Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mount and Blade je velice dementny priklad. M&B nie je hra pre masy ale skor pre HC RPG hracov. A tym je grafika naozaj u prdeli. Kebyze ma krasnu grafiku, mozno pri prilakala viac ludi, ale ti by potom vyplakavali ze je to zla hra, lebo by to "nevedeli" hrat.

Grafika je dolezita pri hrach ktore nemaju nic ine ponuknut. Tak si ich spustite, pokochate sa a vypnete.

RPG naozaj nepotrebuje nejaku high end grafiku. Nemusi mat najnovsie technologie, modely nemusia mat trimiliaryd polygonov a dohladnost nemusi byt 20km. Ak je tam high end grafika tak ok, ak vam to utiahne komp urcite je to plus. Ale pravi hraci imo grafiku nevyzaduju.

Kto grafiku vyzaduje su casual gameri a to su tie masy ktore sa snazia vyvojari pritiahnut. A bethesda je tym znama, vdaka bullshitom ako Failout 3 alebo oblivion.
    Ale stale dufam ze skyrim nebude taky fail ako ich posledne hry.

Ale tie keci o grafike su proste BS
  • Pravda, záleží na ní. Jenže se kvůli grafice nemusí prasit hratelnost těch her.
  • A ještě podotek: pokud by měla grafika prodávat, pak by nejprodávanější hry museli být grafické skvosty, což samozřejmě nejsou. Proč? Protože není důležitá *1*
    • rádoby logická, ale naprosto chybná myšlenka...
      • Rádoby věcný, ale neprosto nicneříkající argument...
    • Nemluvě o tom, že autor toho výroku si sype popel na hlavu. Drtivá většina fanoušků, když ohlásili Skyrim, určitě nepřemýšleli nejvíc o tom, jak bude hra vypadat, ale jak se bude hrát. Myšlenky na grafiku jim vnuknula Bethesda sama, když vydala trailer očividně postavený na propagaci úžasné grafiky nového dílu. Styl "čím líp to bude vypadat, tím víc toho prodáme" je trochu mimo, i když nepopírám, že spousta lidí kupuje jen na základě toho, jak věci vypadají...
  • ja jsem nedávno hrál fallout 2 nebo diablo 2 a skvele jsem se bavil, treba fallout 3 sem ani nedohrál a to včetne new vegas. tak nevi kdo tady lže.
    • smejki
      spíš nevím, kdo tady nepřemýšlí
    • Já zrovna dopařil Unreala RtNP a špica : ) grafika sice tehdy revoluční, dnes už stará, ale design map, interiérů, AI nepřátel, skvělý design zbraní, a naprosto luxusní hudba z toho dělaji opravdu hratelný zážitek. Na Fallouta se chystám, F3 děs a u New Vegas mě právě odpuzuje už jen ta grafika, nic mě neláka, na co když je tu skvělý F1 a 2.
      • Tak jelikož New Vegas hraju právě teď, tak nemůžu nic jiného než vřele, co vřele, VŘELE doporučit. Už dlouho mně nic nedostalo tak jako právě tohle. Grafika mi taky přijde hodně v pohodě. Bulvy z ní nikomu sice nevypadnou, ale atmosféru buduje hodně dobře a rozhodně neurazí.
        A abych nebyl úplně offtopic: Grafika prodává, to je fakt- stačí se podívat na novinky: video ze hry, screenshoty. Díky tomu může uspět i naprostá blbost ( Far Cry 2 například), hry které vypadají hůř to logicky mají těžší. Naštěstí je spousta lidí, kterým fakt na grafice nezáleží, to by Paradox nevydával další a další díly Hearts of iron a EU, to by nevznikla Penumbra a Amnesia. Kapitola sama o sobě je nezávislá scéna. Stačí jmenovat: Angry Birds, Dwarf Fortress, Minecraft. Myslíte si někdo, že za tohle někdo platí kvůli špičkové AAA grafice?
    • jo jasně, ale fallout 2 a diablo 2 jsi hrál už v době, kdy byla pořádná grafika v plenkách... kdyby ti dneska někdo naservíroval dejme tomu novou hru v graficky kabátu ala diablo 2 tak pochybuju že si jí vůbec všimneš
      • Když vyšlo D2, tak na to byla kritika, rozlišení 640x480!!, 2D když už zde bylo 3D atd. a vadí to někomu? ne, úspěch se dostavil i tak právě pro ten zbytek.

Kdyby miněkdo takovou hru naservíroval, vůbec bych se nezlobil.
  • Nejprodávanější hry na PC (GTAčka nejsou započítána, páč jsou to konverze): The Sims - 16 milionů (ultramoderní grafika), The Sims 2 - 13 milionů (zdokonalá ultramoderní grafika), World of Warcraft - 12 milionů (další ultramoderní grafika), Starcraft - 11 milonů (grafika, kvůli které ve své době explodovaly počítače), Half-Life (grafika, kterou jste VŮBEC nerozjeli na tehdy staroučké Pentium 100 MHz, a už vůbec ne na integrované grafice), Half-Life 2 - 6,5 milionů (hmmm), Guild Wars - 6,5 milionů (grafický zabiják), RollerCoaster Tycoon 3 - 6,3 milionů (graficky hyperealistická simulace zábavního parku), Myst - 6 milonů (hra, která chtěla ve své době podporovat DirectX 11), SimCity 3000 - 5 milionů (to už netřeba ani komentovat). Myslím, že z tohodle jde velmi dobře pochopit, nakolik na grafice doopravdy záleží...
  • Jistě celý team GOG si to taky myslí *1*
  • smejki
    deleted
  • Nebudu si rikat, ze něco vypada jak Skyrim (to už raději hra se světelnou pistolí), protoze skyrim vypada skoro jako oblivion, zadnou buhvi jakou grafiku to nemá. Jediná hra s dobrou grafikou bude možná BF 3, který vypadá dost slušně a ty scripty si užiju :).
  • miker17
    jojo krásna grafika a bude to stejná sračka jako oblivion...kdyby se místo toho radši zaměrily na příbeh
  • Bethesda se teda poslední dobou s grafikou moc nepředvedla a chudáci Obsidian museli pracovat s ne úplně novým gamebryem. . .
    • New Vegas bylo i přesto na jakém enginu běželo, parádní.. já nevim, ale u takových her mi stačí doopravdy průměrný vzhled (pro někoho podprůměrný odpad)..
      • Ale jo, design byl pěkný. Technologie ale stará x let.

Edit: A neříkám, že mě kvůli tomu ta hra nebavila, ta mě pořád ještě baví ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit