nestane sa to, ze si to kvoli cene nikto nekupi a ked to zlacnie tak to uz znacna cast ma kupene a bazar je uz zabehnuty a cenami im konkuruje. Ako sa pri takejto situacii zisti, ze hraci by chceli lacnejsie ??
  • Opravdu? Já jsem měl za to, že GPL vyžaduje, abys při šíření poskytl zdrojové kódy (včetně tebou učiněných změn) a neměnil licenci. Zakazovat šíření pozměněných kopií je podle mě zcela proti jejímu smyslu. Určitě jsi ji pochopil správně?
  • radsi se nevyjadruj k necemu cemu nerozumis:
    Při vymazání mezipaměti jsou dočasně odebrány následující položky:
    dříve stažené aktualizace her; při dalším spuštění her se zobrazí výzva ke stažení těchto aktualizací.

http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/settings-and-initial-setup/clear-system-cache
  • at se nedivi ze lide tolik nekupuji hry když jsou tak drahe, realna cena novinky je tak 25€. (když si ji mužete koupit v obchode za 30€ a v tom jsou i naklady na distribuci) takže by to mohli prodavat digitalne za 25 éček ale ne oni to šoupnou na steam za 50 nebo za stejnou cenu na konzoli. At se pak nedivi že lidi pirati.
    A to pritom se dá udelat hra i za 12e, vid gunslinger tak z toho si mužete udelat obraz jak jsou hry nehorazne predrazene.
  • Overwatch
    Vytrhnout polovinu věty z kontextu je stejně jednoduché a smysluplné, jako vztekat se nad číselným hodnocením u recenzí.
  • hry niesu strelne zbrane sakra! o chvilu bude zakazane ich nosit pri sebe a hraci budu chodit na psychotesty aby dostali preukaz, a na hrach bude do disku vyrazene registracne cislo takym sposobom, ze sa nebude dat spustit v mechanike! fuuuuuu ale ma stve ten microsoft
  • Watch Dogs na Xbox one bude sranda :D
  • Tak těm prvotním spekulacím věřila tak maximálně společnost přátel UFO a games.cz...
  • A sukacka s tvoji starou bude na Youtube, jeste driv nez se pak stacis oblikout *1* Kinect foreva! *15*
  • Miserius
    No po precteni clanku je fakt, ze tahle veta je jedna z poslednich co by me napadla *2*
  • "Tak vidíte, ono to nakonec zas tak hrozné není"

To je snad vtip pane Homola? Předpokládám že vaše rodina je silně pro-komunistická...
  • Miserius
    Tak procitam si vyjadreni nekterych vydavatelu, a nakonec to asi nebude tak zhavy jako to vypada/jak si myslime...EA je asi tutovka ze bude bazar blokovat, ale jinak to asi nechaji byt tak jak je... Tak ted uz jen doufat ze na E3 ukazou neco novyho a ne nejakou TV
  • To je nesmysl, samozřejmě, že je to lepší, než spekulace, které byly absolutně mimo mísu. Taky mohl někdo spekulovat, že čas od času chce Kinect zasunout do škvíry stodolarovku, jinak exploduje - a hele, není to tak, supeeer!!
    Ale celkově vzato je to dost děsné, takže ta věta je opravdu mimo mísu. Respektive na mě to působí jako článek o katastrofách, zakončený větou: No vidíte, žádná hrůza!
  • Si budu připadat jak v podmínce. Permanentně pod dohledem a každý den se hlásit Microsoftu! *7*
  • Overwatch
    Proti všem těm spekulacím to fakt tak hrozné není. Nezapomeň, že se šuškalo, že prý by mohl Kinect sledovat lidi v místnosti a když by tam bylo víc lidí, tak by prostě stopnul film, protože se na něj můžeš koukat jen ty, ne x dalších lidí. Stejně jako hry. Plus měl poslouchat a zaznamenávat všechno, ne jen své příkazy. Bazarovky jen za poplatek, který by byl skoro stejný jako normální cena plné hry. Nutnost skutečně neustálého a nepřetržitého online připojení, bez kterého bys na Xbox One nespustil vůbec nic, ani hru, ani žádnou aplikaci a tuna dalších věcí. Když se na tyhle všechny zvěsti a spekulace podíváš a srovnáš si to s tím co to fakt bude dělat, tak to opravdu tak hrozné není. Mohlo být o dost hůř...

Nikde neříkám jak je to parádní a jak už mám Xbox One předobjednaný, zatím je mi pořád sympatičtější PS4, ale musíš sám uznat, že ty původní spekulace byly fakt někde úplně jinde...
  • už dlhšie chcem nejaku konzolu... asi si kupim segu a zopar kaziet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit