Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "How many weed do you smoke"
  • Keyz
    Jo,dnes toho je nějak moc.Ve 3 ráno debatu prezidentských kandidátů.
  • MrSanta
    Teď jsem tam chvilku byl, ale jsem po šichtě takové uondané, že u toho usínám.
  • Cahir
    Koukáte na stream?
  • USER47
    Stačí jen nějakejch 150k...počítá se i PayPal.
  • 13_11
    The force is strong with MrSanta!
  • Keyz
    Sranda ten stream.Sedí tam černoch s pivem a komentuje otázky které přichází :)
    Vedle stojí tlustý chlap a má tričko s nápisem GIANTS.
    Od pohledu věřím,že to bude dobrá hra *3* Dobrá parta zdá se.

Zajímavé otázky.
    "How many do you smoke weed?" *1*
  • Menttor
    3,7 mega...4 hodiny na 300k, věřím, že to daj! :-D
  • +-180k do 4M
  • Keyz
    Fakt,jsem zvědav na výsledný produkt.
  • "Also at $4.0m Chris Avellone will be forced to play Arcanum." *1* *1* *1*

A řekl bych, že skoro určitě. Zbývá přibližně 200k USD (když počítám i paypal...).
  • Jo, takže vyšel další update s dalším cílem *1*
    http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/329795

A pan podemmou koukam byl rychlejsi.
  • danny_the_hound
    OK! After much team deliberation we have one final ultimate stretch goal. At $4.0m we will be enhancing the whole game. We will use live instrumentation for the soundtrack, add developer in-game commentary, and use every dollar between $3.5m and $4m to enhance the game. Also at $4.0m Chris Avellone will be forced to play Arcanum. *1*

...no schválne, dajú to? *3*
  • No nějaká rychlovka možná bude, na twitteru se obsidian ptal, co by měl být další stretch goal, ale asi to bude automatika, protože už je vybraných odhadem +-3,8M.
  • Black_Hand
    tak to, aby ten dungeon byl dobry nebylo cilem :). a navic nezabral ani moc casu.
  • @USER47: Asi máš pravdu. Jsem myslel, že mají víc než 247k... Možná jim začnou přispívat backeři PE, ale o tom si dovolím pochybovat.

No nevadí.
  • Keyz
    Jestli tam bude opotřebení věcí atd.Tak to bude na několik cest do města a zpátky.Jestli ten dungeon bude opravdu dlouhý a velký.Snad ale nebude jediný výrazný a budou tam další menší zajímavé dungeony.
  • danny_the_hound
    Btw jak som si opäť pozrel to intro (zimomriavky sa po rokoch znova spoľahlivo dostavili), tak som si vďaka prvému komentáru pod ním prvykrát všimol, že oným rozprávačom nebol nikto iný než sám major Charles Winchester *2*
  • Já jo a byla to, alespoň pro mě, jedna z nejhorších částí hry. Znovu ne, prosím.
  • Black_Hand
    a pamatuje si nekdo na umely modronsky dungeon z tormentu? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit