Přejít na výpis diskuzí
Z Bethesdy zní - na grafice záleží, kdo tvrdí opak, ten lže
17.3.2011 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
F3 mela peknou grafiku. Co je na tom komickeho?
-
Tak s mojho osobneho hladiska ta kniha bola dost zmetujuca uz v polke som sa stratil vo vsetkych tych oblastiach a nazvoch , a to som ju cital raz za den .. , lubila sa mi jedine zo psychologickeho hladiska ako autor rozoberal hlavneho geroja a ine vedlajsie postavy, mozno si ju musim precitat druhy raz :) pre mna tazke citanie ,ale to je len moj nazor ... ono napad bol dobry a take zakladne - nikdy sa nedaju porovnat kniha vs hra vs film . . .
-
Líbí se mi hry které mají grafiku tak dobře udělanou že to přidává na hratelnosti. Podivejte se na tf2 valve řikalo že tento komický styl udělal schvalně abychom mohli rozpoznat postavy ihned když je uvidíme a funguje to. Poznate co je nepřítel na mapách jde dobře vidět co je co.
-
Já nikdy netvrdil nic jinýho, do graficky špatně provedený hry jsem se nikdy nedokázal pořádně ponořit ;)
-
spíš nevím, kdo tady nepřemýšlí
-
co je DX?
-
Neskutocne kolko mudrlantov sa naslo po tomto vyhlaseni a je schopnych nadalej z cela odveci konstatovat ze grafika nieje to najdolezitejsie akoby to snad bolo v nejakom kontraste s vyhlasenim Bethesdy.V skutku povabna exhibicna saskaren.
-
DX má ohyzdnou grafiku ale pořád si ho radši zahraju než náký COD.
-
"hry jsem hral i pred 10 lety" *1*
-
bethesda tvrdí, že na grafice záleží, ale vypustili do světa f3 ? jak komické
Jinak dobrá hra nepotřebuje mít super grafiku, jak jsem se mohli už několikrát přesvědčit ze starších titulů -
Můj názor na věc: grafika je něco jako třešnička na dortu. Je to bonus navíc. Ale hratelnost je tisíckrát důležitější. Špičková grafika z mizerné hry dobrou neudělá. (ano, hezká grafika je víc marketingový nástroj k vyšším prodejům, než že by měla zásadní vliv na prožitek ve hře)
-
když se všichni snaží dělat grafiku aspoň přijatelnou, tak proč se vůbec vyskytuje Ambient occlusion které vždycky bude vypadat ohyzdně a trapně dokud to přestanou počítat jako jednosměrný dvourozměrný monotónní efekt co poškozuje realismus a ještě žere výkon. Je mi na blití jak se to v Crysis 2 demu ani AC:B nedá vypnout.
-
Chybné - mluví primárně o konzolích, takže na tom, kdo má jakou "mašinu" nezáleží.
-
Souhlasím s Bethesdou, hezká grafika je důležitá, protože vtahuje do herního světa a zvyšuje sugestivitu dalších herních elementů (příběhu, atmosféry). Lidé si to dnes často neuvědomují, ale největší RPG legendy měly ve své době špičkovou grafiku a efekty - Fallout, Baldur's Gate, Morrowind, Ultima Underworld, Albion i ty novvější a la Morrowind, Oblivion nebo Zaklínač. Pokud Skyrim naváže na tuto tradici (a podle traileru ano), bude to jen k dobru věci.
-
Já nevěřim že grafika je na hře to nejdůležitější. Stačí si uvědomit že většina hráčů stejně nemá mašiny natolik výkonné aby si všechny hry pouštěla v plném rozlišení a na střední detaily vypadají všechny dost podobně.
-
jojo krásna grafika a bude to stejná sračka jako oblivion...kdyby se místo toho radši zaměrily na příbeh
-
jedinej rozumnej komentar :).. gratz!
-
Mount and Blade je velice dementny priklad. M&B nie je hra pre masy ale skor pre HC RPG hracov. A tym je grafika naozaj u prdeli. Kebyze ma krasnu grafiku, mozno pri prilakala viac ludi, ale ti by potom vyplakavali ze je to zla hra, lebo by to "nevedeli" hrat.
Grafika je dolezita pri hrach ktore nemaju nic ine ponuknut. Tak si ich spustite, pokochate sa a vypnete.
RPG naozaj nepotrebuje nejaku high end grafiku. Nemusi mat najnovsie technologie, modely nemusia mat trimiliaryd polygonov a dohladnost nemusi byt 20km. Ak je tam high end grafika tak ok, ak vam to utiahne komp urcite je to plus. Ale pravi hraci imo grafiku nevyzaduju.
Kto grafiku vyzaduje su casual gameri a to su tie masy ktore sa snazia vyvojari pritiahnut. A bethesda je tym znama, vdaka bullshitom ako Failout 3 alebo oblivion.
Ale stale dufam ze skyrim nebude taky fail ako ich posledne hry.
Ale tie keci o grafike su proste BS -
Pro me je nejdulezitejsi hratelnost. Grafika je pak jenom ten bonbonek, ktery dovadi hru k dokonalosti.
-
technologie je soubor principů, které řeší konkrétní problém nebo jejich množinu. Sama o sobě je prakticky jen filosofií, která říká, jak se má zacházet se zdroji, jak tyto zdroje mají vypadat a jaké charakteristiky bude mít výstup.
techniku lze označit jako stupeň využití technologie, či způsob využití technologie.
AoE3 (2005), W40k:DoW1 (2005) a Starcraft2 (2010) jsou technologicky shodné hry, technicky nikoliv.