Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak dnes ve hrách nevyužiješ ani 8GB,natož 16.Tudíž jsou tank nějak na dvě věci..
  • pc musi jet na 1080p a 60snimku.protoze jeho primarni zobrazovac je prtavej monitor u ktereho sedis nalepenej tak do70cm a znicil by sis oci.konzole je delana primarne pro tv zobrazovace a sedis od ni 3m.a beha na vic HZ nez monitor!na monitoru ses rad kdyz mas 150HZ! led 3d tv behaj az na 800hz!pak je ten obraz na konzolich onecem jinym.
    • Ve všech těch televizích je maximálně 100Hz panel. Velký nápisy typu 800MHz jsou marktingový názvy pro různý algoritmy, co upravujou obraz pro rychlý scény jako je třeba sport.
  • Já se tu divím že Games cenzuruje i takový slova jako je ůch*l a přitom nezabanujou ty kašpary co tu komolí nicky ostatních do rúznejch vulgarit (např zde v diskuzi nějaký lidský průjem použil nicky k*rvoslav a mr*koslav- a games to nevymazali). Games by jim měli zabanovat IP adresu a nebo přejít na možnost psát do diskuze jen pokud se uživatel zaregistruje aby tihle smradi měli ůtrum.
    • Komolit idiota a spamera Veskoslava neni precin, ale dobry skutek! *1* A to rikam, aniz bych to delal. Proste leze hracum na nervy.
      • Může být, já ho neznám, na druhou stranu je tu ale fakt že on tu nikomu nenadával pokud vím, kdežto ten druhý dotyčný vlastně ano (skrze ten nick) a to mě jasně ukazuje že idi*t je ve skutečnosti ten druhý. Nepočítaje že komolení nicků je to nejubožejší na co může primitiv přijít. Pokud má nějaký problém má to řešit někde jinde a nenapadat tu (kohokoliv) v diskuzi, alespoň dokud ten první píše slušně. Tak to alespoň vidím já.
        • Jejdasek- Říká někdo kdo má asi sto fake accountů. *7*
          • Jo, a ktere? :-)
        • Veskoslav má mladou horkou krev a rozdává zde urážky velice často. Čili ono to má svůj vývoj a to, co může vypadat jako nevyprovokovaný útok, může být a často i je odvetná akce za nějakou sprosťárnu z minula. Souhlasím, že to není dobrej přístup (eye for an eye and the whole world goes blind).
          • Aha, pak je to tedy o něco pochopitelnější, ale dělat by to stejně neměli. :/ :)
            • A hele, novy Veskoslavuv nick :-).
  • Herni pc je mrtve, konzole a tablety a mobily ho vytlacily na okraj zajmu, jak hracu, tak vyvojaru. A samozrejme piratstvi. Cim driv se s tim smirite, tim lip pro vas. Dneska prakticky nikdo neriskne only pc AAA hru. To co vychazi na pc jsou v podstate konzolove porty. Male moznosti nastaveni a konzolove menu ve hre.
    • Začíná mě to připomínat ty náboženské fanatiky zvěstující neustále konec lidstva. Nejraději bych sedl na meteorit a odletěl za lepšími zítřky.
    • Těch velkých pc-only her vychází stále velmi hodně. To, že o nich nevíš je jen důkaz tvý omezenosti a taky to dost podkopává hodnotu tvých komentářů, který očividně vychází převážně z tvý neznalosti.
    • Konzole? Myslíš takové ty platformy na něž se věší záclony? (menší troll vtípek)

K tomu co jsi ale napsal se dá snadno odepsat- To že vznikají konzolové porty na pc naopak ukazuje že pc má pro tvůrce her stále cenu, jinak by je totiž nedělali vůbec, ne? Protože narozdíl od konzolí není na pc dotovaný vývoj her (ze stejného důvodu tam vzniká i méně exklusivit, na pc není nikdo kdo by jim vývoj dotoval podobně jako to dělá Sony a MS u svých konzolí)
      • Robotron3
        Sony a MS je normální vydavatel, který vývojářům dá na hru peníze a oni ji udělají. To je stejný jako hry na PC, stejný jako hry kdekoli.
        • To nie je to iste, ako vytvorenie exkluzivity , ktorej ciel je podpora predaja hw platformy. PC exkluzivity su prirodzene, vychadzaju z cielenia na skupinu zakaznikov, vykon, design ovladania alebo len nevyhovujuce obmedzenia koznoloveho publishingu. Naopak VSETKY konzolove exkluzivity su bez problemov predajne na PC trhu (move / kinect veci mozno horsie) ak by tam vysli.
          • Robotron3
            Pancho Chalza tvrdil, že existuje nějaký dotovaný vývoj her na konzolích, kde Sony nebo Microsoft dává peníze vývojářům předem, než je hra hotová a že na PC tohle není. A to je naprostý nesmysl, protože tohle dělá vydavatel ať na konzolích, nebo PC.
            • To robotron- Ještě omluva za malé zkomolení tvého nicku, nevšiml jsem si že tam máš ještě R.
            • To roboton- Viz příspěvek výše, tam jsem to napsal.
            • Robotron3
              A ty pracuješ někde u vývoje her? Nebo u vydavatele? Jestli se můžu zeptat?
            • Nemáš pravdu, platí to tak jak jsem to napsal. Dalo by se říci že konzole mají jednu "platbu" financí navíc oproti pc. Uvedu to takto-

KONZOLE : první platba od vydavatele (EA, Activision atp) vývojařům hry a druhá platba je zase vydavatelům už od Sony a MS za vývoj hry na jejich platformu.

Na pc je první platba od vydavatele vývojařům, ale platba vydavatelům za vývoj na pc už odpadá protože pc nemá žádného "dobrodince" jako mají konzole. Už chápeš ten rozdíl?
            • danny_the_hound
              Tak prečo potom vôbec exsistujú exkluzívne tituly? Nebolo by pre vydávateľa výhodnejšie vydať hru na všetky platformy a predať tak viac kusov?

EDIT: Ešte lepší príklad sú tituly, ktoré vyjdú exkluzívne v predstihu na konkrétnu platformu a na ostatné až dodatočne s nejakým oneskorením.
        • Není pravda, na pc nic takového jako dotovaný vývoj není a ani nebylo. Dotovaný vývoj je že Sony a MS platí vývojařům a vydavatelům za vývoj hry na jejich platformu již předem, kdyby ji dělali na pc tak by si ty finance museli naopak celé sehnat sami. A to je velmi podstatný rozdíl který nahrává konzolím.
          • Robotron3
            Co to povídáš *15* Hry se dělají tak, že studio udělá nějaké demo a návrh hry a pak s tím chodí za firmami, co vydávají hry, jestli jim na to dají peníze, nebo je to nezajímá. Samozřejmě, že dostanou peníze předem, ještě než je hra hotová, za co by to asi dělali? To čemu říkáš dotovaný vývoj her, je normální vydavatel, tak to funguje všude. Sony, Microsoft, nebo Ubisoft. Druhá možnost je nezávislé studio, které si hru vydává samo a musí si na to sehnat peníze, kde je zrovna najdou.
            • Robotron- Hele jo, napsal jsem to moc zkráceně takže to mohlo vyznívat divně. Každopádně není zač, a také díky za slušnou (což je také dost zázrak když člověk na ní narazí :D) debatu.
            • Robotron3
              Tak dobře, aspoň jsem se zase něco dozvěděl, což je v diskusi výhra :) Ale z toho prvního příspěvku to vypadalo trochu jinak, než po rozvedení, jak jsi to myslel, takže to bylo spíš nedorozumění. Kdyžopádně díky za info.
            • To roboton- Přiznám se že nepracuji, ale mám o tom dost načteno a znám pár lidí co se znají (ano zní to debilně ale je to tak) s lidmi co už s vývojem her zkušenosti mají. A jelikož jsem se o to sám zajímal bylo mě to takto osvětleno. MS a Sony zkrátka nabízí za vývoj her na své platformy ono proplacení části vývoje, většinou pak trvají na nějaké smlouvě (např exklusivita a tp) ale základním faktem je že pokud se například EA rozhodne že hru vydá s předstihem na PS4 (např) tak Sony jim za to zaplatí část vývoje (a tím se minimalizuje pro EA riziko z neůspěchu). V případě že by šlo jen o PS4 exklusivitu byl by ten příspěvek samosebou vyšší a tp. Takto mě to bylo alespoň vysvětlováno.
            • Robotron3
              A ty máš zkušenosti s vydavateli na konzolích, ty pracuješ někde v 2K, nebo jak můžeš vědět, co chtějí vydavatelé na konzolích aby jim Microsoft, nebo Sony proplacoval?
            • Povídám to co je pravda. MS a Sony totiž vůbec nefungují jako klasický vydavatel (jako klasický vydavatel her fungují jen u vlastních exklusivit). Nepleť si je ale s vydavateli jako je EA či Activision. Vtip je v tom, že menší studia jdou většinou hledat onoho vydavatele (tak jak jsi ty popsal) ale tito vydavatelé se následně snaží udělat smlouvu s MS či Sony na to aby jim část financí vložených na hru defacto zpětně proplatili zkrze onen dotovaný vývoj. Na PC už tito vydavatelé ale nemají za kým dále jít a tak peníze na tyto hry vložené musejí jít čistě z "jejich" kapes. A to platí stejně i pro studia co se rozhodou jít za Sony či MS rovnou. Vždy je to tak že Sony i MS proplácí za vývoj her na jejich konzole a na pc není nikdo kdo by ten vývoj dotoval.
    • Robotron3
      Civilizace V, Total War, dvě s přehledem přední a nejlepší strategie vůbec PC / Mac only.
      • Taky bych zminil serii Anno.
    • Ale, maminka dovolila Bieberovy před obědem na chvilku k počítači?
  • TheGGG
    http://cdn-static.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/gamesgear/xbox-one-ps4-gs-poll.jpg
  • an, nejlepší vtip dne crysis 3 na kartě za 5000kč na ultra, sám crytek oznámil,že na max využití je potřeba 2 titány ve sli *1*
    • "crytek oznámil, že na ultra je potřeba 2x titan ve sli". To je možná důvod, proč mně taková hra nezajímá. Technologická dema, která tu jsou jen proto, aby podpořily nákup nejnovějších GPU, může lákat snad jedině grafické "masturbátory".
    • Tak tu máš třeba video na gtx 580 pouze s vsync off na stabilních 25-35 fps. A to frajer k tomu ještě nahrává. V popisku má link na celý spec.

http://www.youtube.com/watch?v=xqDbQD5Pa2c

Než začneš plácat blbosti, tak si takovou kartu kup a hrej na ní. Uvidíš sám co zvládne. Dokonce i Heaven Benchmark 2.0 s maximální teselací drží na slušných 25fps v průměru, s maximálním nastavením na 1920/1080.
    • A ty si je koupíš a budeš happy že ti to jde na Ultra, a co my s tím?
  • lol, tenhle článek me jako potencialniho zakaznika dokonale odradil, stačilo par krat zminit RROD, že to tentokrat bude "možna" lepe (jakože možna taky ne), menší pamet atd
  • nevi nekdo kolik ram bude mít ps4?
    • Keyz
      Mělo by to být 8GB GDDR5
      • sipecka
        hoho já vas poučím...z toho 7GB pro hry a 1GB pro OS.. xbox 8GB a z toho 5GB na hry a 3GB na OS.
        • Keyz
          Navíc jestli se nepletu tak něco taky bude brát GPU. Tedy 5GB RAM - to co vezme GPU. To je pak dost zoufalé u Xbox vzhledem k tomu kolik hry v HD rozlišení berou.

U PS4 výrazně lepší, jak rychlostí pamětí tak velikostí pro hry.
          • Možná počítají s tím, že vše půjde přes ty jejich výpočetní servery? *3* WHOOOPS, server down, sek, sek, sek!
  • R.I.P
    http://zapp5.staticworld.net/images/article/2012/01/dead_desktop-10079808.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit