Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja cist umim a co ty, precetl sis ze kdy je ten clanek? Ano ten clanek je z poloviny roku 2012, takze kde vzali cisla za rok 2012? Je to cele kompletne spekulace.

Na konzoli je mozna mene zanru (spise kazda platforma ma sve specificke zanry), ale porad plati, co jsem uvedl, v primem srovnani, tedy u multiplatformnich titulu se jasne ukazuje, ktera platforma je ekonomicky silnejsi a na kterou je lepsi se zamerit. Proto jsou konzole primarni platformou a na pc se hry jen neporadne portuji. Kdyz je to nahodou naopak, jako napr. v pripade Diabla 3 nebo Zaklinace, pak ten port vypada uplne jinak. Kdo to videt nechce, at to nevidi, me je to jedno, jen at se ale potom porad nechapave nedivi a nenadava.
  • no vzhledem k tomu ze na kazdy hre pro konzoli clovek trati 500 je i zadarmo xbox drahej!
  • Ještě pár let a snad dostanež rozum *1*
  • Já se jenom zeptám. Kde jsi koupil nový Xbox 360 za 3900?
  • To je z duvodu uzivatelskeho komfortu, je pozadovano okamzite prepinani funkci bez prodlev. Jednoduse to pobezi vsechno najednou ve vyhrazenych oblastech v pameti. Ne jako u WiiU, kde otevrit menu trva 20 sec.
  • To je jedno jestli kinect nebo asus kinect nebo jiny senzor, až budu mít zájem tak si ho koupím. A letecké simulátory taky nehraji. Už sem si chtěl koupti ovladač nakonec jsem se na něj taky vybodl protože ještě nemám chuť na bojovky a další hry kde byhc ho využil. je to jednoduché jak facka, navíc proč by to měl PC mít když to má konzole, není třeba se opičit. Teda jestli to vůbec ke konzoli je, joystick, volant + souprava a další... existuje takový pack ke konzoli zárověň? To bych třeba bral, volant a zbytek pro racing. *4*
    Za odkaz bych byl i rád, ale myslím že na to čas nebude *9*
  • jeste par let a konecne budu v pozici kdy lusknutim prstu zakazu konzole v eske republice. Potom se verejne vsem ukazu ze sem to byl ja, a vysmeju se tem konzolistum do xichtu osobne.
  • "stabilni FPS" ? joke cislo jedna. PC ti rozklepalo celej barak ? To je ale tvuj problem kdyz sis ho takto postavil. Za 30 000 bohuzel hlucne PC neexistuje. Takze joke cislo 2. Hry na XBOX od 200kc ? Joke cislo 3. Srani s problematikou win vitam plnou naruci, hrabu se v systemu jak jen muzu. XBOX sem si take koupil, jen abych ho rozmlatil ale.
  • Ale hral.psal jsem neco jako kinect,ne jako kinect,
  • Ale hral.a psal jsem neco jako kinct,ne primo kinct.
  • Podle toho co tu pises mam pro tebe dobrou radu - Kup si konzoli.

Pc fakt nebude nic pro tebe :D
  • Macbook za 15 000 na video postprodukci, dobře ty *1*

//neříkám že je na to MacBook špatný, jen myslím že bdue třeba investovat do něj aspoŇ 30 000,- Kč
  • Výhoda PC je právě ta že to nemusíš kupovat všechno dohromady ale můžeš si libovolně dokoupit, co tě zajímá *7* já jsem rád že nemám kinect k tomu, stejně bych s ním hrál jen Skyrim. /cpt. out
  • a to sedi v tehle valce konzoli vitezi PC na plne care *1*
  • tak to mas blby
  • co nedopocita ps3 v fps,tak to dopocita televize.mel jsem starou lcd sony bravia,obraz se trhal atd.ted mam sony bravia,s mousn flow 400.a to je uplne neco jinyho ten obraz super,netrha se to,nedela to zuby.stim jsem mel problem u gt5 na stary lcd.sice full hd ale trhalo se to a bylo to zubaty.s tou novou bravii je to pecka,bez zubu,nadherne plynuly obraz.uplne jak jina hra!to sami pisou kluci s tim 3d monitorem od sony,ma pry 240hz a je to taky uplne jina liga obrazu,nez na stare lcd.je to take otom jaky zobrazovac clovek pouziva.
  • frag.ment
    Jsem stejnej případ jako ty, jen s tím rozdílem, že já přešel na PS3. Rozhodně to byl dobrej nápad a těch peněz nelituju.
  • moje PC s SSD bootuje pod 20s a nehranejsi hry co si davam na ssd kliknu a hraju driv nez se ti v konzoli roztoci disk *3*
  • Stejně jako mi PC bude stahovat aktualizace grafiky, steamu atd...

příklad chci ovládat PC od televize, jednoduše a přehledně ale nechci mít u televize myš a klavesnici...super a hlavě chci zapínat PC od televize ne ze pujdu nekam pod stul to zapnout...a taky chci aby mi automaticky nabehlo menu kde jen vyberu hru a budu hrat...dále chci aby to nebylo ani po nekolika hodinách absolutně slyšet že něco jede i když budu mít ten PC metr od hlavy..a chci aby byl v krabice 26 na 28 cm...ne zadnou velkou hnusnou bednu a cenove do 5ti tisic prosím
  • pc uz je zastarale uz tim ovladanim.furt vykon,vykon.me uz klavesnice a mys po 20 letech omrzela.furt stejny!kdy se treba dockam nakeho llaunche herniho pc,ktere bude myt neco navic nez klavesnici a mys.treba vybrace,kamerku jako kinect,nakou dotykovou plochu typu ps vita.neco,aby u toho byla sranda.chci nake takove herni pc,aby bylo jedinecne a stali se na nej fronty pri launchy jak na ps3 a ps4!pak si ho jako herni stroj klidne koupim.Rekne te mi,tak si kup xbox ovladac a je to.no neni!je to ovladac pro xbox,a ne pro supr tupr herni pc.chci ovladac primo pro toto pc!ne zjine platfomy.treba vse od MSI,a zazit jeho launch.Aby v zakladu melo,pc MSI,klavesnici i mys od MSI,herni monitor MSI, gamepad MSI,kamerku,neco jako kinect MSI, nakou dotykovou plochu MSI, atd.tak si predstavuju herni pc!a ne nakou slataninu od kazdeho vyrobce trochu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit