Přejít na výpis diskuzí
Xbox One si prý výkonově polepšil, ale velikost RAM zůstane
13.7.2013 | Adam Homola
496 příspěvků
-
2006 "PS3 bude ovela vykonejsia a v hrach to bude videt" = 95% vsech her na Ps3 bylo horsich
2013 "PS4 bude ovela vykonejsia a v hrach to bude videt" Good luck *15* *3* -
-
Mě stačí ta hromada exklusivitek proti které nemá xc*ck šanci *3*
-
-
No většina tvůrců neuměla tvořit na Cell. Ten procesor v té době byl něco neskutečného, když se podívám na současný procák od AMD(nic proti AMD) beru to trochu jako krok zpět. Prostě škoda, že se nedočkáme dalšího Cellu 2.0 např.
-
-
No Sony neumela pripravit dobry vyvojarsky prostredi.
-
-
Ne, vývojáři byly líné lemry a nechtěli se nic učit. Když to šlo třeba u Dantes inferno které bylo na obou platformách stejné, proč by to nešlo třeba u Bayonette. Nemluvě o skvěle zvládnutých exklusivitách které vypadají i dnes božsky.
-
-
jak si chudák justice beaver musí ty plusy klikat sám...
-
Dlouhý text ti pravdu nezajistí. Jaké exklusivity? To snad nemusím vypisovat, každý zná ty klenoty.
Navíc mě zajímá jaký máš důkaz na to že sony muselo něco dotovat? Žádný že.
Jinak jen lži xbox fanboye. *6* *6* -
Je vseobecne znamou pravdou, ze Ps3 je vykonnejsi. Na papire. Je to stejny, jako kdyz tvrdis, ze tvuj pen*s meri 30 cm. Realita muze byt uplne odlisna. Exklusivity? Myslis jake konkretne? Posuzovani grafiky je relativni vec, a navic se vsadim, ze pujde o hry, jejichz vyvoj trval 4 roky, Sony je tvrde dotovala a dost mozna ani nevydelala. To s normalnim vyvojem nema nic spolecnyho.
Hry vypadaly na papirove slabsim Xboxu lepe, protoze narozdil od Sony meli vyvojari lepsi vyvojarske prostredi. Nikdo nebude zamestnavat development team o 200 lidech pul roku navic - stovky tisic dolaru, jenom protoze si Sony vymysleli exoticky CPU a spatny prostredi. Dalsi spatny krok byl pouhych 256 MB pameti, coz vedlo k tomu, ze Ps3 mela u spousty her horsi kvalitu textur a u hry Skyrim kolabovala i pri blbem 20MB patchi uplne.
Cell byl splepou vyvojovou vetvi, coz dokazuje nejlip to, ze samotna IBM vyvoj nastupce Cellu ukoncil a Sony sla s Ps4 konecne do normalni architektury. Necekam, ze to tvuj maly Cell v hlave pochopi *1*
Ad Ps: Jj, dochazi mi argumenty a proto jsi vytahl hnedka na zacatek zamestnance Microsoftu, ty komiku . Znas slogan Nevidi si do huby? Prave jsi to ukazkove predvedl. Ukazkova selfownage. *5* -
Stovky dalších her? Lol to smrdí nějakým zaměstnancem mrkvosoftu. Pominu li fakt že je všeobecně známou pravdou že je PS3 výkonnější než xbox 360 (stačí porovnat exklusivity), tak tvrzení že je cell slepá vývojová větev jen svědčí o tvé kompletní neznalosti. Některé hry sice vypadali na xboxu lépe, ale to jen proto že si vývojáři nedali práci s prostudováním technologie od SONY a nevyužili výkon PS3 na plno. To bylo jedinou vadou na kráse PS3. S příchodem PS4 tato vada mizí a to znamená jedinou věc. Good night xc*ck
PS: fakt že taháš do diskuze nesmysly typu že mám jít ven svědčí o tom že ti dochází argumenty a snažíš se vycouvat, kryt špinavými urážkami. *3* -
Ty jsi taky lina lemra, mel bys se jit probehnou ven a ne smrdet cele dny na foru. Prokrvenim tela, by ses mozna dostal i k nejakemu mysleni. Ps3 byla pro vyvojare Dantes Inferna primarni vyvojovou platformou. Stejne jako Dead Space 1-3. A to protoze kdyz to rozbehali na Ps3 s mizernym Cellem, dostali by takovy vykon i z kalkulacky. Konverze na Xbox 360 uz pak byla hrackou.
Cell byl slepou vyvojovou vetvi, coz potvrdily samy firmy, ktere veskery vyvoj nastupcu Cellu ukoncili. Dani za to byly spatne multiplatform tituly, ktere casto vypadaly i oproti X360 jako nejake betaverze. Viz Mafia 2, Skyrim, Bayonetta a stovky dalsich her.
-
-
-
-
-
-
Ještě pár let a snad dostanež rozum *1*
-
-
nn presne tak bych to udelal. Za kazdou cenu bych sel proti.
-
-
Jsem slepej nebo nevidim ethernet ?
-
Ty prodeje pc nejsou opravdu valné http://extrahardware.cnews.cz/prodeje-pc-sly-zase-dolu-nejdelsi-deprese-historii-je-zatim-stale-bez-konce
-
-
Přirozeně, každý se teď zaměřil na tablety a smartphony, a PC se propadají. ALe když to vemu podle sebe tak jsem nový PC kupoval tak před 2-3 rokama takže mám ještě čas, navíc technologie to posunuly s výkonem dost dopředu, grafiky přesytili trh a nikdo je nechce což tomu taky nahrává, ale teď je přesně doba kdy PC nikdo kupovat nechce, já říkám že by mohla přijít tak za rok dva zase, hlavně se utiší prodej tabletu a smartphonů kdfy je snad budu mít konečně i já ^^ , přijdou konzole 4gen, nové hry a lidi budou chtít upgradovat.
Nechápu jak může mít někdo něco proti poklesu prodejům PC *15* -
Zapoměl jsi dopsat tu malinkou větičku pod tabulkou...
Data incluides desk-based PC and mobile PCs, including x86 tablets with windows 8.
Tzn data jsou jen z přenosných počítačů s OS W8. Až k tomu zahrneš desktopy, kancelářské PC a hlavně PC s os W7, až k tomu zahrneš i výrobce PC komponentů a nejen výrobce přenosných PC, budem se o něčem bavit. -
-
Ehm, to sis ale spatne prelozil. Znamena to, ze jsou to desktopy, laptopy a jsou mezi ne zapocitany i x86 tablety s Windows 8. A ne ze jsou to jen PC s Win8.
-
-
Desk-based neznamená desktop. A koukni na výrobce, které ty čísla uvádí. Jsou tam Lenovo, HP, Dell, Acer a Asus.
-
-
Pardon, proste stolni PC, ja jim rikam desktopy, i kdyz jsou v tower skrinich :)
A co maji spolecneho vyrobci s tim, ze jsi spatne prelozil onu vetu o x86 tabletech s win8 a vztahnul jsi ten OS na vsechny zarizeni?
-
-
-
A navyse predaje pracovnych PC su pre gaming naozaj velmi dolezite ;)
-
-
Tak když frajer napíše že nejsou valné prodeje PC a přihodí článek jen a pouze o tabletech a noteboocích s OS W8, tak to s herním průmyslem taky nemá nic společného.
-
-
A můžeš mi říct kdo by si koupil notebook s win 7. Když osmička je ve všech směrech lepší? .)
-
-
Tak teď napiš výhody jaké má Win 7 oproti Win8. Já pak napíšu Výhody osmiček. EDIT. Tady vždycky hate na Win 8 skončí jelikož kdo hatujou Win 8 jsou ti kdo ho nepoužívají.
-
V tom případě žádím omluvu za vaše nedostatky detektiva. Předem díky!
-
Tak jestli je pro tebe měřítko dobrého OS to že se probudí ve vteřině, tak to opravdu vysvětluje mnohé.
-
Ano Ano. V době, kdy hodně notebooku má dotykovou obrazovku budu kupovat Win 7. A to nemluvím o tom, že win 8 se budí ze spánku ve vteřině .) Takže máte pravdu Win 7 je skvělá volba do budoucna.
-
Měl by jste zůstat u činnosti detektiva pane Rhulade. Statistika Vám vidno moc nesedí.
-
Aha, tak to pak vysvětluje mnohé.
-
-
-
Bozinku gaming pc si kupuje 1% trhu vy kedlubny... Pokud se už neprodávají mobilní pc tak deskop dvakrát tak ne.. Se probuďte..
-
-
Hňupe, mluv za sebe, až se mi bude PC zadýchávat, opět si koupím PC. Nedělej tu ze sebe střed světa a erudovaného odborníka ty hnědopichu.
-
Cislo vycucane z prsta, ze? ;-) To, ze pracovne / manazerske notebooky nahradzuju tablety je pre gaming naozaj uplne nepodstatne.
-
-
Normální člověk v diskuzi neháže debilama. Jakže je to přísloví? Podle sebe soudím tebe? Debila ze sebe děláš jen a pouze ty.
Se podívej co za firmy ty tvoje čísla zveřejnilo. Výrobce notebooků, a ty ty čísla vztahuješ na celý PC trh. Automaticky integrovanou grafiku započítáváš jako notebook. W8 posuzuješ podle rychlosti startu.
S takovou ti ani nadávat nemusím, když se shazuješ sám. Tvůj boj. -
Ty tu svoji debilitu nepředstíráš že... Je ti jasné, že to vůbec nic nemění na faktu. Navíc končím, jelikož to co jsem postnul obsahuje vše čili nemá cenu se hádat s debilem. Bye.
-
Potřetí ti píšu, že Intel vyrábí procesory s integrovanou grafikou, a to od dvoujádrového celeronu až po i7. Tzn každý prodaný kus procesoru, včetně desktop procesoru intel, od kancelářského počítače za 4 000kč s celeronem až po sestavu za 40 000 s i7 je v těchto číslech a s notebookama to číslo nemá nic moc společného.
-
Chlapi vy jste víc uhádaní než babky na trhu. To, že má Intel 60% značí, že se prodávají víc notebooky s intergrovanou grafikou než deskop s normálním GPU. Z této definice můžeme určit jednoduchou rovnici, že Notebooky se prodávají víc než deskopy čili ta statistika, že upadá prodeje pc jsou objektivní.
-
No co by som na to povedal, len to, ze vdaka, ze si si to svoje vymyslene cislo aj rovno vyvratil kedze AMD + Nvidia maju okolo 40% podielu na trhu s grafikami je podla mna dost pravdepodobne , ze predaje gaming PC nebudu 1% z celkoveho predaja PC.
-
Intel má hlavně 60% trhu s procesorem, do kterého přidal v základu integrovanou grafiku. Takže tyhle čísla nemají žádnou spojitost s notebookama.
-
http://extrahardware.cnews.cz/prodeje-gpu-samostatne-grafiky-stale-tahnou-nvidia-oslabuje-nadvladu-intelu tak intel má 60% procent trhu s grafikami. Co na to řeknete teď pc fanatici. Ani popel *3*
-
-
A kolik % trhu si kupuje notebooky a tablety, a kolik z toho je pouze s OS w8?
Poprosím o čísla. Děkuju. -
-
A zase linkneš tabulku která zahrnuje pouze notebooky a tablety? A nebude ten prodej jen díky tomu že je integrovaná do všech cpu od celeronu až po i7?
-
To myslíš jako vážně? Dám ti jednoduchou odpověď! Nejprodávanější grafiky? integrované od Intelu.
-
A komponenty taky?
-
Vím, že se mě svou doufám předstíranou debilitou snažíš nasrat, ale to se ti nepovede. Prodeje notebooku v současnosti představuji hrubě nadpoloviční většinu prodeje všech pc. Čili ta statistika odráží současnou situaci velice dobře. Pokud by tam byly zahrnuty deskopy tak by ses nestačil divit.
-
Svéprávný jsem.
Ale pochybuju o tobě, když jako důkaz o prodejích PC linkneš čísla pouze notebooků a tabletů s OS w8. Obvzláště když v reálném světě vidíš většinu pracovních stanic jako desktop. -
Si to najdi. Si snad svéprávný?
-
-
-
-
-
-
cechi ty si hraj na čem chceš, je to tvoje volba ale já nehodlám inorovat skvělé hry které si na pc nikdy nezahraju, naopak za posledních 10 let nevyšla na pc hra která by mě zajímala. pc tu samozřejmě bude ale na hry už moc ne.
-
-
To je naozaj vec nazoru a preferencii. Ja zase mam v jednej PC hre odohranych viac hodin ako vo vsetkych 14 exkluzivitach co mam na PS3. A to ma z nich naozaj zaujali len 3. Bieda na 3 roky pri konzole. PC neumrelo pri PS1 napriek rovnakym plkom, neumrelo ani pri PS2 generacii, neumrelo ani pri Xbox/PS3 a neumrie ani pri dalsej.
-
-
Tve smyslene tvrzeni, ze na konzolich je bida, je ciro cire haterstvi.
PC neumrelo a neumre, ale jako herni platforma proslo upadkem a ztratilo svoji vysadni pozici. -
-
vysadni pozici v prodeji strilecek a sportovnich her??? no tak at si ji konzole nechaji, ale svou vysadni pozici v RTS, MMO, simulatoru,atd., mod scene a vsestranosti nikdy neztratilo a jeste dlouho neztrati naopak neustale pocet uzivatelůu roste... hlavne nezapomen argumentovat prodejema PC krabicovych her a samozrejmne zase zapomen na digitalni ditribuci jinak by ti to nevyslo *1* *3* no nic jdu hrat StarCraft2
-
Vravim cisto o exluzivitach. Nemam ich zdaleka vsetky, ale za posledne roky ma zaujalo len GT5, Infamous2 a teraz naposledy LoU. Faktom je, ze posledne 2 roky vyslo na PS3 len zhruba do 15 exkluzivit so zaujimavejsim hodnotenim (metacritics), co je skutocne malo. A to este boli v tom aj Vita tituly. Samozrejme, ze vychadzaju aj na ps3 zaujimave tituly, lenze su to multiplatformy, ktore ei zahram lepsie na pc. Pre moje herne preferencie ma pc omnoho viac zaujimavych exkluzivit. To nie je haterstvo ale moj subjektivny fakt.
-
Protože generace lidí neskutečně hloupne a musí mít i na hry jedno tlačítko.
-
-
-
-
Napište mě tu hry které jsou only PC ! Strategie a trapny tahovky Neberu, ty mě nebavijou .... Ze změněné IP zdraví JustinBieber
-
-
Prakticky každá strategie, MMO a simulace.
-
Můžete napsat ještě 4905 znaků a 7 odstavců. ...sorry
//ok, World of Warcraft, ten to jistí :* -
Vetsina RTS, Half Life, puvodne Doom, Metro 2033, puvodne oba dily Zaklinace, cela serie Stalker, vetsina H&S RPG. To trolove neumi pouzivat google?:)
-
-
Che-che-che. Davam libi ciste za pobaveni. Trolove neumi pouzivat google, ale to ty taky ne, navic jeste mozek.
-
Původní Doom? *1* To je teda exkluzivita jak svin. Ta hra byla portovaná snad na všechno i kalkulačky.
-
-
Tam chybi Doom 3 no. Moje chyba.
-
-
-
zalezi na druhu
-
-
http://www.ign.com/articles/2013/01/18/50-pc-exclusive-games-in-2013
-
ARMa 3
-
-
problem je v tom ze moje konzole stojí pomalu stejne co jen tvuj ssd disk :-) za cenu dnešního PC/HTPC mas 10 konzlí...ktere jsou menší, tišší a pohodlnější na ovládání, a stabilní...moje konzole pomrksá hry za par let furt stejne tvoje PC za pul roku bude muset menit grafiku aby udrzelo tempo s dobou...
PC je proste na práci (konkretně mac, win ty nejsou ani na to dobre, ty mozná tak na digitální červí farmu) a na hry je stavěná lepe a primárně dělaná konzole... zajímave je ze ve vetšině pokrokovejch zemích kdby si rekl ze hrajes hry na PC tak se ti vysmejou protže tma kazdej uz pohopil na cem se má hrat...tady to asi bude jeste par let trvat -
-
A ty ze si bol PC hrac? ;) S tymito vtipnymi nazormi?
-
-
Proč by nemohl ? to tu **urva už nemůže nikdo říct svůj názor na věc ? Smiřte se stím že tu konzole jsou a dokuď tu budou tak tu budou i hráči kteří na nich hrají.Co se stalo s dobou kdy hrál člověk na tom i na tom je to přece uplně jedno kdo na čem hraje hráč jako hráč. *16*
-
-
Proti názorům asi nikdo nic nemá, ale když jsou takovýhle úplný nesmysly, tak je těžký se ubránit výtlemu.
-
Ale ved moze, ale ak prehlasi napr. to klasicke "za pul roku bude muset menit grafiku aby udrzelo tempo s dobou", tak asi sa prebral z kryogenickeho spanku alebo skutocne ani len netusi o com rozprava a musi pocitat, ze sa mu ludia budu smiat.
Hranie na konzole je uplne normalne a konzola ma svoje vyhody pre svoju cielovu skupinu. To ale nemeni nic na tom, ze trepat hluposti je na smiech ;-) -
-
Kdyz jsem mel pc tak sem vzdy musel mit to top a muselo mi vse ject na max, mam rad kdyz rarizeni co mam ze sebe dava maximum...kupoval sem grafiku aby mi slo na ultra bf3 a ted po roce sem musel kupovat grafiku aby sem mel na max co to de crysis 3...ted mam konzoli kde je to pevne dany a mam klid...at si kazdej hraje na cem chce, ja presel z pc na konzoli a uz nikdy k pc nesednu, neldo naopak prejde z konzole k pc
-
-
tak tos vyhodil uplne zbytecne prachy za konzoli stacilo si to tvoje "zastaraly" nabuseny PC nastavit na LOW a mel bys stejnou kvalitu jak na te konzoli jeste si misto 60fps nejak nastavit 25fps a mas to komplet stejny zazitek jo a vetsinu her hrat v 720p resaplnovanych na 1080 *1* si to uzij
-
To je sranda, já kupoval před třema lety celý počítač a jelo mi na ultra uplně všechno, včetně BF3, Crysis3. Grafiku tam mám gtx470 a stála 5 000kč. A taky hraju na ultra Metro LL, Tomb Raidera, Firefall, veškeré mmočka na ultra... Prostě ještě nevyšla hra, kterou bych nehrál na max nastavení.
Takže to tvoje top bylo asi top někde z bazaru, nebo od někoho kdo tě pěkně natáhl a nebo jsi si jen myslel, že kupuješ top. Jak jsem psal, konzole kupuje ten, kdo zapne počítač a je v pasti a neporadí si.
Konzole je pro jednoduché lidi / lidi co se nechtějí zatěžovat s PC / pro jednotlačítkáře. To by vysvětlilo i ten názor že lidi v pokrokových zemích (čti US) chápou k čemu slouží konzole :-)
-
-
-
-
-
-
Dalsi pomyslny hrebicek do rakve pc . Za cenu mensiho nakupu dostanete nabusenou novou genreaci konzol. Take herni pc za desitky tisic se tomu nemuze rovnat-.
-
-
Konzole su dotovane. Nie su mienene na to aby predajami zarabali. $ony a M$ zarabaju na pradanych hrach ktore su drahsie. Je lacna preto lebu chcu aby si si ju kupil a aby si potom bol uzavrety v ich cykle z coho potom zarabaju.
Lebo ked uz tu konzolu mas tak na nu pravdepodobne budes kupovat hry, hry na ktorych budu zarabat a ktore budu bezat jedine na ich systeme. cim viac ludi si konzolu kupi tym viac sa na nu bude robit hier, cim viac hier tym vacsia motivacia ludi si konzolu kupit a tym mensia motivacia od konzole odist => zisk pre $ony alebo M$. Tieto korporacie zarabaju v podstate jedine na popularite a nic ine nerobia iba udrzuju jednotnu platformu.
Uz chapes preco su konzole lacne ?
Rovnako je to u operacnych systemov za prachy. Ludia kupuju windows lebo vsetci maju windows a vacsina softwaru je vyrabaneho nanho. M$ sa prizivuje na tvorcoch softwaru, preto ja zostavam u PC a bol by som rad keby sa viac rozsirili open source operacne systemy ako linux. -
To silne závisí od kupujúceho. Trebars ja -- povedzme, že mám 450€. Za 100€ kúpim šesťjadrový procesor, za 30 eur 4gb ddr3 (ďalšie 4gb mám v súčasnom počítači), za 50 € nový kvalitný zdroj (500W seasonic) a zvyšných 270 € investujem do grafiky AMD 7950 s 3GB DDR5. Výsledkom je počítač trúfam si povedať lepší než nadchádzajúce konzoly a to za ten polrok možno pôjdu ceny komponentov ešte nadol.
-
Dávám PC rok, maximálně dva. Rádio přece taky zemřelo s nástupem televize a dnes již ho nikdo neposlouchá.
-
-
Obvzlášť, když se jedná o rádio, které má v sobě i tu televizi... a dalších X spotřebičů schopných vykonávat Y dalších, uplně zbytečných funkcí...
-
Rádio zemřelo?
-
-
Ironie:)
-
-
Tady nikdy nevíš.:-)
-
-
-
No takové hodinky už taky přece zanikly:) Nahradily je mobilní telefony atd. Jo propadliště dějin *1*
-
-
Pravda, kazdy jinak definujem slovo nabuseny. U nas to obvykle znamena silny, vidim ze to tak neni vsude. PC za desitky (desitkY predpokladam tedy aspon dve) tisic se tomu nemuze rovnat, to je pravda, bude 4 a vickrat vykonnejsi. *3*
-
-
chce se mi tu z vác všech smát :-D A nebo možná i brečet, nějak se nemůžu rozhodnout... :-D
-
-
mam zde take obcas ten problem *1*
-
-
Koukam, ze se nam tu v diskuzi vzdy vyroji spousta odborniku na technologie a ekonomii, nebot nekteri hned vedi,ze v pristich letech pro spolecnosti nebude vyhodne vyrabet PC komponenty. Prosim, udelejte mi o tom na konzoli kratkou prezentaci s par grafy a nepouzivejte klavesnici.
Preji pekny den =* -
-
Ale nechej je kamaráde. Neber jim jejich jedinou radost. Ať si dál olizujou kulky, když se jim to tak líbí. To, že PC umírá, se říká před každým nástupem nových konzolí. To už tu bylo tolikrát, ale ono zatím nic. Až půjde na trh Playstation 8, nebo XboxFour, tak opět budou předpovídat PC smrt...No prostě rutinaaaa :)
-
-
Ja jsem vlastne ten clanek ani necet, na nejaky prognozy a analyzy nejsem zvedavej, vi o tom zhruba tolik jako ozralej simpanz =)
Muj cil bylo vytrollit par lidi a to se povedlo. Zpatky na Planetside! Jo pockat... ono na konzolich neni. No neva, jsou tam prece super uber Gearsy a Haloooo.... -
-
Good luck and have fun oO
-
-
-
A další osel, který stále nedokáže pochopit, že se řeší budoucnost pc pro hraní her, nikoli jeho budoucnost jako pracovní nástroj.
-
-
Herní pc scény podle těchto lidí umírá už X let a přitom neustále roste. Kde je chyba?
-
-
To samé se říká o konzolích *3*
-
-
Hovadina.. to se nikde neříká...
-
A to se říká kde, že konzole jsou mrtvé? Já jenom slyším od jednoho s 50 "nicky" jak jsou pc mrtvé a ty kecy okolo.
-
-
Jo šak ano já jen píšu to že se to říká i u konzolí :)
-
Jo tablety vytlačí klasické pc do dvou let a podobné srandy:) No když otec dostal komunikátor od Nokie, tak to měl být konec pc. A to je už skoro 12 let:-D
-
Pokuď chodíš i jinam a ne jen sem tak by si se mohl dočíst např. že chytré mobily a tablety zničí konzole ale je toho více :)
-
-
-
-
Krásně řečeno
-
-