Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze podla teba je vyhoda konzoly jedine vyuzitie a to je hranie gamepadom hranych hier. Tak potom ano, dobrovolne si obmedzit zanre a ovladanie je naozaj skvele a pohodlne.
  • Jejdasek- Říká někdo kdo má asi sto fake accountů. *7*
  • frag.ment
    SUPER! Konečně jeden z mála hodnotných příspěvků :-)
  • mdkGT
    gay
  • souhlasim s tebou, ale pravdou je, ze gamepad v FPS na mys nikdy mit nebude. mys je pro toto proste lepsi ovladac (nemluvim o mire zabavy, to je na hraci).
    moc se tesim na den, kdy propojej v nejake FPS multak - PC a konzole. to se budou podepisovat petice za integraci mysi nebo udeleni pravidel na vstup na server (joypad only, mouse only) :) takovej narez co konzoliste dostanou... *11* *3*
    jestli takova hra uz existuje tak zadam o info. nainstaluju :)
  • Pěkná úvaha na téma, ejstli se za pár roků bude opakovat to samé co teď: vývojáři se budou snažit využit vše na to, aby hru doladili na malou 8GB RAMku konzole.
    Od Rybky bych si něco takového rád přečetl, ještě kdyby ale shrnul jak tomu bylo kdysi.
  • Neprošel. Další prosím! Trošku se snažte ale, nemůžete napsat kde co a všechny setřít.
  • No podle toho, co tady čtu, si fanatici na každé straně mohou podat ruce :-).
  • promitac
    Preco pri akomkolvek clanku ktory sa obtrie o temu konzole, tak sa v komentaroch vyroji tolko magorov.
    Asi preto ze konzole su urcene takemu typu ludi... a pritahuju ich, ako muchy na ho*no.
  • Je to otazka uhlu pohledu. Tim jak herni mainstream jde cim dal vic k jednoduchosti a pristupnosti pro co nejvic lidi zustava PC platforma na kterou se delaji hry ktere me muzou oslovit. Z konzolovych exclusivek me zaujalo jenom Dark Souls a to sem si nakonec na PC zahral. Proste hry ktere mi prijdou zajimave se delaji porad primarne nebo i exklusivne pro PC.
  • Tak nech, kdyz chces, ja to povazuji za hloupost, protoze takove nesmyslne relativizovani vede k nesmyslum. Stejne potom muzeme nechat kazdeho, at si urci zda mu subjektivne prijde citlivejsi na ovladani mys nebo gamepad a respektovat nazory, ze gamepad je citlivejsi.

Hrani gamepadem je konzolova prednost, protoze je to pro konzoli primarni ovladac a podporuji ho vsechny hry s vyjimkou pohybovych a tomu se prizpusobuje i design vsech her. To na PC neplati.
  • Nemyslim si. Obecne vyuziti melo vice ruznych platforem i pred PC. PC je vsechny prevalcovala prave svoji otevrenou a modularni architekturou.
  • Xbox by si měl hlavně polepšit v ceně...... svojí 360 ve starým desingu jsem kupoval v balíčku s GoW 2 za cca 6 300,- v době kdy PS3 stál 11-12 tisíc...... takže pro občásné zastřilení na velké obrazovce to pro mě byla jasná volba..... vzhledem k mému životu beru kombinaci tablet+konzole jako nejlepší možnost.... mám na xboxu své oblíbené kusy a u nových her když hraji s parťákem na split-screenu citím, že už to není ono..... ale třináctku... to je vážně moc..... výjde mě levnějc když si upgradnu svojí rachotinku schovanou v kumbále *9*
  • smejki
    Ne nutně.
    1) Tahle generace tu bude mnohem déle, než ta současná, tj. třeba 9-10 let. Když je 8GB RAM + 1-2GB VRAM standardem na PC teď, tak se za chvíli narazí imho.
    2) 16GB je overkill na PC, protože většina her je multiplatformních, a když se něco portuje z konzolí, který maj 512RAM, tak se těžko ten potenciál PC vytěžuje.
    3) U textur potřebuješ 4x víc paměti, abys dosáhl 2x kvalitnějšího výsledku. A 8GB je z tohoto pohledu jen 16x víc, než je v konzolích teď. Kdybych to extrémně zjednodušil, tak si vezmi jakoukoliv hru, která vyšla na konzolích nedávno a je technologickou špičkou. Dej tam 4x větší/ostřejší textury a bác, právě jsi narazil na limit next-genu.
  • Jakože consumerovi ujede autobus?
  • sugyn
    Console Wars.
    http://www.youtube.com/watch?v=G_xHueP7bQ0
  • Presne tak, hardcore hrac hraje to nejlepsi bez ohledu na platformu, protoze o ty hry jde predevsim. A upadek vyznamu PC platformy a ztrata jejiho prvenstvi je proste smutny fakt. Pripada mi to byvale amigisty v dobe meho mladi, kteri odmitali pripustit, ze PC zacalo Amigu pomalu ale jiste valcovat.
  • Tak to mozna beres ty, ale to je jen pricina tveho mylneho nazoru. V prvni rade, nezalezi na tom, jak to kdo bere, ale jak to je. Za druhe, upadek PC jako herni platformy neznamena upadek PC jako pracovniho nastroje, jak predpokladas. Herni prumysl tady byl pred PC a bude tu klidne i po nem. PC jako herni platforma si uz upadkem proslo a ztratilo sve prvenstvi. Konzole to nejen neposkodilo, spis se da rict, ze byly toho pricinou.
  • Taky jsem se naučil, že pokud je nějakej článek o PS4, XO, či o podobných konzolových novinkách, tak už diskuzi ani nečtu, ledaže bych neměl opravdu nic jinýho na práci. Ale zas je pravda, že vždycky, když už tu diskuzi teda pročítám, tak je o zábavu postaráno. Někdo zatrolluje, 10+ idiotů se chytne a vlákno nemá konce. A najdou se sem tam i dobrý hlášky.
  • Tys votamtad evidentne vylez!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší