Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    To je samozřejmě pravda:) Nad jeh úspěchem se nijak nepozastavuju, chápu, že se to spoustě lidí líbí a pobaví je to. A to je jen fajn.

Tím jednodušší jsem ale myslel jeho samotného, někdy to vypadá jako by mu bylo asi tak dvanáct:) Opět, nic proti tomu. Lepší trochu infantilnější chlapík, který to dělá s radostí, než jeden zkyslý rádobydrsný kritik:)
  • Jack1947
    Hmm, já nevím proč by se chtěli ztrapnovat nebo ... třeba to tak snadné není a musí být člověk tak trochu správný po*uk no. *4*
  • Kdyby to bylo tak snadné jak tu všichni píšou, tak proč taky netočí a nevydělávají miliony ročně? *7*
  • Jack1947
    Bohužel, kde jsou ty staré zásady že pro peníze a atp... se musí něco umět. Ne to bych mu křivdil je v tom asi hodně dobrý.
  • Jack1947
    Dobře, trochu pravdy na tom mém tvrzení ale je. To musí přpistit i ten největší hater, prostě musí.
    To s tou studenou sprchou a středobodem (tvého života?) sem nečetl. BTW nemám co si srovnávat... ale ani rozmazávat. Zbytečně táhlé vlákno.
  • TheGGG
    No ne, já si to pokazím u velkého džeka *8* .
    Já teda, když občas někomu řeknu "ty vole" tak to jako nadávku nemyslím. Je to sice pubertální a trapné, ale občas to ujede, když ale o někom řeknu to cos napsal o Pídýpájovy, určitě to bude větší a horší urážka. Takže se prober a dej si studenou sprchu (nebo možná radši ne, ještě dostaneš infarkt) a srovnej si to v hlavě.
    Díky
    BTW: středobode mého života, zkus zapojit mozek.
  • Možná jednodušší, ale většinou ty jednodušší věci mají největší úspěch :)
  • Khanemis
    Přiznám se, že mě PewDiePie taky nějak neučaroval. Dívat se na jeho videa dá, občas se člověk i zasměje, ale nemůžu se při jeho projevu ubránit dojmu, že je chlapec poněkud...jednodušší. Nic proti tomu samozřejmě, jinak je to celkem sympaťák, ale nic příliš pro mě. Takový rovněž známý Totalbuscuit mi přijde daleko lepší.

Nicméně na Youtube se dívám ohledně her především na AngryJoeShow. Let's Playe mě totiž až tak nezajímají jako ucelené videorecenze a jeho podání má poměrně velkou infomační i produkční hodnotu a ještě je to celkem zábava sledovat (když příliš nekřičí:))
  • Jack1947
    Kdybych měl hodnotit, to cos vypotil za celé léta ty tady, tak moje jedno "uskočení" není tak hrozné a co chovám se uraženě? Jak se oslovujeme no ty vole ne ale to je nadávka a né tohle. Dá se s tebou i občas normalně psát tak si to nepokaž. *3*
  • TheGGG
    WTF? Nevím jak se u vás oslovujete, ale to co jsi napsal je normální nadávka a vulgarismus. Tak se nechovej uraženě.
  • TheGGG
    mě zas vadí že se celý YT hemží videjkama z minecraftu a taky s tím nic nenadělám
  • Defi
    To je velmi zajímavé! :-O... a pravdivé... ale vždycky filmy budou distribuovat lidi na černo a budou tak bavit lidi... a i pak, když si to někdo stáhne, tak z toho mají nějaké money (funguje to tak na mediafire etc. -> různé adf.ly/)... což je úplně ilegální, ale funguje to. Podobně tak to je i na tom YT - Lpíčka no :). Že je Pewds milionář... kdyby vydělával prd, tak se nad tímhle nikdo nepozastaví. U těch LP je to trochu jiné... je to i součást reklamy, kterou Pewds hrám nepopíratelně dělá :). Vývojáři by měli být spíš rádi, když jejich hru vůbec hraje... u Pewdse jsem vyloženě nikdy nezaznamenala, že by hru strašně zkritizoval. Ve finále by se měl udělat zákon, aby nějaké procento bylo odváděno tvůrcům... pak by to bylo správné a všichni by byli šťastní. Peace. *4*
  • PreidaQ
    No co se týká youtuberů, tak také nechápu, co se lidem na PewDiePieovi líbí. Jsou o dost vtipnější lidé, kteří vám nemusí neustále hulákat do uší: https://www.youtube.com/watch?v=-caMDLmkW9A
  • Přesně, když už gameplay, tak bez komentáře. Nejvíc mi vadí, že když zadam název nějaký hororový hry, tak mi první vyjede tenhle tydýt a potom teprve trailer na hru.
  • Jack1947
    Okey, klaním se a se sklopenou hlavou odcházím, já znám nadávání na někoho hlavně pod jinými pojmy ale ok ok... stejně se jedná o gramotnost... *7*
  • Mato1987
    Ak mám byť úprimný, tak nemám ani šajnu kto to je :D
  • Ale to jim, jen jen Phil Fish a Nintendo, nikdo jinej
  • TheGGG
    To rozhodně je, dnešní společnost stojí za h*vno. A co si někteří lidi daj za profilovku? No nechápavě kroutím hlavou.
  • Jen upřesním, že Felix nežije v Londýně, ale ve městě Brighton na jihu VB ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit