Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A hele, novy Veskoslavuv nick :-).
  • Potřetí ti píšu, že Intel vyrábí procesory s integrovanou grafikou, a to od dvoujádrového celeronu až po i7. Tzn každý prodaný kus procesoru, včetně desktop procesoru intel, od kancelářského počítače za 4 000kč s celeronem až po sestavu za 40 000 s i7 je v těchto číslech a s notebookama to číslo nemá nic moc společného.
  • S otevrenou modularni hardwarovou architekturou prislo jako prvni prave az pc, to je jeho specifikum a tento model je mladsi nez existence konzoli.
  • Někdy 20 někdy 30, někdy 15 někdy 35, jo počkej to už zacházím moc vysoko *1*

No když bych to hodil z 3. stupně kvality na 1. (ze 4), dal si tam místo 1050p (ouch!) 720p, shodil textury (oh já vím, ono existuje na PC nastavení, můžeš si to vygooglit jestli chceš) tak by... ale co, to už ty neznáš. Smůla chalpče.
  • Rhulad
    Chlapi vy jste víc uhádaní než babky na trhu. To, že má Intel 60% značí, že se prodávají víc notebooky s intergrovanou grafikou než deskop s normálním GPU. Z této definice můžeme určit jednoduchou rovnici, že Notebooky se prodávají víc než deskopy čili ta statistika, že upadá prodeje pc jsou objektivní.
  • Robotron- Hele jo, napsal jsem to moc zkráceně takže to mohlo vyznívat divně. Každopádně není zač, a také díky za slušnou (což je také dost zázrak když člověk na ní narazí :D) debatu.
  • Nejboj bratře, vemu to za tebe! *7*
  • No co by som na to povedal, len to, ze vdaka, ze si si to svoje vymyslene cislo aj rovno vyvratil kedze AMD + Nvidia maju okolo 40% podielu na trhu s grafikami je podla mna dost pravdepodobne , ze predaje gaming PC nebudu 1% z celkoveho predaja PC.
  • Konzole jsou svojí koncepcí již pěkných pár let mrtvé, ať žije PC!
  • Jojo, prodeje jsou na dne :D viz treba Diablo 3 pres 14,5 milionu kusu...
  • Intel má hlavně 60% trhu s procesorem, do kterého přidal v základu integrovanou grafiku. Takže tyhle čísla nemají žádnou spojitost s notebookama.
  • Pardon, proste stolni PC, ja jim rikam desktopy, i kdyz jsou v tower skrinich :)
    A co maji spolecneho vyrobci s tim, ze jsi spatne prelozil onu vetu o x86 tabletech s win8 a vztahnul jsi ten OS na vsechny zarizeni?
  • Aha, pak je to tedy o něco pochopitelnější, ale dělat by to stejně neměli. :/ :)
  • Robotron3
    Tak dobře, aspoň jsem se zase něco dozvěděl, což je v diskusi výhra :) Ale z toho prvního příspěvku to vypadalo trochu jinak, než po rozvedení, jak jsi to myslel, takže to bylo spíš nedorozumění. Kdyžopádně díky za info.
  • Co pre koho je pohodlne by som naozaj nechal na subjektivnom rozhodnuti kazdeho cloveka. A hranie gamepadom predsa nie je konzolova prednost.
  • To robotron- Ještě omluva za malé zkomolení tvého nicku, nevšiml jsem si že tam máš ještě R.
  • To roboton- Viz příspěvek výše, tam jsem to napsal.
  • To roboton- Přiznám se že nepracuji, ale mám o tom dost načteno a znám pár lidí co se znají (ano zní to debilně ale je to tak) s lidmi co už s vývojem her zkušenosti mají. A jelikož jsem se o to sám zajímal bylo mě to takto osvětleno. MS a Sony zkrátka nabízí za vývoj her na své platformy ono proplacení části vývoje, většinou pak trvají na nějaké smlouvě (např exklusivita a tp) ale základním faktem je že pokud se například EA rozhodne že hru vydá s předstihem na PS4 (např) tak Sony jim za to zaplatí část vývoje (a tím se minimalizuje pro EA riziko z neůspěchu). V případě že by šlo jen o PS4 exklusivitu byl by ten příspěvek samosebou vyšší a tp. Takto mě to bylo alespoň vysvětlováno.
  • Desk-based neznamená desktop. A koukni na výrobce, které ty čísla uvádí. Jsou tam Lenovo, HP, Dell, Acer a Asus.
  • Přirozeně, každý se teď zaměřil na tablety a smartphony, a PC se propadají. ALe když to vemu podle sebe tak jsem nový PC kupoval tak před 2-3 rokama takže mám ještě čas, navíc technologie to posunuly s výkonem dost dopředu, grafiky přesytili trh a nikdo je nechce což tomu taky nahrává, ale teď je přesně doba kdy PC nikdo kupovat nechce, já říkám že by mohla přijít tak za rok dva zase, hlavně se utiší prodej tabletu a smartphonů kdfy je snad budu mít konečně i já ^^ , přijdou konzole 4gen, nové hry a lidi budou chtít upgradovat.
    Nechápu jak může mít někdo něco proti poklesu prodejům PC *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit