Přejít na výpis diskuzí
Z Bethesdy zní - na grafice záleží, kdo tvrdí opak, ten lže
17.3.2011 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Já si to, ale neodpustím. SKYRIM nemá žádnou super grafiku, a vůbec nikdy bych nehral solo RPG, kde bych trávil hodiny lvlováním, to možná v MMORPG, ale tohle ne.
-
-
Ale to je tvoje hloupost. Nechces travit hodiny levelovanim v single RPG,kde je vetsinou silny pribeh,ale tydny.mesice ci dokonce roky levelovani ve hre bez pribehu ti nevadi. jakou ma pak takovy prispevek hodnotu?
-
-
Ano, takto mluvi clovek ze studia, ktere produkuje rpgcka se skvelou grafikou, ale nulovym obsahem. *2*
Grafika prodava, to je bez debat. Ale jakmile se vyvojar prilis zameri na grafiku, pak proste chte nechte ustoupi od obsahu. Vzdyt treba takovy Crysis je pro mnohe pouhym technologickym demem a Oblivion svym generickym svetem take asi tezko nadchl ty skutecne, pravoverne rpg hrace, kteri ujizdeli na Gothicich ci Morrowindu. -
-
No vis,ale Morrowind je to same studio jako Oblivion. Takze si trochu protirtecis. Mozna se jim kazda hra nepovede,ale porad patri k tem nejlepsim 'RPG' studium.
-
-
Presto bych ale rekl, ze vic nez na samotne grafikce zalezi na designu a to rozhodne neni silna stranka Bethesdy.
-
DX má ohyzdnou grafiku ale pořád si ho radši zahraju než náký COD.
-
-
co je DX?
-
-
Neskutocne kolko mudrlantov sa naslo po tomto vyhlaseni a je schopnych nadalej z cela odveci konstatovat ze grafika nieje to najdolezitejsie akoby to snad bolo v nejakom kontraste s vyhlasenim Bethesdy.V skutku povabna exhibicna saskaren.
-
Cista pravda.. napr take metro2033. obsah bol dost dobry a grafika ohromujuca je este aj teraz. ak by to nemalo taku super grafiku tak neviem ci by ma to vobec tak bavilo.
-
-
Hra byla hodně špatná a nezachránil to ani grafický kabátek - ta hra těžila pouze na výborné knize (kterou prznila) a na bývalých autorech Stalkera.
-
-
A když to říkáš ty, tak je to určitě pravda pravdoucí! *12*
-
-
Tak si přečti knihu a zahraj si tu hru a uvidíš, že to pravda je. Oproti knize je to takové nemastné neslané.
-
-
Tak s mojho osobneho hladiska ta kniha bola dost zmetujuca uz v polke som sa stratil vo vsetkych tych oblastiach a nazvoch , a to som ju cital raz za den .. , lubila sa mi jedine zo psychologickeho hladiska ako autor rozoberal hlavneho geroja a ine vedlajsie postavy, mozno si ju musim precitat druhy raz :) pre mna tazke citanie ,ale to je len moj nazor ... ono napad bol dobry a take zakladne - nikdy sa nedaju porovnat kniha vs hra vs film . . .
-
-
-
-
pěkná hra to byla ale 0 volnosti pohybu *3*
-
-
133 příspěvku? Grafika vždy chytne lidi do křížku :-D (caught in cross-fire)... Popravdě vždy mne nejvíc zajímá ta výtvarná stránka věci.. Pokud bude mít něco mega moc polygonů a super vykreslovaní - ok ok beru to, ale nejhezčí jsou u her artworky.. digitální kreslení... Doopravdy umění *2*
-
na grafike zalezi a co tak WoWko alebo CSko, hrava to velka masa ludi a nioho netrapi grafika, ale hratelnost, to je podla mna najhlavnejsia vec
-
Zase plno zvastu, hry jsem hral i pred 10 lety a spousta lidi jeste davno pred tim a ve srovnani s dnesnimi hramy byly graficky na tom mnohem hur a vubec to nevadilo. Urcite lepsi kdyz ma hra prumernou nebo i horsi grafiku ale skvely obsah nez skvele vypadajici hra, ktera vas unudi po prvni hodine hrani. Spis nez kvalita grafiky bych vubec hodnotil spracovani. Vezmete takove wowko, vyslo to v roce 2005 a uz tehdy byla kvalita grafiky nic moc, ale zase pekne zpracovani to plne nahrazdilo.
-
-
"hry jsem hral i pred 10 lety" *1*
-
Ja si nemyslim ze grafika je jedina dulezita vec na hrach. Ale tvuj post je zrejme nestastne nepsany. Ty hry,ktere jsi hral pred 10 lety ,mely na svou dobu grafikou krasnou. To s eklidne vsadim. Jasne ze dnes uz vypadaji treba hrozne
-
-
pravdou je, že mě kdysi až grafika Morrowindu donutila udělat pořádný upgrade grafiky :-) Jak tak koukám na Skrytim, dopadne to asi stejně. Jsou hry které za to stojí *1*