Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komolit idiota a spamera Veskoslava neni precin, ale dobry skutek! *1* A to rikam, aniz bych to delal. Proste leze hracum na nervy.
  • Herni pc je mrtve, konzole a tablety a mobily ho vytlacily na okraj zajmu, jak hracu, tak vyvojaru. A samozrejme piratstvi. Cim driv se s tim smirite, tim lip pro vas. Dneska prakticky nikdo neriskne only pc AAA hru. To co vychazi na pc jsou v podstate konzolove porty. Male moznosti nastaveni a konzolove menu ve hre.
  • A kolik % trhu si kupuje notebooky a tablety, a kolik z toho je pouze s OS w8?

Poprosím o čísla. Děkuju.
  • Já se tu divím že Games cenzuruje i takový slova jako je ůch*l a přitom nezabanujou ty kašpary co tu komolí nicky ostatních do rúznejch vulgarit (např zde v diskuzi nějaký lidský průjem použil nicky k*rvoslav a mr*koslav- a games to nevymazali). Games by jim měli zabanovat IP adresu a nebo přejít na možnost psát do diskuze jen pokud se uživatel zaregistruje aby tihle smradi měli ůtrum.
  • Hry nicméně nenačítají tolik GB do zásoby, dokonce ani pokud k tomu mají v paměti prostor. A pochybuji, že to budou dělat i novější hry.
    Ano, souhlasím, že paměť se vždy hodí. Ale honba za více než 8GB, pokud na tom budu jen hrát, je prostě jen honění ega před jinými.
  • jj, to uz sa hovori 12 rokov
  • Rhulad
    Bozinku gaming pc si kupuje 1% trhu vy kedlubny... Pokud se už neprodávají mobilní pc tak deskop dvakrát tak ne.. Se probuďte..
  • Sexy zbraň playstation? Spasitel konce století? Ty jsi úch*l :/
  • A navyse predaje pracovnych PC su pre gaming naozaj velmi dolezite ;)
  • Paulcz
    To, že se prodává méně počítačů neznamená, že klesá i počet uživatelů. Prostě není důvod k uprade, ten výkon prostě stačí. Revoluce v procesorech byla naposledy s Core Duo, grafická karta vydrží několik let, firmám stačej miniPC, virtualizace, cloud..
  • Zapoměl jsi dopsat tu malinkou větičku pod tabulkou...

Data incluides desk-based PC and mobile PCs, including x86 tablets with windows 8.

Tzn data jsou jen z přenosných počítačů s OS W8. Až k tomu zahrneš desktopy, kancelářské PC a hlavně PC s os W7, až k tomu zahrneš i výrobce PC komponentů a nejen výrobce přenosných PC, budem se o něčem bavit.
  • Jsem četl dříve reakci Epicu že jejich engine UE4 tu bude 10 let, takže hádám že pokud je to pravda tak to odvozují od toho jak dlouho si myslí že tu budou PS4 a Xbox 1. A to je hodně dlouhá doba.
  • Vyssi pamet pobere vice textur s vysokym rozlisenim a omezi potrebu loadingu z disku. Pameti neni nikdy dost pokud se jedna o grafiku zejmena otevrenych hernich svetu.
    Ale mate pravdu. Pokud se konzolove koridorovky hraji na TV rozliseni pak je skutecne potreba pameti mala.
  • Podle toho co jsem četl, a to jsem mohl číst blbě, tak 4gb jsou rezervovány pro operační systém.
  • tys to nečet? skoro půlku zabere systém 3 GB RAM *1* takže sprasené 8 se sociálníma fx a reklamou to víš to si část výkonu veme *1*
  • Jsem slysel ze Killzone: Shadow Fall kterej ukazovali na E3 si bral 3GB RAM, takze se vase slova potvrzuji
  • K čemu by HERNÍ konzole potřebovala mít více než 8GB paměti? To nezaplní ani nesmírně neoptimalizované WIN8 a k tomu ta nejhůře napsaná hra dohromady...
  • Konzolisti se musi ujistovat ze udelali dobre kdyz hrajou na drazsim a pritom hw zastaralejsim zarizeni vzdy kdyz vidi cenu novinky pro PC a pro konzoli musi mit hrozne sevrenej zaludek
  • Rhulad
    Ty prodeje pc nejsou opravdu valné http://extrahardware.cnews.cz/prodeje-pc-sly-zase-dolu-nejdelsi-deprese-historii-je-zatim-stale-bez-konce
  • Pan je vtipalek, tyhle reci tady jsou uz od dob PS1 a hle, pc jako herni platforma tady je porad. Je pravda, ze co se aaa her tyce, tak pred 10 lety to bylo lepsi, ale umirani pc se vazne nekona,, to si jen zbozne (pro nepochopitelne) prani konzolivych fanatiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit