Přejít na výpis diskuzí
Youtuber Felix Kjellberg alias PewDiePie vydělá 4 miliony dolarů ročně
19.6.2014 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
by se oběsil :)
-
Jestli tím vtipnějším člověkem shledáváš toho Critikala (nevím jestli je to správně), kterého nesleduju, takže posuzuju jen z toho co přiloženého odkazu. Oba hrajou Outlast, což je horrorová hra, která v tobě má vyvolat strach, což je Pewdieho přirozená reakce, možná trošku přehraná, ale mnohem závavnější než ten robotický postoj který zastává ten druhý letsplayer. Hru by měl člověk prožít, ale mě to přijde jako by tu hru jenom chtěl projít, dojít na konec a pustit se stejným stylem do další hry.
-
pravda, jenže u nekterých her jde skoro o interaktivní film, napriklad takove call of duty, jdes coridorem a držíš left mouse button. a takových her je spousta
-
Jeho nesleduju, ale peníze mu přeju. Zjevně se u jeho videí řada lidí baví a to mu generuje peníze. Ideální. Lepší než přispívat ze státního rozpočtu na nějakou seriálovou blbost, kterou pak ocení jen relativně málo lidí.
Mám rád řadu jiných youtuberů. Pro mě super. I kdybych nedělal nic jiného, nestihl bych se podívat ani na polovinu zajímavých videí, co na YT jsou. Nej služba, co kdy vznikla. -
Přirovnání k filmům mi spíš připadá blbost. Film je tu za účelem pouhého sledování, ale hra je tu za účelem hraní. To že se někdo bude koukat jak tu hru hraje může tvořit maximálně tak reklamu, že někdo uvidí jak se ta hra hraje a bude jí chtít hrát taky. (pokud se tedy hra nezaměřuje z opravdu velké části na příběh)
-
znáte Zaparime CZ? hlavne synchR je dobrej :) ale i diessel
-
neznám a sleduji recenze na YT ,,,,,,classic game room *3*
-
Líbí se mi druh humoru který pewdiepie má.
Ano sic je mi 15 ale přesto se dokážu vyjadřovat slušněji než někteří lidé zde.
Dokud zde nevznikl tak zbytečný článek o tom, co zde víc jak polovina lidí zná.
Lidi, mění se to tu na známý scénář alá Bieber vs celý svět
Rozdíl je v tom, že nemáme tak málo mozkových buňek jako belieberky. -
No, víš co se řiká ten kdo to řiká tento... fakt bych se nesnížil až na takovou uroven. Přeci jenom to je o důstojnosti k sobě samému i když u tebe si o tom zas až tak jistý nejsem. *3*
-
My name is Pííídýýýpáááj.
!!!!BROFIST!!!!
Odběr
lajčík
a de se dál. -
nečetl? proč o tom teda píšeš? BTW: hater jsi tu ty, ne já
-
Já mám pewdieho rád... patřím do broarmy a ne, není mi 15 ;)
Pro ty kteří ho kritizují za to jaký má humor, chápu to - jeho humor není pro každého, ostatně to taky říká ve svých videích.
Těm kterým vadí, že recenzuje hry atd... nedělá jen to. Podívejte se na nějaké jeho videa. Ano, začal se hrami, je to taky největší část jeho kanálu, ale má i jiná videa. Kde hraje se svojí přítelkyní stolní hry, kreslí a podobně. Nebo jeho pořady friday with pewdiepie.
A pro ty kteří nadávají na to, že má peníze.. a co omg? to jste takový závistiví parchanti, že místo aby jste zvedli prd*l a začli přemýšlet jak se stát úspěšní, budete sedět doma a brečet, že nemáte to co on? A i-kdyby se Vám to povedlo - dejte si ruku na srdce - kdo z vás by podporoval v takové míře charity, útulky pro zvířata a ještě k dobrosrdečnosti vybízel i ostatní?
Z mé strany má totální respekt, já bych to nedokázal. -
ale prosímtě, ty bys pro jeho prachy aj starým pedoušům na záchodě fa*čil a budeš mlet něco o trapnosti.
-
Spíš sem na games, ať je pod tím diskuze :-)
-
To je tolik pubertacek co koukaj na letsplaye, ze je bavi tahle herečka? Lets play obcas zkouknu,ale aby mi do toho vřískal nějakej šampon....nějak nechápu uspěch tohohle klučiny. Každopádně mazec, že si dokázal přijít na takový peníze. Docela dreamjob;).
-
nevim no - pro mě to neni , neni čas a v práci si to pustit stejně nemůžu - já si to radši zahraju sám a když už(např. Wolf Among Us , který mě nebaví hrát ale baví mě příběh) tak si pustim někoho kdo tolik nepřehrává (potvrzoval to i na redditu že hodně přehání reakce)
-
Možné to je, ale nerad bych ho vinil z vypočítavosti. Ovšem nemyslím si, že by ho sledovali jen puberťáci 12 - 15. To by sotva měl potom až tolik fanoušků. Navíc naopak let's playe často vyhledávají lidé, co hrát buď nechtějí nebo nestíhají. A tak si jen pustí nějaké video a hru si tak "zahrají" i s tím komentářem, co je pobaví lépe jak estráda v televizi.
-
No snad budou vyhlídky pro budoucnost lepší než předpovídáš, každopádně souhlasím, pivní kultura tu vládne a nic dobrého nepřináší. O bezvýznamnosti bych trochu pochyboval (z hlediska herní scény: Mafia, Mafia 2, připravovný titul Kingdom Come, Arma, atd.), leč tím, že kultura je tu pivní k tomu máme dosti nakročeno:) Radši bych si spíš vážil toho co je než to posílal do kytek za nedostatky, který jsou mnohdy vedlejší. Takže milá redakce, prosím o větší objektivitu a menší "smart-assování". Díky.
-
on neni jednoudušší - jen ví jak hrát na svý cílový publikum co kouká nejvíc letsplaye (aka pubertak ve věku 12-15), člověk co racuje má už stěží stíhá hrát sám natož koukat jak hraje člověk co přehrává reakce kvůli puberťákům
-
Tak mě napadlo, nechcete ukecat Phila Fishe na rozhovor do Levelu? Bylo by to dost výživné počtení :)