Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no vzhledem k tomu že jsem do ted jel hry na ultra na PC...tak sme se bal ze to neustojim ten rozdíl u konzole...ale kupodivu...kdyz ma clovek HD telku a je od ní tak 2-3 metry což ja jsem...je grafika normální, koukatelná..hral sme ted tomb raidera a dirty a obojí se mi líbilo

a ano stabilní zatím jsem se nesetkal z problemy s FPS vše se drží stabilně...možná to je tím že je to uplně nový xbox slim... nevím jak an tom jsou starší revize a co dělá konzle po par letech používání

a rychlostí jsem myslel to že jen zapnu konzli 1 kliknu a jsem ve hre a hraju...a ne ze musim zapnout PC, bez myši a klavesnice mobilem nebo gamepadem pres utilitu hru zapnout a jeste obcas resit problemy, errory a další windows neduhy...vcetne optimalizace i když jsem měl jednu s top grafik na trhu tak například assasins creed 3 mi jel huř než ted na xboxu...jen kvuli tomu ze sem měl AMD a ne Nvidii...a u jinejch her by to bylo zase naopak

nejvíc si ale vychutnávám to ticho...to absoluntí ticho i po 5-6ti hodinách hraní...u PC sem furt hral na headsetu protže PC přeřvalo hru...a v noci sme hrat nemohl rpotže na mě chodili nadavat sousedi že je to vrčení budí... u xboxu je i spadnutí špendlíku hlasitejší

ano konzole je zastarala, grafika oseklá...ale i ted nekteří hrajou na PC na low a nevadí jim to... ale to pohodlí a bezstarostnost co má clovek u konzle nidky u PC mít nembude
  • No ak by si tam nenapisal stabilne FPS, rychlost a slusna grafika tak by ti niekto mozno aj uveril ;)
  • Ne, bavime se o tom, co je smysluplne porovnavat a u ceho je potreba vzit v uvahu dalsi okolnosti.
  • Nevies ani len citat, su tam cisla za 2012, z ktorych 2017 len odhaduju. Nech sa paci dalsia studia http://www.dualshockers.com/2013/07/14/pc-gaming-is-so-dead-that-63-of-american-gamers-game-on-pc-beating-smartphones-and-handhelds/.
    To ze sa na konzolach hra nepomerne menej zanrov a ich uzivatelia maju na vyber nepomerne menej titulov, neznamena ze PC je nepodstatne. Je to najsilnejsia platforma na trhu, ktora produkuje najviac penazi v odvetvi, cize je EKONOMICKY najdolezitejsia pre mnozstvo studii.
  • *1*
    Zábavný komentář :)
  • asharak: drive vyvojari zapasili s poctem barev, ktere jde najednou zobrazit a ruzne to obchazeli. Od urcite doby to nikdo neresi, protoze i kdyz by to slo stale zlepsovat, uz to nema vyznam. To same se tyka i ostatnich hw omezeni, jednou prijde doba, kdy zacnou byt bezvyznamne. At z duvodu, ze rozdily prestanou byt rozlisitelne/vyznamne nebo z duvodu, ze misto hw limitu se zacne uplatnovat limit ekonomicky.
  • marty: a proc te nezaujalo treba demon's souls, ktere si na pc nezahrajes?
  • Sakra, prehledl jsem, ze uz mame rok 2017, to to leti :-).

Na pc jsou samozrejme segmenty a oblasti, ktere zatim dost vydelavaji, treba mmorpg nebo cina, kde jsou konzole zakazane. Jédna se o oblasti, kde si konzole a pc z nejakeho duvodu nekonkuruji. Tam kde si konkuruji, coz je nejlepe videt na multiplatformnich titulech, pc na konzole ekonomicky silne ztraci.
  • no vidíš a já ho držel v ruce několik hodin taky a nehralo se mi dobře naopak xboxovej mi vyhovuje...nemužou se zavděčit všem, PSkovej mi nesedí je malej a vyklouzává z ruky..mě nesedí...ale PS4kovej vypsada větší tak uvidíme
  • TheGGG
    nikdy jsi nedržel dualshock 3 v ruce co? jinak bys nevypotil takový kec. PS ovladač držím v ruce mnohdy celé hodiny a nemám žádné problémy.
  • jeste nwm jak to udelam na NextGen...PSko a hlavne jeho ovladac se mi hnusí ale X1 je zatím taky bída :-( abych nezkoncil z5 na PC :-D
  • zrovna jsem před měsícem po 15ti letech na deskopu přešel ze sveho i5, 16gb ram, hd 7970 přešel na xbox 360...protže jsem už delší dobu na praci měl macbook a PC mi lezel u televize jen na hraní ale nebylo to ono ... a ted ? přejít na konzloi bylo to nejlepší co jsem mohl udělat je to uplně jiná liga zabavy...pohodlí, rychlost zadné sraní se s problemama na WIN, zadné nemotorné ovládání WINU gamepadem... pekne kliknu ahraju stabilní FPS, slušní grafika absolutně tíchý chod ...narozdíl od PC ktere mi rozklepalo v zateži celej barák... naklady na ten hlušnej PC byly 30 000...naklady na xbox 3900 fungl novej... hry od 200 kc...parada sem zpokojen ze je ze mě po tech letech Konzolista...a na praci už only apple...

a to jsem bejval zatvrzelej PCkar a byl sme nazoru ze konzole jsou pro deti...ale hraní na PC uz me nakou dobu nebavilo nic sem nedohrál..nebavilo me u toho sedet a ted mam xbox a za měsíc sem dohrál 6 her...vse co jsem na PC nedal ani do pulky me na xboxu nwm proc proste baví mnohem víc
  • zrovna jsem před měsícem po 15ti letech na deskopu přešel ze sveho i5, 16gb ram, hd 7970 přešel na xbox 360...protže jsem už delší dobu na praci měl macbook a PC mi lezel u televize jen na hraní ale nebylo to ono ... a ted ? přejít na konzloi bylo to nejlepší co jsem mohl udělat je to uplně jiná liga zabavy...pohodlí, rychlost zadné sraní se s problemama na WIN, zadné nemotorné ovládání WINU gamepadem... pekne kliknu ahraju stabilní FPS, slušní grafika absolutně tíchý chod ...narozdíl od PC ktere mi rozklepalo v zateži celej barák... naklady na ten hlušnej PC byly 30 000...naklady na xbox 3900 fungl novej... hry od 200 kc...parada sem zpokojen ze je ze mě po tech letech Konzolista...a na praci už only apple...

a to jsem bejval zatvrzelej PCkar a byl sme nazoru ze konzole jsou pro deti...ale hraní na PC uz me nakou dobu nebavilo nic sem nedohrál..nebavilo me u toho sedet a ted mam xbox a za měsíc sem dohrál 6 her...vse co jsem na PC nedal ani do pulky me na xboxu nwm proc proste baví mnohem víc
  • presne o takýchto nechápavých ludoch sa tu dost často píše...
  • TheGGG
    http://cdn-static.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/gamesgear/xbox-one-ps4-gs-poll.jpg
  • TheGGG
    Souhlas, je to jen zlodějna. Viz. nudné hry typu world of goo, limbo atd.
  • Taky bych si rád poměřil skill ale i kdyby kozolisté vyhrávali tak by si to stejně Pcčkaři nepřiznali :)
  • miker17
    njn když myslíš. Boužel naše společnost se dostala to takové pozice že PC je a do budoucne BUDE středem veškerého technologického pokroku. A pád/recese hlavního pílíře ,který tento pokrok vede dopředu by znamenal pád celého herního průmyslu. (Tzn. že by to razantně omezilo PC i jako pracovní nástroj).
    A jestli nechápeš proč je herní prum. hlavním pilířem vyvoje IT tak s tebou nema cenu dal diskutovat.

P.S
    Na čem si myslíš že se pragramovaly hry na Atari,nes atd.....

P.P.S
    V Americe a asii je to 3 nejprodávanější platforma v evropě 2. takže smrt PC hraní je naštestí jen vzdálením snem.
  • Ale Valve už udělalo hru na konzole. Sice ne exluzivní ale udělalo a to Portal 2 na xbox
  • Prosim ta a kde presne drti nejaka platforma PC?
    http://www.forbes.com/sites/johngaudiosi/2012/07/18/new-reports-forecasts-global-video-game-industry-will-reach-82-billion-by-2017/

Ci nekompatibilne konzoly su akoze platforma? Skus si vypocitat , ktora platforma je pre business ako taky najdolezitejsia z pohladu prijmov, ked PC ma v 2012 30% prijmu odvetvia?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší